aiwa 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 SE TRUDIM PO SVOJIH NAJBOLJŠIH MOČEH! ŽAŽIN STIL JE TKO LUŠT, DA GA Z VESELJEM POSVOJIM! jA Z ENERGIJO JE PA TKO: MORE BIT. KAJ NAM PA DRUZGA PREOSTANE. ČE JE TREBA BIT OB 6IH V SLUŽBI JE NAJBOLJŠ DA SM ŽE TAKRAT POLNA ENERGIJE. SEJ PO PRAVICI POVEDANO ME POL POPOLDNE ŽE ČIST ZMANKUJE. JA TINČI VIKEND JE BIL HHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUDDDDDDDDDDDDDD.... ČUDN DA SEM SPLOH S POSTLE VSTALA. SEM MELA TAZGA MAČKA. PA V SOBOTO JE BLO ŠE KUL K SMO KR NADALJEVAL. VČERI JE BLA PA POL MAL BL KRIZA... AMPAK SMO JO USPEŠNO PREŽIVEL. ZELO USPEŠNO. SM KR MAL PONOSNA NASE K SE NISEM PREVEČ BASALA. SAM LEŽALA PA SEM CEL DAN PRED TV-JOM. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Ojla lunatki moji, Vse že v barvah (aiwa) , vsi delajo na polni pari a la Janja, Selene itaq vsa delovna kot vedno in Nataly je nazaj po dolgem času, hvala za čestitke Nataly Trudi, upam, da prvi dan službe, ni preveč naporen za te. Volk, tako je pri nas ....zelo malo prilagojenosti, do turistov, bi jih morali poslati, naše turistične delavce, malce na tečaj fleksibilnosti. Jaz se z tem kar pogosto srečujem, ker me obiskuje veliko ljudi iz tujine. Amis mrzla Soča čisto premrzla, sem se tudi drla kot jesihar, ko sem not letela (beri, vrglel me je frend z rafta) Astra tudi nazaj, fino, ker ste imeli lepe družinske počitnice, mi smo tudi včeraj uprizarjali en piknik a la nekaj takega Tinka a danes zalaufam vafler? V soboto sem se plazila, po enem hribovju in ker smo zgrešili cesto za 10 m , smo se plazili po gozdu in namesto 2h hoje smo imeli 3h, mislim, da smo presenetili vse klope na tistem območju in niso skakali na nas, ko so zavohali človeka , niso vedeli kaj je to...totalno smo zašli jaooooo Jutri se odrpravljamo na sedmera jezera in bomo 2 dni planinarili, upam, da tokrat ne zaidemo. Danes pa še obisk prijateljice z Koroške in še kr neki stvari za popedenat...Lep dan vsem skupaj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Hoj vsi! Kako krasno, k je spet ponedeljek! Koncno! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Še dobro, da sem vsa počitniška, da me takale stvar ne spravi ob živce... Ko smo šli na dopust, sem avto postavila v moževo garažo...ključev pa se mi ni ljubilo nesti nazaj v hišo...in sem jih dobro skrila v garaži... ...tako dobro, da jih zdaj ne najdem... ..rezervne pa sem imela v torbici...in sem jih dala v avto, da jih ne nosim s seboj... Bolj kot razmišljam, bolj se spomnim sam tega, da sem takrat pomislila, no, tule jih pa noben ne bo našel... ...otroka sta sitna, ker morata na avtobus...men je pa čist ok, jih bom že našla, čakam na trenutek inspiracije... lep dan vsem...še posebej tistim, ki ste danes ponovno v službi... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 hvala bobnar! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 ooo cosma ...čestitke za dosežene in planirane planinske podvige x!x ...danes se mi mal spi in bi bil skok v sočo zelo dobrodošel, da me zbrihta...efekt jutranjega mrzlega tuša je zgleda že minil you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Jutrček mujceki Bemu, spet v službi :xx!:, kaj vse pa me je pričakalo v njej in kakšne vse novosti in presenečenja :xx!: pa boljš, da vam ne pravim, bemu, eni so pa res podn od podna. :xx!: No, kakorkoli, napisali ste tolk, da še nisem folgau kaj dost prebrat in je tud vprašanje kdaj bom, zato le en lep pozdrav vsem lunatkom. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 mickeni!!