aiwa 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 kok ste prijazni!!! poljubček za vse spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 jaz nisem prijazna.....to je res.... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 cukerček! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Tinka hvala v službi bila ful pridna, dosegla tudi eno svojo osebno zmago, sicer rezultat še pričakujem, samo je zmaga že to, da sem določene stvari razčistila (El Nino, sem se odločila da je sedaj tisti čas za povišico ), sedaj me čaka pa pospravljalno popoldne, pa spat bi šla... neverjetno pri nas v stanovanju še vedno 30 stopinj :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 SELENE Tako je prav, čestitam Le tako dalje, Ti si TI in naredi si lepo http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 morgen..... konchnoooooo......chloveku prijazno vremetemperatura she za par stopinj dol...pa glih prou....ke ene 20 zdele pa jutranja kavica, jointek...pa mal muzike...pa jasn LNF 666 zlomkou....tralalain..................ne boste verjeli........................ na rilc (se ve chigau ) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Malo blodila po Ljubljani dopoldne, iskala nekaj, pa ne nasla.. Hmm.. a ima mogoce kdo idejo kje bi nasla vzigalnik, tak, ki ga prizges in se lucke zacnejo svetit gor, al pa kaksne special zabavne oblike al pa pac nekaj posebnega.. se najrajsi bi nekaj z luckami... Iskala v Maxiju, Nami, Interasparu.. nic.. Sla na kavico in cvek, pa v knjiznico po Grimmove pravljice, zdaj pa se nazaj k delu spravim... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 in..................ne boste verjeli........................ na rilc (se ve chigau )Končnoooooooooooo, sem že čist nakrizirana . Morgen Zlomkec in dober dan vsem ostalim . Sem se dokopala do našega PCa . Kar akcija vidim. Pismu, so šli hitro mimo tile dnevi . Mater je blo dobr, sicer intenzivno in utrujajoče, pa vmes mal time outa, da človek k sebi pride, ampak full km, full videnega . Fajn, v bistvu stil 1Budale - celoletni . Bi se dalo navadit na kaj takega. En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 aiwa sefica Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Malo blodila po Ljubljani dopoldne, iskala nekaj, pa ne nasla.. Hmm.. a ima mogoce kdo idejo kje bi nasla vzigalnik, tak, ki ga prizges in se lucke zacnejo svetit go mam jst enga tacga....precej kichast....ga odstopim 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Bila v knjižnici ni knjig , vse naslove ki sem jih iskala (11) vse izposojeno. Naletela sem pa na nekatere, ki sem jih že prej iskala in nikoli našla....očitno se življenje odvija po nekem vesoljnem redu.... Selene, naj se vse deteljice spremenijo v željeno Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 in..................ne boste verjeli........................ na rilc (se ve chigau )Končnoooooooooooo, sem že čist nakrizirana . Morgen Zlomkec konchnoooooooooooooooooooooooo.....................sica is back sm biu zhe chist zgublen k ni blo kerga rilca cmokat............jst pa tko horni razpolozhen 666 zlomkou....tralala razmishlu zhe deb si en rilc u mesnici nabavu tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 ...no, pa sem prilezla do konca službice ...zdaj še malo pospravim, pol pa najprej na eno veliko pivo , da proslavim začetek dopusta...pa eno palčko, si bom tudi privoščila ... Tko, en teden vam ne bom kracala tukaj in vem, da vas bom zelo pogrešala ....tko da mejte se vsi zelo, zelo,zelo fino-fajn... x!x UŽIVAJTE x!x PA-PA Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Žaža, uživaj na dopustu, s čikeci ali brez... ampak sej veš, če premagaš ego uživaj Cosma, pravim, da v moje roke pridejo določene knjige v določenem obdobju, da me nekako same izberejo, zato, uživaj v branju in hvala za lepe želje... Kot sem razumela, greš an dopust... uživaj tudi ti jaz pi tudi no vse ob svojem času...torej uživajte vsi ki se odpravljate na dopust, vsi ki pa ste že pa miksimalno zaužijte vsak trenutek... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Zadnja alinea-Poleg besede kavsati poznamo še: .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 BUENA JE PRSLA Hello, smo te pogresali Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 .HJ, čak mau, sm še na poti, bemu meduse so letos žagale(mene prvič) .mau na hitro gledam vidim,da je Aahut prlazil spet, huhuh, bo vroče še dol nekje˝,poletje je mrzlo letos tut na morju zvečer...Padla ena veverca na prikolco pa se je seveda udarla močno, pridem vun,de vidm kaj je to kaki češark,pa je ležala po tleh, oh, sm jo poslikau, čaki jo zmontiram pozneje.. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 .Šla sem v materinski dom, sem jim nesla dve veliki vreči Chrisovih oblačil in dve vreči plišastih igrač. Je prišel pogledat kaj sem prinesla en trileten fantek in sem mu dala eno veliko pando(skoraj večjo od njega) jo je takoj stisnil k sebi in odnesel v svojo sobo ...Potem sem peljala Chrisa k frizerju, je imel lase kot grmovje ..zavila vse knjige v samolepilno zaščitno folijo grmovje hj, a ne obstajajo plastični ovitki, hmm..jest sm se jih hote navadu,k je manj dela potem ,hmm .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 na žaru ne? kakšne ženske bedrce, mmm res dogaja, bobiju .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Tole sem se zdajle spomnila: Mi mlajša hčera reče - mami, ti pa ne hodi več v bolnico - vedno bolj hudobna prihajaš domov .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Kakšna pa je razlika med ubiti zajčka ali pa ubiti svinjo ? zlo zanimivo vprašanje, res .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Janjin cyber, pa bog ve kaj kje Mick klanfa ,Astra je ziher odpotovala kam...Poki ali kakor koli pač že je zdaj , ziher šiba članke gor..Bobnar uživa v sarkazmu, Mateja pa miri zadeve...itd.. ...kateri se je tudi pojavil sum izvenmaterično...zaenkrat se še ne ve....ampak upam na najboljše .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Selene, sem se odločila, da ne grem na morje, pač pa v hribe. Željene knjige res pridejo nekako po redu, končno sem prišla do Camina od Maclainove Shirley, frend je prehodil to pot in pravi da je fantastično...jaz tudi, jaz tudi Čisto not sem padla v Derviš in smrt od Selimovića Buena je nazaj boga veverica Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Camino, zanimivo branje, aja pa Imenovali so jo dvoje src...ne vem po branju Pogovori z angeli se mi pa neka čudesa dogajajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Z vegeterjanstvom ni nic narobe, dokler je to samo prehranjevalna navada.Ko pa zeli preiti v zivljensko filozofijo...tu se zacnejo tezave...Vsak naj gleda v svoj kroznik, pa bo mir. P.S.Ima pa vegeterjanstvo tudi svoje prednosti. Ko se druzis s kaksnim, si lahko vsaj brez skrbi. Zagotovo te ne bo ugriznil .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts