Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Deca x;)x x:Dx :palec:

Ti dam ti dam ti dam..... xsingx Snoč sm se mal potepau, pa kak pirček preveč spil.....dans pa mi gredo same pi... po glavci, tak da......pazte se. :vragec: x:px x:Dx No, lep dan želim vsem pi...... :vragec: ups.....lunatkam sm mislu x:px . Pa lunatekom seveda tud, no. x:Dx

Ti dam ti dam ti dam...... xsingx xmusicx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

xcivx

ziv vsi,

jaz sem se tudi postila vceraj, s cosminimi vaflji :vio:

ona je sla danes na sedmera, jaz pa sedim in varujem svoja okrogla bedrca

drugace pridna bla :8): x;)x

danes se vec dela ko vceri, grem kidat

oooo soncnica, wb! x:)x :palec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

:vragec:

juh..... x:)x

she dons pa jutr...pol pa spet uzhivancija....hehe

bo treba zdrzhat....

666 zlomkou....tralala

in seveda:..................... x:Xx na shnof

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

It's just me against myself today! :D

mi je pa hecno poslušat muziko tipčkov k igrajo tolk dobr (tolk slabo) kitaro kt jst... hja no danes se mam dosti za učit, moj golf, je ravno opravil tehnični, morem it še neke papirje dol v ajdovščino na občino peljat... heja, pol do konca tedna morem skočit še v LJ, pogledat kolege, da izmenjamo par nalog... anyway... Let's go...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

A pol bo spet  x:Xx post?  :wOOt:

Aiwa se bomo še slišali, zdajle še ne vem točno  x;)x

:vragec:

ti pol 14 dni surla nau vech zatekala x:o)x

zato pa treba zdej izkoristit:

666 x:Xx-ou na hehe.......svinjsku ushesek x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Hja tkole, sem govoril s fotrom ;) jutr grem na obisk (danes je slaba napoved za na cesto) haha ampak je hecen trenutek ko ugotoviš da si podoben fotru da je isti frajer kt ti ... ;) in v takem trenutku ful pomaga če maš fajn fotra ;) (da si lahko ponosen da si mu podoben) :D no ja anyway... tole je za v dnevnik... grem še mal v pesem počutja...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Lep dan vsem lunatikom x:)x

Lunin post uspešen (vidim, da nisem bila edina) x^x ... danes sem se pa šla najprej zapacat s sendvičem :o|o:

Očeta včeraj dobili domov xsrcx ... vihar v kozarcu vode se je hitro polegel... malo sva se pogovorili z mamo, pa je bilo :palec:

Kar nekaj dopustnikov je nazaj, vidim :palec: ... vsem želim lep in ne preveč naporen preostanek delovnega dneva xracx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Vesela za tvojega ata :palec:

rp nam pa danes v službi totalna štala, jaz krivec :xx!: oz. sokrivec xrolleyesx direktorja ustavil prijatelj v modrem, ko je glih z menoj čvekal, potem pa še določene zadevice in sranje na kubik... Selene, čveka :V: pa še službeno je bilo...

Bemu, kaka gužva  :switz:  :switz:  xracx  xracx  xracx sam zato, ker sem se včeraj hvalila, da bom več na forumu  x:Ix  :o|o: .

keep up the good work!

selene, to pa res ne moreš rečt, da si ti krivc :eek: ...saj je odrasel človek in menda mu ja nisi držala pištole pod rebra in ga prisilila k pogovoru x8Dx ...tko da, ne obremenjuj se x:)x

janjak...tole je blo pa prou po sistemu zarečenga kruha x;)x ...sej bo bolš...če ne prej, pa konec dopustov...sam kaj, ko bo pol tud poletja konc :C: :sori: xcivx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ja sej vem, nisem vseved, da bi vedela, da je v tistem trenutku ravno v avtu, pa za ostale zadeve tud...je pa bila kazen glede na vse, kar je našel v tistem trenutku en prepotentnež ful visoka, tko da ....se mi šefe mal smili, pa bo že x:Dx moram pogledat, kdaj meni izpit poteče x:Dx

ja mi še velja x:px

:palec:

Ko sem ga šla letos podaljšat, pogledam datum, ko sem naredila v. izpit... in vidim... 11. september (samo ne 2001, je kar nekaj prej - 1984)... tako da... tale datum je očitno povezan z nevarnostjo x:o)x

torej si ti si mela izpit že ko sem js škorpijonke v pleničkah preganjal? :D :vragec: x:Dx

rp nam pa danes v službi totalna štala, jaz krivec :xx!: oz. sokrivec xrolleyesx direktorja ustavil prijatelj v modrem, ko je glih z menoj čvekal,

Maš ti kak magnet za take osebe :vragec: xrolleyesx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...