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 ooo mick...WB ...ja, na temo služb se zadnje čase dogajajo zanimive, nepredvidene in skrajno nemogoče stvari...najbrž kakšen tak virus razsaja al kaj :xx!: ....malo pokukaj v temo pogrešani, pa boš bolš volje you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 aiwa, Amis thx Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Mick Amis, a je blo potrebno to povedat Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 MICHEEEEEEEELLEEEEEEE Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 vidiš, da je blo zraven vsega, kdo bo pa prenašal zamorjenga micka... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 v redu. imas prav Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 frendice you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 A seveda! Pa dans sm dobre volje, tko da se toliko bolj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 ok you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 O lej ga mickeni mujcek je nazaj pa tako euforijo sprožil, kot otvoritev OI Lepo te je spet brati! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Oho Mickeni , sem te tudi jaz pogrešala. Ja tale prvi dan je cel šok, sploh zate, ko je bil še 1 teden bonusa , ampak bo, dosežek je že, da smo sploh pripeketali do sem. Bemti kok je 4.15 zgodi . Sem že čist iz forme . No sem le dvignila svoje okončine , spedenala Cyberčka, ki zdajle verjetno preživlja hude trenutke, po 16ih dneh sam doma , lani je prvi dan službe bruhal od sekiranja, no za letos sem se odločila, da tega ne bo . Pa tibetančke naredila, tako da se je dan začel čist O.K.. Je pa opazit, da se dnevi že krajšajo :o|o: . Sicer pa ni taka katastrofa, skuhala kavice, računovodkinja pride delat ponedeljek, sreda, petek, tako da bom v bistvu samo torek in četrtek samo ta nujne zadeve tam . Zjutraj šla po pošto in me pričaka darilo . BigM Kahlil Gibran - Prerok, ziher je fajn . Hvala ti . Cosma bravo za vzpone, pa tudi za triglavske, uživaj na svežem zraku pa v naravi . Astra WB a to je zdaj že konec dopusta dopusta, al si sam tranzitno ? No ključe si pa res super skrila . En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Po dveh tednih odklopa (wow kok prav je prišel!) se prfočkam tudi sam malo. Sam mal de vidim kva dugaja. Pozdrav vsem! Bern Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 bohdej.... vidm klele zhivahno....hehepa mick-eni se vrnil...lushtn, bo 2x bl zabavn poste brat piko biu osamljen v svojih prezhivetih idejah 666 zlomkou....tralalain chist jasn de she 666 na 1 sam in edin rilc tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Živjo Sončki!!! Nisem šla nič brat, samo da vas pozdravim in polupčkam in objamem Zadnje dni na morju je bila že kar težka brez vas, tako da sem komaj čakala, da pridem na forum in vas mal "pogledam" spet. Včeraj smo se vrnili z dvotedenskih počitnic, v sredo pridem pa končno v Ljubljano, tako da bom od srede dalje spet čisto vaša Po novem sem skoraj čokoladno rjava, malce več iskric v očeh, letošnji dopust je bil najlepši dosej. Kakšne pikantne podrobnosti pa morda kasneje, če bo priložnost nanesla Enga lupčka vsakemu, upam, da ste vsi uredu in da se imate pozitivno do maksimuma! Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 in chist jasn de she 666 na 1 sam in edin rilc 1 SVINJSKI TA PRAV U ZAMENO Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 1 SVINJSKI TA PRAV U ZAMENO kdaj...pa kje 666 -ou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 ooooo sončna ... wb pa se spet zbiramo v jate...nekam ustrezno letnemu času... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts