Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

ne morem več...prekurlo mi bo vse sisteme...pomanjkanje prakse menda x:Dx x^x x:Ix x:Xx ...pa še enga za... x:Xx

nočko

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ne morem več...prekurlo mi bo vse sisteme...pomanjkanje prakse menda x:Dx  x^x  x:Ix  x:Xx ...pa še enga za... x:Xx

nočko

lahkonoč miške :P x:Xx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

xmusicx Dobro jutro! xsuperx

En fantastičnomegastičen dan vsem skupaj! :frog: Je bil tok fejst dan včeri... so mi mal na dušo pihal. Dons sem pa že ob 4ih vstala, sem mela še vožnjo zjutri. :switz: In stara mama ma dons rojstni dan... jo morm poklicat pa čestitat. :hapyb: Pa komi čakam soboto. Sploh ne morm več čakat. :farb: :flower: :fool:

Pujsek dej ti men povej... a rabm kopalke sabo, pa kšne sendviče, kej za preoblečt? Dej bod dobra pa postrež z kšnimi informacijami. :inocent: :hepko: :hepko:

Poljubček za vse!

xcheersx xlove2x :farb: xsmx

spet se mi je na bolš poslabšal

oooo tazgodnji in vsi ostali ...dobrojutrodoberdan...

pustimo se presenetiti dnevu...domnevam, da v službi ne bo glih frke dans...pa še u lj grem službeno, sam se morm s taglavno tajnico za avto zment x:Dx ...če bo tolk milostna x^x

...sicer pa nič pretresljivo novega, razen nekaj novih delov u mojmu avtu x^x :vragec: x8Dx ...preverjeno dela...mehanik opozoril, da morm temperaturo kontrolirat, tko, za vsak slučaj...zelo dober nasvet v več pogledih x:Dx x:Dx x:Dx

selene, men se zdi, da je velika verjetnost, da ne boš dolgo ob dar pisanja...saj veš, to je samo zatišje...hm, hm hm... x:Dx x:)x x;)x

:flower: :flower: :flower:

Dobro jutro... :D saj bi še mal poležal pa to ampak me je ena "prijazna" muhca, nadlegovala že kar v postelji.... pa saj js sem potrpežljiv pa to.... ampak kar je dost je pa dost, ;) no in zdaj sem tle... rabim vaš nasvet... a je fer da je napoved za danes ista kot za včeraj? :D sem pošteno premešal karte, ...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jutrček x:Xx Pa to te dol buje......najprej je zjutri pršla k men ta nova in ta zlo luštna temnolasa pripravnica z nasmehom, da se stopiš x:px , takoj za tem pa moja, se mi zdi edina frendica v službi, tud ta luštna in z nasmehom za stopit in me vprašala, če mi prinese kavo x:px .........pa naj zdej reče kdo da lajf ni lep. xsrcx x:Xx In jutr mi bo ta prva smehica cel dan delala družbo, mmmmmm :inocent: x:px x:Dx Pa me že trga za dans čist dovolj, valjda, kaj šele bo. :vragec: x:o)x x:Dx Bemtiš, vedno bl na otroćje mi gre x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ufa :onfire: :onfire: :onfire: :bomb: dons pa bla akcija x:Dx . Ura zvonila ob 4ih, kot ponavadi, se spomnim, da grem danes sama z avtom, ker ima Trudi nočno, "prestavim" uro na pozneje in se potem sama zbudim ob 6ih :wOOt: :wOOt: . Izstreljena iz topa, se umijem, naredim tibetančke, Cyberčka na ext WC peljem, mu dam zajtrk, pa zdravila za ščitnico, dragemu pripravim zdravila, ga zbudim, vzamem 2 paketa smeti s seboj in sem ob 6.30 že v avtu :palec: .

Oddala smeti, na 2 Petrolih vprašala za nedeljca. No saj me v bistvu briga, ampak jaz bi CD Bepop, k je sam 1.110,00. Sem mimgrede misli prodajalcev prebirala :8): - ma pa najstniško sestrico, al pa kok ma že velke otroke :eek:. Ne ne , to je prav zame x:Dx . ne morem pomagat...

