Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 a misliš za direktorje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 a misliš za direktorje ne.....za chveke 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 pismo sploh ni blo celega sporočila tkole je bilo celo sporočilo, mimogrede... direktor sploh ni čveka a misliš za direktorje ma ne sej ni nihče rekel, ej ti kriva... sam je pa zoprno pa mal otežuje delo kompletne ekipe, ma bodo se že dogovoril...bezveze vse skupajdanes grem pa Tami prvi pravi nedrček kupit pismo tle ki jih ima sedaj, niso več prav Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Dan, dons sm mel fffulllll guzvo v sluzbi, delu non stop od 07*00, pa do zdej .Bla pa je totalna zmaga , bil moj direktorcek tuki in mi dal prov za vse kar sm mu vceri povedu, da je blo narobe, ko me ni blo (dopust), pa se upravicu se mi je, kr ni takoj reagiru in uredil stvari on (k bi jih mogu, ko mene ni) in je reku, da se bo potrudu in ta teden to zrihtu No zdej grem pa domov. Se se kej zvecer prklopm http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Saj sem ti rekla don`t worry . Selene, magnetr za tiste, ki te določijo za dežurnega krivca :o|o: Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Sestlica, sej me ni nihče določil... samo opazka je bila, pač to sem danes doživela, med drugim čisto druga slika je pa doma, tu pa sem itak dežurni krivec... pa se ne dam in probam lepo vozit čez dan... pa druščina poleg mene tud Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 pr ns mamo tud dezurno 'krivko'... sam ni kriva je 'velika' pa dobra in nezna, sam je dezurna za 'pizdarije' http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 tale familija.... 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Hecna je, od , energije fuuuuuuuuuul včasih so sicer eksplozije , ampak ko je fajn, je pa tut eksplozivno fajn (pretežni del ). Za pizdarije sem pa res vedno ja Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 glavn, de se svinjarijam ogibash 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 no evo klele fasu chestitke za 10.000 k med sluzhbo chvekam dobu nagrado.....lohk grem eno uro prej dampraujo de nej zginem....k drgach mi bojo moral she dons she enkrat chestitat za 100.000 mejte sese zvecher vidmopapa 666 se ve na kaj in komu tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 kdaj pa prva naslednja pošiljka 666ov pride ? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 no evo klele fasu chestitke za 10.000 k med sluzhbo chvekam dobu nagrado.....lohk grem eno uro prej dampraujo de nej zginem....k drgach mi bojo moral she dons she enkrat chestitat za 100.000 mejte sese zvecher vidmopapa 666 se ve na kaj in komu a je to sploh tehnično možno? glede na tistih 30 sekund med objavoami ? maximalno 1000 objav lahko spacaš še skupaj, če si začel pred pol ure grem js mal na motor na zrak.... se vidimo kaj zvečer..... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 kdaj pa prva naslednja pošiljka 666ov pride ? prec zdejle 666 -ou...ke kamr pashejo tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 pa u fotke pejd pogledat ...se splača you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 pa u fotke pejd pogledat ...se splača itaq 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 torej si ti si mela izpit že ko sem js škorpijonke v pleničkah preganjal? He he Nino... a ti si se že v plenicah palil na škorpijonke Si pa res hud primer Hm, let's face it... tuki imaš opravka z "ljubeznivo staro teto" čeprav se meni nič ne zdi, da bi bila stara ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 hja nevem takrat se še nisem zanimal za horoskope... tak da ne vem kaj so ble po horoskopih, ampak vem da se še s kolesom nisem znal pelat.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 So te pa drugi v vozičku prevažali ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 sem že znal hodit... nobena v soseski ni bla varna... prej sem se pa plazil ... ampak takrat me niso pustili ven... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 če se prav spomnim, nisi imel več kot 5 mesecev, ko sem naredila izpit... si pa jack, če si že takrat znal hodit tole z bejbami pa ... maš prav, zgodaj je treba začet ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ...kok sta dobra... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 če se prav spomnim, nisi imel več kot 5 mesecev, ko sem naredila izpit... si pa jack, če si že takrat znal hodit tole z bejbami pa ... maš prav, zgodaj je treba začet ne ne takrat še nisem hodil, takrat sem se plazil, pa naokrog so me furali... hja in če te en postaven 22letni študent nosi naokrog, veš kaki konj je to hehe Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 he he... se mi zdi, da bi se mi takrat bolj tisti študent dopadel ... in če jabolko ne pade daleč od drevesa... Amis ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 he he... se mi zdi, da bi se mi takrat bolj tisti študent dopadel ... in če jabolko ne pade daleč od drevesa... Amis hja ne vem kakšen je bil v mojih letih ampak vsekakor, ni blo lepšega atija... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts