surya 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 važen je tist IN ŠE KAJ! Folk, res se fajn mejte...upam ,da me boste vsaj mal pogrešal....se slišmo ko pridem, do takrat bom pa do petih še mal morila kle gor DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Jupi! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 hihi glih sm si en mejhn jointek zrolu.(to itaq med chikce ne pashe )skratka she tegale....pa pochas domou 666 zlomkou...(vchasih tudi izjemoma prijaznih).......tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 hihi glih sm si en mejhn jointek zrolu.(to itaq med chikce ne pashe )skratka she tegale....pa pochas domou 666 zlomkou...(vchasih tudi izjemoma prijaznih).......tralalakul DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 a to si delu pa so bli zlomki zato mal bl prjazni. ok je že bl jasn... nisi mel cajta se tok jezit... k si mel pa delo spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 hihi glih sm si en mejhn jointek zrolu.(to itaq med chikce ne pashe )skratka she tegale....pa pochas domou 666 zlomkou...(vchasih tudi izjemoma prijaznih).......tralala ...ja jointeke pa jaz tudi kadim ...boljše kot pa čikci! Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 hihi glih sm si en mejhn jointek zrolu.(to itaq med chikce ne pashe )skratka she tegale....pa pochas domou 666 zlomkou...(vchasih tudi izjemoma prijaznih).......tralala ...ja jointeke pa jaz tudi kadim ...boljše kot pa čikci! hmmm....tolk o shparanju ............................. 666 zlomkou....gre pochas proti domu......tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 uživaj aakhut Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Račko, jah, komaj z dokazi si "kriv"..., saj veš, tudi če grešiš samo v mislih, to sploh ni greh... ?!? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 hm... bom jaz kr pri svojem pivu in čiku ostala.... ti kolk pa je razlika v ceni med eno škatlico čikov pa jointkom... pa voonju, bemu mene kr v grlu zapeče, ko grem včasih domov, sladkoben vonj... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ... samo nisem to nikjer napisal ... Tak da nimam dokaza! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Torej, ne vem, zakaj bi bil kriv, če nekaj opazim ... pa za to nimam dokaza! Hudičbabjizmešani, spetmenekajzfrkavaš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 KAAAAAKŠEN KOMPLIMENTO...hudičbabjizmešani v eni sapi... pa to ni res... :o|o: ; nisi kriv, ker nimam dokaza, da si me res pogrešal, oz. kriv si, ker me nisi pogrešil, oz. brez dokaza ne moreš biti kriv, zato pač nisi kriv. ti je zdaj jasno, mulcsmotan???? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Ne, niti najmanj! (sem se pa vsaj pošteno nasmejal) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Rachek, saj ženske nismo zato na tej zemlji, da bi nas moški razumeli, ampak zato, da vam olepšamo vsakdan... da vam prikličemo nasmeh na obraz in srečo v oči in vas otrdimo in .... ... Če pa hočeš žensko razumeti, pa moraš bit totalka prfuknjen... ko pa si že to, si pa že tak ali tak...v celici :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ....jih otrdimo ja.... trdonje naše... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ženske smo pač tako ustvarjene, da ta naš jeziček vedno vrtimo v teh mokrih ustecih, tk da smo vedno bolj ali manj navlažene... :D trdoglavibrihtneži... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 in tako naprej you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Rachek, saj ženske nismo zato na tej zemlji, da bi nas moški razumeli, ampak zato, da vam olepšamo vsakdan... da vam prikličemo nasmeh na obraz in srečo v oči in vas otrdimo in .... ... Če pa hočeš žensko razumeti, pa moraš bit totalka prfuknjen... ko pa si že to, si pa že tak ali tak...v celici :o|o:Aha, vidiš, tole pa čisto dobro razumem. Zanimivo, ne ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Rachek, saj zˇenske nismo zato na tej zemlji, da bi nas mosˇki razumeli, ampak zato, da vam olepsˇamo vsakdan... da vam priklicˇemo nasmeh na obraz in srecˇo v ocˇi in vas otrdimo in .... ... Cˇe pa hocˇesˇ zˇensko razumeti, pa morasˇ bit totalka prfuknjen... ko pa si zˇe to, si pa zˇe tak ali tak...v celici :o|o: Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 se morm mal oglasit...ne strinjam se, da smo le ženske tiste, ki olepšujemo vsakdan moškemu..to se sliš men zlo podrejeno..oboji smo na zemlji, da si lepšamo vsakdan drugdrugemu..moški so enako tako lepi in seksi kot ženske DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Suryja...normalno, samo jaz sem govorila o tem, zakaj smo tukaj ženske, ne zakaj so tukaj dedci, ker če bi se o tem razpisala, bi vsakemu zrasel greben... (na glavi mislim...ne oni drugi ) Sicer pa...moški so mi dosti bolj seksi, kot ženske... :D , pa me tudi bolj osrečujejo, in sem raje v njihovi družbi in ... uh in ah mi užitkov dajejo moški...... Kako poje že BlagnetovaHelenca....Moški so larifari.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 sanjalica, saj je v redi, no...we get the idea..... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 samo ženske pomojem nismo zato na zemlji, da osrečujemo tipe s svojo pojavnosto in stasom in ne vem še kaj vsem...tukaj smo,ker pač smo.. DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts