Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

Privajam se na normalni ritem, nekak sem že včeraj pa danes poskusila utirt zadeve.

S Cyberčkom šla včeraj na klasični sprehod, srečala žabo, ki se je ustrašila njegovega smrčka in odskočila. Nabrala sem tudi prve ciklame v tem ciklusu.

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Janjak, tudi pri meni so ciklame, srečala veverico, srno, en navihan kuža mi je pa itak skoz men nogami plesal, sedajle bili pri ribniku na pizzi, pa eno pivičko mi je zapasalo (evo vse kar je šlo dopoldan dol, gre sedajle nazaj gor), sedaj gremo pa k sorodnikom na obisk ( tole bi z veseljem preskočila), a je jutri ponedeljek, pa kakšna luna seka poleg tega ven :xx!: no vsekakor, takšen dan se splača ponovit x;)x

V sedanjem času so vse ankete "prirejene" iz vseh srani, jasno, ne samo iz ene... taki so pač mediji...
tako ja, to je vedno pred volitvami in to je javno zavajanje lahko~ očitno sistem vabi dalje v istem taktu :xx!:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Guest sstane
:vragec:

VSEM LUNATIKOM ZHELIM BLAGOSLOVLJEN NAJVECHJI KATOLISHKI PRAZNIK

666 x:)x -ou....tralala

Se pridružujem :palec:

Berem tam, da sta JanjaK in Trudi pri Azurih razmišljala o mojih likalnih strojih x:Dx x:Dx - naj povem, da nobeden nima dolgega roka trajanja - ravno danes me je moj stresel (ni čudno v kakšnem stanju je -revež) x:Dx

Glede mirnosti in spokojnosti - jaa seveda...vsaka voda je mirna..do prvega slapa x:Dx x;)x x;)x

In tisti slap je bil včeraj - moram pogledat, kaj se je dogajalo na nebu včeraj - mlaj že še ni bil.

Sicer pa danes pekli koruzo - sva jo šla s Š.rabutat - zdaj še je trenutno užitna..

Aja - v kopalnici ni počila cev, ampak se je odvil odtok pri kadi...si misliš..poplavljali smo si bajto..in to sami :vragec:

Da pa je Marijino vnebovzetje ful velik praznik sem izvedela v četrtek - ko me je eden šofer zgroženo vprašal, kakšna katoličanka pa sem, če ne vem, kako velik praznik je to....no zdaj vem. sem imela predavanje potem x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Še to - Astra x:Dx lepo, da si prispela v naše kraje in dobro, da niste pristali kje...bi še vam kaj zagorelo - v Poreču ali kje že :vragec: Upam, da si ok in spočita.

cel dan preživela ob soči...za znoret dobro...skok v vodo je bil možen samo z obutimi copati, da lažje tečeš po produ in se ne morš vmes premislit x:Dx ...pol pa treščiš v vodo in prva stvar, ki jo nardiš, ko pomoliš glavo ven, je, da se začneš dret na ves glas x^x ...uf, je mrzla x8Dx ......u bistvu, če prav razmislim, bi bla to idealna terapija za koga z mačkom...te zbistri na brzino x:Dx

ojoj, jutri pa spet ponedeljek xrolleyesx ....grozno :xx!: ...no, za zdaj bom še odmislila in se bom jutri ubadala s tem pondelkom :vtz:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ojoj, jutri pa ponedeljek, pa to tisti :xx!: xrolleyesx :o|o: , ta prvi po dopustu xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx .

Sem prejle z Žažo po telefonu, baje bom spet maglila v računovodstvo xrolleyesx . Sodelavke s polomljeno roko z rolerjev še kar ni. Bom čist pozabla, kako se sploh v komerciali dela :eek: . No ker je tudi Žaža na dopustu, začnem dan s kuhanjem kavice za vse, pa potem na pošto po pošto, pa jo odpret, pa z datumi poštempljat, pa plačila sprovajat, pa vhodne fakture knjižit, pa namesto Žaže račune delat . Kap, in to prvi dan po dopustu. Pa ziher imam kakih 500 neprebranih mailov. Itak verjetno neumnosti, ampak treba vse vice sčekirat pa preposlat xrolleyesx .

Eh, bo že, če nič druzga, Žažina dela sam za 1 teden, računovodstvo pa who knows :sori: .

No ja kokrkol, ta posebnega dela leta je pogoltnilo ke nekam, kar skp z Marijo, zdej pa treba še mal delat.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

x:)x Boga - delala boš x:Dx x:Dx

Najhuje ni to, da imaš mačka - huje je to, da ga nimaš. Ker potem lahko hudo hitro kronični pijanec rataš. Jaz ga v glavnem nimam. Zato se v glavnem izognem alkoholi če se le da..ali pa ne mešam in pijem samo eno stvar. Ker po litru vodke me pa le vrže x:Dx

Danes dopoldne oz. včeraj, smo bili na Lj. Gradu. Imel sem občutek, da sem nekje v tujini, zaradi velikega števila turistov. Šli na stolp, virtualni muzej ni bil na razpolago. Morali bi počakati še dve uri zaradi smotanega urnika oz. delovnika vodičev. Tuji turisti, ki so v velikem številu čakali na virtualni muzej, so bili zelo živčni in se kregali z vodičko. Vodička jih je prepričevala da šele čez dve uri lahko gredo v virtualni muzej. To se mi zdi blesavo, nefleksibilno in okorno kar se tiče urnika. Pa saj niso normalni! No na tak način se izgubljajo turisti za vedno.
Ja sam ka mali pao s lipe

xrosex Dobro jutro! xrosex

Kako ste xsrcbumx moji?Jaz sem še malo :sleeping: ampak ne za dolgo. Sem zjutraj tudi jaz naredila tibetančke. :palec: Ta vikend je bil pa pester. Sploh nisem bla nič trezna. Še celo v center sem šla žurat kar nisem bila že dolgo. xsuperx Bilo je super.

xsmx xbendx xsmx xokkx

:flower: aiwa :flower:

spet se mi je na bolš poslabšal

Jutrček,danes imela spet nore sanje, pismo sploh mi ena omakica ni poratala x:Dx pa spet sem v šolo hodila, kr neki....

Janjak želim ti uspešen začetek tedna, trudi, upam, da je tisto najhujše za teboj.Astra, wb

Sanjalica je spet malce poniknila :eek: Sončna, upam, da tisti dnevi polni smeha in sreče še vedno trajajo x;)x :2src:

16.avgust je že, noro hitijo dnevi. In jaz danes pozno ostala, kljub temu Tibetančkala xsrcx aja pa post je danes zame post... da vidimo

mejte se skrajno lepo :palec:

Dobro jutro,

sem mislil, da sem zgoden, pa vidim, da je Aiwa nepremagljiva v vstajanju... in da ti še tibitanci ratajo tako zgodaj...neverjetno...od kje toliko energije (pa še nova fotka....super!) x:)x

Ob kavi se sedajle tudi jaz prebujam. Mogoče bom šele popoldan lahko naredil kakšnega tibetanca.

Ja tole sem vam hotel povedat. Včeraj sem bil v Dolenjskih toplicah. Ful dober se je blo namakat v topli vodi, ko je pa tako mrzlo zunaj....Priporočam.

Mejte lep ponedeljek!

čao x;)x

Vidim da gor Aiwa nadomešča Žažo, dokaj uspešno in pridno, ;) hehe mal mi že preseda da mi vedno pride XiX pri napovedi (sporočilo za danes) heja, vsaj spremljevalna karta ni vsak dan ista.. ;) anyway držte se folk, dobro jutro...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

x:)x Boga - delala bosˇ x:Dx  x:Dx

Najhuje ni to, da imasˇ macˇka - huje je to, da ga nimasˇ. Ker potem lahko hudo hitro kronicˇni pijanec ratasˇ. Jaz ga v glavnem nimam. Zato se v glavnem izognem alkoholi cˇe se le da..ali pa ne mesˇam in pijem samo eno stvar. Ker po litru vodke me pa le vrzˇe x:Dx

x:Dx x:Dx

aiwa je bla tudi pridna tavikend, vidim x;)x

jaz pa bolj na easy, malo ven, malo spat, malo paradiznike vlagat, breskvice...malo na obiske, kavice... :8): :palec:

danes pa sem ze ob 4:30 vstala :wOOt: xcivx

cakam, da me prime zaspanost :vio:

jutro, lepo, vsem :palec: xsrcx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...