aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ja no! Komi čakam Gardalanad. Kdaj pa je odhod? A naju bosta vidva pobrala? xrosex xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Deca Ti dam ti dam ti dam..... Snoč sm se mal potepau, pa kak pirček preveč spil.....dans pa mi gredo same pi... po glavci, tak da......pazte se. No, lep dan želim vsem pi...... ups.....lunatkam sm mislu . Pa lunatekom seveda tud, no. Ti dam ti dam ti dam...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Janjak, ploden je bil tudi v sklepih in razmišljanju Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ziv vsi, jaz sem se tudi postila vceraj, s cosminimi vaflji ona je sla danes na sedmera, jaz pa sedim in varujem svoja okrogla bedrca drugace pridna bla danes se vec dela ko vceri, grem kidat oooo soncnica, wb! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 juh..... she dons pa jutr...pol pa spet uzhivancija....hehebo treba zdrzhat.... 666 zlomkou....tralalain seveda:..................... na shnof tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 It's just me against myself today! mi je pa hecno poslušat muziko tipčkov k igrajo tolk dobr (tolk slabo) kitaro kt jst... hja no danes se mam dosti za učit, moj golf, je ravno opravil tehnični, morem it še neke papirje dol v ajdovščino na občino peljat... heja, pol do konca tedna morem skočit še v LJ, pogledat kolege, da izmenjamo par nalog... anyway... Let's go... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 A pol bo spet post? Aiwa se bomo še slišali, zdajle še ne vem točno Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 A pol bo spet post? Aiwa se bomo še slišali, zdajle še ne vem točno ti pol 14 dni surla nau vech zatekala zato pa treba zdej izkoristit: 666 -ou na hehe.......svinjsku ushesek tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 no plou. blo bi fajn da ne bova midva lezla na drug konc ljubljane. cak u bistvu sploh nisem ziher od kje je odhod?! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Hja tkole, sem govoril s fotrom jutr grem na obisk (danes je slaba napoved za na cesto) haha ampak je hecen trenutek ko ugotoviš da si podoben fotru da je isti frajer kt ti ... in v takem trenutku ful pomaga če maš fajn fotra (da si lahko ponosen da si mu podoben) no ja anyway... tole je za v dnevnik... grem še mal v pesem počutja... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Lep dan vsem lunatikom Lunin post uspešen (vidim, da nisem bila edina) ... danes sem se pa šla najprej zapacat s sendvičem :o|o: Očeta včeraj dobili domov ... vihar v kozarcu vode se je hitro polegel... malo sva se pogovorili z mamo, pa je bilo Kar nekaj dopustnikov je nazaj, vidim ... vsem želim lep in ne preveč naporen preostanek delovnega dneva ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Vesela za tvojega ata rp nam pa danes v službi totalna štala, jaz krivec :xx!: oz. sokrivec direktorja ustavil prijatelj v modrem, ko je glih z menoj čvekal, potem pa še določene zadevice in sranje na kubik... Selene, čveka pa še službeno je bilo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Bemu, kaka gužva sam zato, ker sem se včeraj hvalila, da bom več na forumu :o|o: . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Bemu, kaka gužva sam zato, ker sem se včeraj hvalila, da bom več na forumu :o|o: .keep up the good work! Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 selene, to pa res ne moreš rečt, da si ti krivc ...saj je odrasel človek in menda mu ja nisi držala pištole pod rebra in ga prisilila k pogovoru ...tko da, ne obremenjuj se janjak...tole je blo pa prou po sistemu zarečenga kruha ...sej bo bolš...če ne prej, pa konec dopustov...sam kaj, ko bo pol tud poletja konc you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ja sej vem, nisem vseved, da bi vedela, da je v tistem trenutku ravno v avtu, pa za ostale zadeve tud...je pa bila kazen glede na vse, kar je našel v tistem trenutku en prepotentnež ful visoka, tko da ....se mi šefe mal smili, pa bo že moram pogledat, kdaj meni izpit poteče Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Thx, Selene ... pa ne dovoli, da ti en mali incident pokvari dan Janjak... Murphy na delu :o|o: ... ampak kaj je malo gužve za superpujso ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ...ja, ene stavri je bolš prevert... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 A nje a nje...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ja mi še velja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ja mi še velja Ko sem ga šla letos podaljšat, pogledam datum, ko sem naredila v. izpit... in vidim... 11. september (samo ne 2001, je kar nekaj prej - 1984)... tako da... tale datum je očitno povezan z nevarnostjo ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 coco za domace zadeve selene ..malo srece pa malo pameti Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ja mi še velja Ko sem ga šla letos podaljšat, pogledam datum, ko sem naredila v. izpit... in vidim... 11. september (samo ne 2001, je kar nekaj prej - 1984)... tako da... tale datum je očitno povezan z nevarnostjo torej si ti si mela izpit že ko sem js škorpijonke v pleničkah preganjal? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 rp nam pa danes v službi totalna štala, jaz krivec :xx!: oz. sokrivec direktorja ustavil prijatelj v modrem, ko je glih z menoj čvekal,Maš ti kak magnet za take osebe Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts