Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

pismo sploh ni blo celega sporočila :eek:

tkole je bilo celo sporočilo, mimogrede... direktor sploh ni čveka x:Dx

a misliš za direktorje x:Dx

ma ne sej ni nihče rekel, ej ti kriva... sam je pa zoprno pa mal otežuje delo kompletne ekipe, ma bodo se že dogovoril...bezveze vse skupaj

danes grem pa Tami prvi pravi nedrček kupit :eek: :2src: xsrcx pismo tle ki jih ima sedaj, niso več prav :eek:

Deli na socialnih omrežjih

Dan, dons sm mel fffulllll guzvo v sluzbi, delu non stop od 07*00, pa do zdej :switz: :switz: .

Bla pa je totalna zmaga :onfire: :onfire: , bil moj direktorcek tuki in mi dal prov za vse kar sm mu vceri povedu, da je blo narobe, ko me ni blo (dopust), pa se upravicu se mi je, kr ni takoj reagiru in uredil stvari on (k bi jih mogu, ko mene ni) in je reku, da se bo potrudu in ta teden to zrihtu :palec: :palec: x:Dx x:Dx

No zdej grem pa domov.

Se se kej zvecer prklopm :palec: x;)x

Sestlica, sej me ni nihče določil... samo opazka je bila, pač to sem danes doživela, med drugim x:Dx

čisto druga slika je pa doma, tu pa sem itak dežurni krivec... pa se ne dam in probam lepo vozit čez dan... pa druščina poleg mene tud x;)x

Hecna je, od :vragec: , energije fuuuuuuuuuul včasih so sicer eksplozije :onfire: :onfire: :onfire: :bomb: , ampak ko je fajn, je pa tut eksplozivno fajn (pretežni del x;)x ).

Za pizdarije sem pa res vedno ja :onfire: :onfire: :onfire:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:vragec:

no evo x:)x

klele fasu chestitke za 10.000 k med sluzhbo chvekam x:Dx

dobu nagrado.....lohk grem eno uro prej dam

praujo de nej zginem....k drgach mi bojo moral she dons she enkrat chestitat za 100.000 x:Dx x:Dx x:Dx

mejte se

se zvecher vidmo

papa

666 x:Xx se ve na kaj in komu x;)x x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec:

no evo x:)x

klele fasu chestitke za 10.000 k med sluzhbo chvekam x:Dx

dobu nagrado.....lohk grem eno uro prej dam

praujo de nej zginem....k drgach mi bojo moral she dons she enkrat chestitat za 100.000 x:Dx  x:Dx  x:Dx

mejte se

se zvecher vidmo

papa

666  x:Xx  se ve na kaj in komu x;)x  x:)x

a je to sploh tehnično možno? :D glede na tistih 30 sekund med objavoami ? :D maximalno 1000 objav lahko spacaš še skupaj, če si začel pred pol ure :D

grem js mal na motor na zrak.... :D se vidimo kaj zvečer.....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hja nevem takrat se še nisem zanimal za horoskope... :D tak da ne vem kaj so ble po horoskopih, ampak vem da se še s kolesom nisem znal pelat....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

sem že znal hodit...

nobena v soseski ni bla varna... ;)

prej sem se pa plazil ... ampak takrat me niso pustili ven...

če se prav spomnim, nisi imel več kot 5 mesecev, ko sem naredila izpit... si pa jack, če si že takrat znal hodit :eek:

tole z bejbami pa ... maš prav, zgodaj je treba začet :palec:

ne ne takrat še nisem hodil, takrat sem se plazil, pa naokrog so me furali... :D hja in če te en postaven 22letni študent nosi naokrog, veš kaki konj je to :D hehe

he he... se mi zdi, da bi se mi takrat bolj tisti študent dopadel :inocent: ... in če jabolko ne pade daleč od drevesa...xscratchx

Amis :wOOt:  :palec:

hja ne vem kakšen je bil v mojih letih :) ampak vsekakor, ni blo lepšega atija... :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...