Aiwa, mami so pred leti prestavili rojstni dan na jutri x8Dx :palec: , tako da ima jutri ta uradnega . Sicer mi ni jasno, kako so po več kot 60ih letih ugotovili, da se je rodila dan kasneje, ampak saj nima veze x:Dx .

Aja, spet dobila presenečenje v službo :palec: .

Dobro jutro Mickeni, Amis, Selene in El Nino, tebi Trudi pa sladke sanje xsrcx x:Xx .

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Oddala smeti, na 2 Petrolih vprašala za nedeljca. No saj me v bistvu briga, ampak jaz bi CD Bepop, k je sam 1.110,00. Sem mimgrede misli prodajalcev prebirala  :8): - ma pa najstniško sestrico, al pa kok ma že velke otroke  :eek:. Ne ne , to je prav zame  x:Dx . ne morem pomagat...

aaa neh me j..... Bepop.. :D no ja nobody's perfect, tudi ti ne...

x:Dx  :palec:

ampak škodaj a počasi bi že meli kero slikco tam iz fotk za naflikat pod popolne ženske... hehe ampak bepop... :D tomuč...

Guest sanjalica

:eek: nos se mi lušči...bemti morje na brzaka... xrolleyesx :o|o: ; sem čisto x:o)x .... sicer pa je tri dni, kar preživljam dneve pameti (brez čikov xsmokex) in mi je kulsko, koža mi takoooo lepooo diši........ x:)x

Pa neka... :2src: postajam........ x:Ix (samo ne vem do koga... :o|o: )

Mah, Bepopa ne poslušam niti pod razno, vendar pa menim, da ni čisto nič narobe, če jih kdo pa posluša. Verjetno poslušamo tisto glasbo, ki nam je všeč in če so komu Bepop ne vidim v tem nobenga blema. Če uživa zravn.......kaj če boljšega, sploh če mene ni v bližini. x:o)x

K. Čapek

x:Dx  :palec:

ampak škodaj a počasi bi že meli kero slikco tam iz fotk za naflikat pod popolne ženske... hehe ampak bepop... :D tomuč...

x:Dx x:Dx x:Dx

Saj te čist razumem x;)x , mam nek specifičen, nelogičen okus kar se glasbe tiče. V glavnem italjanska, pa Bepopi x:Dx , pa Ricky Martin, pa Aerosmith, pa Gunsi, pa Def Leppard,... V glavnem vsega po malo poslušam.

Bepop mi je všeč zato, ker so povsod videt nasmejani, pa eno posebno energijo oddajajo, pa saj vem, da se te ne bo dalo prepričat no x:Dx , ampak meni so vseeno všeč x;)x .

Vprašanje pa kaj bi se zgodilo, če slišim tebe s kitaro x;)x , verjetno vse ostale pozabim x:Dx x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ah, besedila v slovenski pop glasbi so pa tako pri večini....................... :eek: xrolleyesx :xx!: :xx!: Hm, verjetn so mislili povedat, da je tud slečt hlačke sam do kolen ok za eno fajno cartanje x:px ......al pa jst ne kužim globine njihovga sporočila. x:o)x x:Dx x:Dx

K. Čapek

Guest sanjalica

Je pač to z rimskega prava in spet ne razumeš... :o|o: :inocent: :o|o:

x:o)x x:px Mickova šibka točka vse, kar je v povezavi z rimskim pravom x:o)x x:Dx x:Dx

Vprašanje pa kaj bi se zgodilo, če slišim tebe s kitaro  x;)x , verjetno vse ostale pozabim  x:Dx  x;)x .

hja zamenjaš me lahko z bepop :D hehe sej ostali (razen italijanskih, ki jih ne poznam) so že boljš od mene...

ja seveda...pestrost je nujna...sam js se tem zvokom tud izognem, če se lahko x:Dx :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...