Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

BUENA JE PRSLA

Hello, smo te pogresali

x:Dx  x:o)x  :palec:

se tud js podpišem pod tole ;)

ampak kera bjonda je tamle Aiwa ;) x:px

zdaj pa se morem z bueno posvetovat glede perečih ljubezenskih problemov...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

candlelight-lej lej koga vidim med prijavljenimi xsrcx

Uuuu,Selene kako je lepo videti, da si me bila tako vesela x:Ix :2src:

Na hitrico sem samo prečekirala, kako ste in letim na kras, potem bom pa celo 3dni v Lj, in bom potem spet umolknila do septembra xrolleyesx

Malo vas pa vse skupaj pogrešam -p'rznam, ampak takooo zelo uživam na morju....pa tako hitr bo vsega konec, september se tako hitro bliža, da je joj, vmes pa še v Beograd skočim na jednu čagu, no potem bom pa spet vsa vaša x:)x

Prav lepo vas vse skupaj pozdravljam in pošiljam veeeellliko cmočkov x:Xx xsrcx :2src:

CL

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

ooo pokobu in candle...glej, glej ...how nice...punce, res ste že manjkale :)

sicer pa, pri nas je začelo deževati, pa bliska in grmi :onfire: ...to je itak moje najljubše vreme x:px , oziroma, name deluje, kot da bi se prklučla na štrom in nafilala akumulator x^x x:px x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Na žalost nikoli ne vemo kje nas lahko kaj čaka in kdaj, ter kaj se nam lahko zgodi (na kar ne računamo); zato je potrebno izkoristiti vsak trenutek življenja in si ga obrniti kolikor je je le mogoče v naše dobro x:o)x x:o)x

Mateja -- mi je pa žal zate, ker te je ta izguba verjetno prizadela :sori: :sori:

Drži se, saj bo x;)x :palec:

Jutri osvajam Javornik pri Idriji-Godoviču...saj vem, da ni big deal ampak je pa en mal bolj orenk sprehodec, malo kondicije nabirat do torka, ko gremo v Julijce.

Sem spremljala otvoritev OI, lepo narejeno-domiselno.

Mateja :sori: ob taki novici.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:vragec:

Z VISOKEGA SE HITRO SESTOPA x:Dx  x:Dx  x:Dx

666 zlomkou....tralala

pa ne z mojimi koleni x:Dx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Z VISOKEGA SE HITRO SESTOPA x:Dx  x:Dx  x:Dx

666 zlomkou....tralala

pa ne z mojimi koleni x:Dx

s shibkimi koleni she hitreje x;)x

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

počas pa z andahtjo bi rekla moja tašča. Za dol si vedno vzamem ljubi čas, razen zadnjič, ko me je zalivalo na Šmarni gori, pa še noč je bila ...brrrr sem skoraj tekla.

Enkrat se mi je že zgodilo, da sem z hriba prišla vzvratno, ker so me kolena totalno $#&$#& in sem potem še 2 dni ležala, kolenčki pa kot taveliki trojanski krofi.

amis x:Xx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

oblike of kors, marmelade itaq ne maram :xx!: ...btw tudi krofov ne jem :xx!:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

x:)x Cosma -evo čestitke za zakon :palec: Bodi srečna x:Dx (ne spomnim se nič pametnega napisat - krizzaaa) Kolena pa le pazi!

Mateja - žal so takšne novice non stop prisotne - tudi v mojem okolju je umrla ena oseba 40let stara od kapi - in ful vitalna in sploh..in 15 letno hčero samo pustila - ločila se in to..v glavnem...Vseeno pa vedno znova pretrese tole.

Danes nabrale pol košare gob - starejša našla 4 jurčke, pa lisičke in zelene golobice - Trudi nič bat - smo preživele, ko smo jih jedle - Trudi pravi, da ne zaupa gobam, x;)x

Golobice sem zdušila na zaseki in so bile njammm ful dobre..potem dodala še lisičke in enega jurčka - ampak kar je res je res - na tak način so najboljše golobice ali knježje mušnice...no toliko..

V gozdu smo bile - s Carjem seveda, ki se je vestno držal 5 metrskega odmika dobre štiri ure. Štiri ure lazenja po hribih - in pes je prav prosil - gremooo domooov.....in kakor hitro zagledal kakšen potok si potolažil žejo. Enkrat je celo ležal v enem..tip. Potem pa prišli domov in bi nas lahko oropali..zaspal je kot top. x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

x:Ix x;)x x;)x No super, me veseli da ste preživeli pojedino z gobami (sicer pa vi obvladate nabiranje in poznavanje gob x;)x ), Carja pa ne tolk matrat xDDx x;)x , sej da bi vas kdo ukradu se ni za bat, sej še to tam ne najdejo xDDx , sicer pa te je lpo spet videt na LNF.

JanjaK in Cybrček že drnjuhata jest pa neki rihtam računalnik in BDW še tle kej napišem.

Naj ti nočka lepo in mirno mine, zjutraj pa vseslo v pojstlco se spočit :palec: xDDx x:Xx x;)x

x:Dx Sicer pa psa sploh nismo imele namen zraven vzet..pa nekako ni hotel slišati tisto - DOMOV..in je capljal za nami..in tako milo gledal...da smo samo na račun njega potem morale po večjih hribih laziti, da smo se izognile bajtam s psi(med drugim je tam doma eden pes, ki se vsake toliko seli k nam..tisti, ki sem ga očitno dobro pregnala z govedino x:Dx x:Dx ) To mu je izkušnja za vbodoče - ko bomo rekle DOMOV...ma, da ve, da je bolje, če je doma...ker drugače bo moral iskati gobe x:Dx

Nočko tudi tebi..in nič bat...jutri celo dopoldan in še več je postelja samo moja x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...