mari 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 HELOUUUUU! VSI! sam da se pofočkam! vidim, da ste fula aktivni, jaz mam pa TAAAAAAK kup na mizi in..... ah zdele je siesta! Ne morem! do zdele sem si komi inbox nekak v red spravla, zdaj se moram pa kupov lotit, pa iskreno.... mi se uopšte ne da! šefi sploh ne vejo, kolk strani na LNF moram še prebrat... pa kva njim ni jasno?!?! tisti pa ki ste ravno tako kot jaz prvi pon v službi po dopustu pa: jaz vas čist štekam!!! Podpiram! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 no sej bo. v parih dneh bo vse tko k more bit... spet boš na tekočem spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Dost mam za dons sluzbe :xx!: bom kr zaklucu x!x Pa se se pol kej gor vrzem (na LNF), ko bomo doma, tud bols dela no lepo se vsi imejte in ne se sekirat za napeke drugih http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Tudi jest grem domo...no prej še v knjižnico in trgovino (dolg listek)...pol se bom doma igral in lovil s hčerko...pripovedoval pravljice (pa da bo dolga oči) in zvečer padel dol....Lep dan vsem...čao! Pa čim prej domov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 in chist jasn de she 666 na 1 sam in edin rilc 1 SVINJSKI TA PRAV U ZAMENO počasi razumem kaj naš hudiček vidi na naši svinjici Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 to je pa že tradicionalno Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Evo konc šihtka za dons . Preživela. Domov k Cyberčku, potolažit ga, pa na kak sprehodek z njim, pa potem mal v knjigco pokukat, pa spet kako meditacijo užgat . sem si zdaj privoščila 2 dni zapovrstjo. Potem pa verjetno še kaj v knjigce poškilim . Žaža klicala, vprašala kaj se kaj tule dogaja in vas vse lepo pozdravlja, jutri prisvinja semle v cono na eno kavico pa na čvek, bemu jo že pogrešam, ta tretji teden ne vidim nič. Navihan dan še naprej, jaz pa pujsam domov Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 in sem jih dobro skrila v garaži...tako dobro, da jih zdaj ne najdem...rezervne pa sem imela v torbici...in sem jih dala v avto, da jih ne nosim s seboj.. smešno hja, a kaj se pa je men zgodl prejle, sm si vroč čaj skuhu ,pol pa namesto,da bi precedil v šalco ,sm pomotoma dau cedilo nad medeno posodo in pole vsuvau čaj kr v medeno posodo ta Merkur res seka, sam ni vedno tak periodično useknen....jest se prav besed ne pomnim, kak se reče nekaterim predmetom .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Bolj, kot jo opazujem, bolj se mi zdi, da vidim gibanje Sonca Na njeni ritki Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 ..mislim, da smo presenetili vse klope na tistem območju in niso skakali na nas, ko so zavohali človeka , niso vedeli kaj je to.. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Neee, pusti jo, saj drugi ne vejo, o čem govorim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 OKEJ,fijuuuu, dobr to.sam pa veš,da tak gladko vitaln postajam,da se mi je koža prav polikala, še bolj kt dod. kreme .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Danes pri nas v eni trg. totalna razprodaja (zapirajo Wit boy) - za 9.000 sit kupili troje hlač pa pulover - ene so bile v redni ceni pred sezonskim znižanjem skoraj 12.000 post mi bo očitno uspel, čas porabljen za tek se je iz ene ure in pol znižal na 50 minut... sedaj pa pod tuš in pred tv, mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Selene, ce pomislim, da si na tem teku kupila troje hlac in pulover, cas teka celo izboljsala.. potem ti vsa cast Prav razmisljam..hihi http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 pa še postila sem se vmes Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 post mi bo očitno uspelbravo (men tud ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Dost mam za danes lepo in mirno nočko vsem http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Bolj, kot jo opazujem, bolj se mi zdi, da vidim gibanje Sonca; Na njeni ritki ČAK,NO JO MENAM PREC sonce že ve kam je treba stopit... ej mislim da smo končno določili spol sonca.... sonce je od sedaj naprej moški... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 xrosex Dobro jutro! xrosex En prelep pozdravček! Včeri je bil kr en fleten dan. Sm šla mal v mesto in na pijačko, pa se dobila z ženkico. Pa še mami je končno domov prišla. Sem je bila ful vesela. Dones pa tud pričakujem super dan. Jutri moram it vplačat še kar mi je ostalo za absolventa. Dons grem račune plačat. V soboto pa v Gardaland. JUPI! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 post mi bo očitno uspelbravo (men tud ) Dobro jutro, že dva dni super spim, sicer sem danes nekaj v sanjah spet bluzila, sploh mi ni jasno, zakaj se jih ne spomnim več, ker včasih sem prav uživala v kreiranju le teh... V službi me čaka težak, napored dan, čutim to v kosteh, je pa za nekaj dobra moja službica - ko imam zvrhan kufer pisarne in ostalih, grem na teren. Sedaj je pa nastal problem - ni mi ne za eno ne za drugo. Angelčki, a bi vi za kakšno dobro stranko danes poskrbeli Danes se pa počutim precej drugače kot prejšnje dni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 U...pismu...obredl vse sorodnike...povsod okol...zdej pa spet doma, zapečkarca Včer ujel kurilca še po stari ceni... pa nove knjigice me čakajo...pa če bo vse po sreči grem v Medano...sam moram se mal pozanimat, kdaj je najbolj pridet tja dol...Že par let mam željo pogledat te Dneve Poezije in Vina... zdej mam pa še izgovor in vzrok, da grem tja... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Dobro jutro vsem! Včeraj zvečer sem opravil s svojo družinco čudovit sprehod po barju. Priporočam. Še danes mi dobro dene. Lep dan in naj vam vsi pomagajo (tudi angelčki!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 no, če je ne bo retromerkur kaj zaj.... potem dobim danes avto nazaj...mehanik me je "razveselil", da je zamenjal črpalko za vodo, potem pa ugotovil, da je glava motorja zvita, pa so jo mal brusili...lepo...no, kaj čem...zdej bo menda delal, mene pa čaka razmislek o drugem avtu in vrednosti zanj...hm :o|o: popoldan pa hoja , pa nekaj gospodinjskih opravil... :xx!: skratka...lep dan ...pa vsem vam tudi x!x you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Morgen , včeraj preživela en krasen dan - popoldne čisto po mojih željah. Prišla domov, bil Cyberček čist konc od veselja, da sva se le priklatla domov . Komaj sem ga shecala za en sprehod, se mimo pelje en ovčar v avtu in laja, pa Cyberček prav neumno gleda okoli od kje ta pasji lajež . Potem sem si vzela 20 minut za meditacijo, se najprej sproščala in si potem yesssss odvrtela svoj filmček, narisal se mi je . Potem sem še 2 knjigici prebirala. Evo tole sem planirala in tudi izpolnila. Selene, fajn nabava včeraj , pa ploden dan v vseh pogledih Amis, tole s popravili ja , ampak kaj češ, stvari so zato, da se uporabljajo in potem se pač enkrat obrabijo in treba mal povzdrževat. Midva sve trenutno s pokvarjenim pralnim strojem in brez kavomata - po nesreči se je razbila posoda. Tole posodo grem iskat danes, stroj pa bo popravljen jutri. Mi je pa en moteč feeling, če veš, da nekaj ne dela. Ampak bo tudi tvoj avtoček O.K., boš vidla . Aiwa fajn da si si nardila lep dan, ja. V soboto pa Garadaland, ja . En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts