Piko 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Katero? kaj je bilo gor? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 tale tvoj miki je bil... sam je bla ena druga slikca. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 A tale? hahahaha! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Mimogrede, ali naj bi bila prava mackica takale, bolj podolgovata?hmm.. ne vem, meni se zdi tale puma taka kot je kar v redu btw, tale tvoj Miki (a sem si prav zapomnila?) na ikonci je prav carski... matr zna uživat ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 si pa en zakaj ne daš mal une spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 amis jaz pa ful delam coco dbest tale levinja, lepsa tako, malo bolj dolga... piko: oko sokolovo Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 dbest tale levinja, lepsa tako, malo bolj dolga... samo ni levinja, je puma/ gorski lev/ kuguar... kakor hočeš *pismu, tale retro merkur, kar naprej se nekaj zatipkavam in popravljam za sabo ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 coco dbest tale levinja, lepsa tako, malo bolj dolga...piko: oko sokolovo Tinka, ti prijazna slonica, hvala! To je bil samo poskus. Ponavadi je originalna fotka podolgovata.Zato sam nastavim v profilu širina x višina ikone 100x75.Drugače malo zbije sliko, ker jo raztegne v višino. No, vedeti pa ne morem.Ampak Coccinelle bo vedela. P.S. Aiwa, je bila ta ikonca? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 coco: gorska levinja pole... piko, za aiwo ne vem, meni se dopade Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Kaj vam že dogaja navsezgodaj , jaz sem še vedno samo na kavi, eni pa že pivo pa še čik zraven Kr neki...moram v knjižnico po 100 knjig pa ne vem, če bom dobila kako, ki jo želim prebrat. Včeraj je prijatelj opazil, da sem v depri, ker sva se sprehodila mimo nekaj izložb, brez da bi jaz stekla do tja ali si jih ogledala, je resno razodel svojo skrb za me ...ne moreš verjemat.... Mi je takoj ponudil masažo in meditacijo...pa saj sem ok mu govorim on pa ...da nisem...ker ni normalno, da ne reagiram na izložbe ...ok ...tip ne ve v bistvu, da kaj dosti ni zdaj v izložbah, razprodaje so mimo, nove kolekcije pa še niso prispele ..... Pripravljam se na en klic in mi je kar težko, vem da moram poklicati prijateljico, ki je pred kratkim izgubila očeta ampak je vedno težko, ker ne veš kaj bi rekel.Danes tudi imela že **posvetovalne ure** z prijateljem, ki se ločuje v bistvu izgleda, da bo šlo smooth in brez velikega fajtanja, ker sta se zadnjih 5 let samo kregala in vsake 3-4 mesece erupcije besnila njegove boljše polovice. Ker ima ženska resno psihično motnjo je bila moteča za družinsko dinamiko ni se pa pripravljena zdraviti...ne, ona nima problema. Zgodba se je obrnila prav filmsko...No ja upam, da se bo uredilo za vse ok, še bolje pa za 2 mala škrata ki ju imata.Malce sem tudi jaz žalostna zaradi tega, kar se jim je zgodilo, ker vem koliko se je trudil vse skupaj obdržati nad vodo. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 piko a me hecaš? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Ne, No, sedaj pa res ne vem, katero ikono si mislila! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 namest tega tvojga cukrčka k na oknu sedi si mel pred kratkim pa še za krajši čas eno drugo njegovo fotko. Vem samo to da je bla ful luštna. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Ves, pritisni na F5, da se slikce osvezijo, zdej je gor tisti na PC-ju. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 ....Ostaja še vprašanje, kdo je sedaj najbolj priden in ubogljiv? Piko Pridni smo vsi najbolj pa seveda uživa Cybrček ( v transformaciji in brez.. ) http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 U! A tko gre to?! wow! JA TA JE TUD CUKRČKANA! Sam še zmeri ni "una" spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 No, a je ta? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Potem sem imel eno s postelje, drugih pa ne: Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 ok zdej sva pa res že trapasta. pa čist sem že zmedena. sam se mi zdi da je ležu. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Potem imam pripravljeno popolnoma novo: Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Mogoce je bila se ta (druge sem pa mogoce brisal) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 po moje si jo zbrisu.ampak so pa vse luštne !!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Aiwa goody slikca sam v resnici si še lepša http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 piko pa aiwa Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Aiwa goody slikca sam v resnici si še lepša ...sam to je pa res...ti Aiwa imaš pa tak obraz, kot, da bi te en narisal Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts