Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

coco  :palec:  xsrcx

dbest tale levinja, lepsa tako, malo bolj dolga...

piko: oko sokolovo  x;)x  :palec:

Tinka, ti prijazna slonica, hvala! x:Xx

To je bil samo poskus. Ponavadi je originalna fotka podolgovata.

Zato sam nastavim v profilu širina x višina ikone 100x75.

Drugače malo zbije sliko, ker jo raztegne v višino. No, vedeti pa ne morem.

Ampak Coccinelle bo vedela.

P.S. Aiwa, je bila ta ikonca?

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

Kaj vam že dogaja navsezgodaj , jaz sem še vedno samo na kavi, eni pa že pivo pa še čik zraven x;)x

Kr neki...moram v knjižnico po 100 knjig pa ne vem, če bom dobila kako, ki jo želim prebrat. Včeraj je prijatelj opazil, da sem v depri, ker sva se sprehodila mimo nekaj izložb, brez da bi jaz stekla do tja ali si jih ogledala, je resno razodel svojo skrb za me ...ne moreš verjemat.... :eek:

Mi je takoj ponudil masažo in meditacijo...pa saj sem ok mu govorim on pa ...da nisem...ker ni normalno, da ne reagiram na izložbe x:Dx ...ok ...tip ne ve v bistvu, da kaj dosti ni zdaj v izložbah, razprodaje so mimo, nove kolekcije pa še niso prispele .....

Pripravljam se na en klic in mi je kar težko, vem da moram poklicati prijateljico, ki je pred kratkim izgubila očeta ampak je vedno težko, ker ne veš kaj bi rekel.

Danes tudi imela že **posvetovalne ure** z prijateljem, ki se ločuje v bistvu izgleda, da bo šlo smooth in brez velikega fajtanja, ker sta se zadnjih 5 let samo kregala in vsake 3-4 mesece erupcije besnila njegove boljše polovice. Ker ima ženska resno psihično motnjo je bila moteča za družinsko dinamiko ni se pa pripravljena zdraviti...ne, ona nima problema. Zgodba se je obrnila prav filmsko...

No ja upam, da se bo uredilo za vse ok, še bolje pa za 2 mala škrata ki ju imata.

Malce sem tudi jaz žalostna zaradi tega, kar se jim je zgodilo, ker vem koliko se je trudil vse skupaj obdržati nad vodo.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

namest tega tvojga cukrčka k na oknu sedi si mel pred kratkim pa še za krajši čas eno drugo njegovo fotko. Vem samo to da je bla ful luštna. :inocent: :2src:
spet se mi je na bolš poslabšal

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...