Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ne morem več...prekurlo mi bo vse sisteme...pomanjkanje prakse menda ...pa še enga za... nočko you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ne morem več...prekurlo mi bo vse sisteme...pomanjkanje prakse menda ...pa še enga za... nočkolahkonoč miške Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Dost mam za to rudo, bom zjutri nadaljeval pa mogoče, še kej popoldan, pa mal ponoč..... http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 NE SMEM NAPISAT.bi blo dobr,če bi odprl temo z naslovom izpovedovanje, haaa? .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Dobro jutro! En fantastičnomegastičen dan vsem skupaj! Je bil tok fejst dan včeri... so mi mal na dušo pihal. Dons sem pa že ob 4ih vstala, sem mela še vožnjo zjutri. In stara mama ma dons rojstni dan... jo morm poklicat pa čestitat. Pa komi čakam soboto. Sploh ne morm več čakat. Pujsek dej ti men povej... a rabm kopalke sabo, pa kšne sendviče, kej za preoblečt? Dej bod dobra pa postrež z kšnimi informacijami. Poljubček za vse! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Sem se šetkala malo po temah Astrologije, to ni dobro za tko zgodaj zjutraj mislim, da mi je vzelo dar pisanja, zato le to - dobro jutro Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 oooo tazgodnji in vsi ostali ...dobrojutrodoberdan...pustimo se presenetiti dnevu...domnevam, da v službi ne bo glih frke dans...pa še u lj grem službeno, sam se morm s taglavno tajnico za avto zment ...če bo tolk milostna ...sicer pa nič pretresljivo novega, razen nekaj novih delov u mojmu avtu ...preverjeno dela...mehanik opozoril, da morm temperaturo kontrolirat, tko, za vsak slučaj...zelo dober nasvet v več pogledih selene, men se zdi, da je velika verjetnost, da ne boš dolgo ob dar pisanja...saj veš, to je samo zatišje...hm, hm hm... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Dobro jutro... saj bi še mal poležal pa to ampak me je ena "prijazna" muhca, nadlegovala že kar v postelji.... pa saj js sem potrpežljiv pa to.... ampak kar je dost je pa dost, no in zdaj sem tle... rabim vaš nasvet... a je fer da je napoved za danes ista kot za včeraj? sem pošteno premešal karte, ... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ...če si, pol ni blema.. you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Jutrček Pa to te dol buje......najprej je zjutri pršla k men ta nova in ta zlo luštna temnolasa pripravnica z nasmehom, da se stopiš , takoj za tem pa moja, se mi zdi edina frendica v službi, tud ta luštna in z nasmehom za stopit in me vprašala, če mi prinese kavo .........pa naj zdej reče kdo da lajf ni lep. In jutr mi bo ta prva smehica cel dan delala družbo, mmmmmm Pa me že trga za dans čist dovolj, valjda, kaj šele bo. Bemtiš, vedno bl na otroćje mi gre Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 pravjo ja da gre pol spet nazaj na otročje sam jz sm kr skoz tm.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ufa dons pa bla akcija . Ura zvonila ob 4ih, kot ponavadi, se spomnim, da grem danes sama z avtom, ker ima Trudi nočno, "prestavim" uro na pozneje in se potem sama zbudim ob 6ih . Izstreljena iz topa, se umijem, naredim tibetančke, Cyberčka na ext WC peljem, mu dam zajtrk, pa zdravila za ščitnico, dragemu pripravim zdravila, ga zbudim, vzamem 2 paketa smeti s seboj in sem ob 6.30 že v avtu . Oddala smeti, na 2 Petrolih vprašala za nedeljca. No saj me v bistvu briga, ampak jaz bi CD Bepop, k je sam 1.110,00. Sem mimgrede misli prodajalcev prebirala - ma pa najstniško sestrico, al pa kok ma že velke otroke . Ne ne , to je prav zame . ne morem pomagat... Aiwa, mami so pred leti prestavili rojstni dan na jutri , tako da ima jutri ta uradnega . Sicer mi ni jasno, kako so po več kot 60ih letih ugotovili, da se je rodila dan kasneje, ampak saj nima veze . Aja, spet dobila presenečenje v službo . Dobro jutro Mickeni, Amis, Selene in El Nino, tebi Trudi pa sladke sanje . En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Oddala smeti, na 2 Petrolih vprašala za nedeljca. No saj me v bistvu briga, ampak jaz bi CD Bepop, k je sam 1.110,00. Sem mimgrede misli prodajalcev prebirala - ma pa najstniško sestrico, al pa kok ma že velke otroke . Ne ne , to je prav zame . ne morem pomagat...aaa neh me j..... Bepop.. no ja nobody's perfect, tudi ti ne... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ampak škodaj a počasi bi že meli kero slikco tam iz fotk za naflikat pod popolne ženske... hehe ampak bepop... tomuč... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 nos se mi lušči...bemti morje na brzaka... :o|o: ; sem čisto .... sicer pa je tri dni, kar preživljam dneve pameti (brez čikov ) in mi je kulsko, koža mi takoooo lepooo diši........ Pa neka... postajam........ (samo ne vem do koga... :o|o: ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Mah, Bepopa ne poslušam niti pod razno, vendar pa menim, da ni čisto nič narobe, če jih kdo pa posluša. Verjetno poslušamo tisto glasbo, ki nam je všeč in če so komu Bepop ne vidim v tem nobenga blema. Če uživa zravn.......kaj če boljšega, sploh če mene ni v bližini. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 bee bop a loolah eno lepo jutro vsem! ma malo zadek boli, sem sla vceraj s kolesom drugace pa Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Bobnar nudist z dokolenkami Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ampak škodaj a počasi bi že meli kero slikco tam iz fotk za naflikat pod popolne ženske... hehe ampak bepop... tomuč... Saj te čist razumem , mam nek specifičen, nelogičen okus kar se glasbe tiče. V glavnem italjanska, pa Bepopi , pa Ricky Martin, pa Aerosmith, pa Gunsi, pa Def Leppard,... V glavnem vsega po malo poslušam. Bepop mi je všeč zato, ker so povsod videt nasmejani, pa eno posebno energijo oddajajo, pa saj vem, da se te ne bo dalo prepričat no , ampak meni so vseeno všeč . Vprašanje pa kaj bi se zgodilo, če slišim tebe s kitaro , verjetno vse ostale pozabim . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ...komaj čakam da na morje grem, se slečem do koleeen... no saj ti kar gre, Bobnar Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ah, besedila v slovenski pop glasbi so pa tako pri večini....................... :xx!: :xx!: Hm, verjetn so mislili povedat, da je tud slečt hlačke sam do kolen ok za eno fajno cartanje ......al pa jst ne kužim globine njihovga sporočila. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Je pač to z rimskega prava in spet ne razumeš... :o|o: :o|o: Mickova šibka točka vse, kar je v povezavi z rimskim pravom Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Vprašanje pa kaj bi se zgodilo, če slišim tebe s kitaro , verjetno vse ostale pozabim .hja zamenjaš me lahko z bepop hehe sej ostali (razen italijanskih, ki jih ne poznam) so že boljš od mene... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ja reveže ste čist skritiziral. a ni zanimiv lih zato ker smo si različni? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ja seveda...pestrost je nujna...sam js se tem zvokom tud izognem, če se lahko you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts