free 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 ...en dopustniški pozdrav v nov dnevnikti kr uzivu!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Floydi!!!! Nekaj, kar je poslusal moj dedek, moja mamica in zdaj se jaz!!! Nisem niti vedela, da se nastopajo skupaj, sem mislila, da je zdaj sam se Roger Waters...pa Dunaj je tako blizu! Ja ja...Michelle naudusena Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Vozniški izpit (in lasten avto) je predpogoj da pametno službo sploh dobiš, vi pa tule o neki romantiki....Mogoce, ce zivis tako kot jaz naprimer...ce si pa v centru Lj in delas v centru lj...pol pa nima veze.Moje mnenje. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Floydi!!!! Ja ja...Michelle naudusena ...saj ne vem, če še nastopajo kdaj zdaj skupaj......sem bil leta 1994 na Wiener Neustadtu.... ...če bi slučajn pa......grem takoj. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Na www.koncerti.net neki ze sprejemajo prijave za Floyde. Samo tisto obvestilo je ze pol leta tam se mi zdi Kolega je bil pa na Watersu, pa je rekel, da je bilo precej "mlacno" :o|o: Me mika, da bi si dala DVD gor, pa mal zasanjala ob wish you were here Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 ja valda... kot da tega ne bi vedel... in kot da delodajalci vohajo kdo je iz centra in kdo ni... jao, eni res poneumljate tukaj...Sicer se me ne tice...ali pac... kaj se razburjas... ? Ti imas lasten avto, imas izpit, imas sluzbo. Nekdo nima lastnega avta, nima izpita, ima sluzbo. Vsi zadovoljni, vsi v sluzbi Kje je problem ? Raznolikost je zazeljena in potrebna..vseposod..tudi pri zaposlovanju Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Ma dej Bobnar...brezveze, da sploh komentiram, ker je res skoda cajta teb karkoli razlozit.Sicer se pa strinjam z krokodilom.Se dobro, da zares v veliko primerih ni predpogoj avto Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Pa ne bos verjel, ampak v prestolnici imamo celo avtobuse!!!! In kolesa! In taksije! In moze, k zene peljejo v sluzbo in obratno:)Posledicno tudi ljudi z dobrimi sluzbami, ki nimajo vozniskega izpita.Cudno a Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 O, Mickec, WB ... in prec najin dunajski koncert Floydov ven privlečeš ... Jaz sem danes preživela spet en nesplaniran dan... kar se mi zadnje čase zelo pogosto dogaja. Nekaj si zamislim za tisti dan, potem pa se vse čisto drugače obrne. Pa je kar kul takole. Zelo novo zame . Na razprodaje se mi ni dalo niti kuknit, danes pa sem peljala mamo v trgovino in spotoma kupila eno krilo, hlače in ene usnjene črne japonkice (pismo, so ble v bistvu še zmeraj drage, kljub znižanju 6.500 )... no tko, tolk sem jaz nabavla na razprodajah, pa še to čist spotoma . Frizerka je povedala, da je to že prava redkost, da ženska nima na glavi nobenega preliva ali barve... sem dodala: 'ste že najbrž pozabili, kako zgleda siv las' ... je pa ful pohvalila moje laske, da so zelo sijoči in zdravi funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 O, Mick, wb... Mateja, enako jaz prejšnji teden...ne grem na razprodaje..potem sem pa sam sina nekam peljala...in spotoma...nekaj kupila.. Dons res en čuden dan...stvari se obračajo kr po svoje... ..kje pa je tuki svobodna volja Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Ja, če pa sva se tolk nepozabno mela, ne..... ... kaj čmo, kar je res, je res huh, pri nas pa se tko megastično dobr bliska ... grem just in case rajši dol z neta, pa na balkon mal gledat ta šov funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Dons res en čuden danJutri bo pa še en...dan! Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Mikos prehitro prišu nazaj, kak to, hja? Danes sem dobil prvič po toolkih letih copate za v vodo,take flourscentne oranžne,sm ponosm, k so prav zame, kt ulite so mi Lahko rečem, tak navihan dan kot, da ga ne bi bilo vsak ima pravico, do čistega zraku .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 haa, tut jaz, tutse mi pa zdi da bolj,ko si starejši, bolj pametno in skrbno znaš planirat, je tko in vsako leto je boljše .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 .......in ga zaužiješ total ...vsake tri ure tri ta velke žlice.... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 pa lej to,noPRIJAVI SEhttp://www.veryhairy.net/ .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Me nočejo :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 in zdej ful jokaš zavoljo tega, keneda funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Danes je bil dan lep. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 včerajšnji dan je mel pa res svojo glavo. Nč ni blo tko kokr nej bi blo. vse se je po svoje in total nepričakovano odvijal. no sej na konc se je gud končal. tko da upam, da bo dons mal bl tko k bi rada da bi blo... zih bo.poljubček. in lep dan vsem spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Dobro jutro danes malo prej!naj bo pred vami lep dan, tak navihan in nasmejanPo poti sem videla Luno in Rdečo kroglico, kaj zamujate, ko še spite¸! Mick nazaj v sedlu kako je kaj potekal dopust poln novih moči, a? Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Dobro jutro prav vsem! Stankaaa, jaz že pokonci od 3:45 , pa sem tudi zamudil tvoje oapzke, ker imam megla v svojem okraju, lep dan, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 dobro jutro.... upam, da bo danes kej drugačen dan od včerajšnjega...pa vroče bo spet ane... kul... sem pa včeraj dobila zunaj od fantičev pohvalo, da sem dobro shujšala mene pa ena zadevica mal jezi... rabim vaje, da ne bo zdej kaj res dol pri kolenih pristalo pismo zakaj gre prvo tisto dol, kar nočem da gre dol.... Sem pa ugotovila še nekaj, rabim dopust, izmozgana, sesuta, utrujena.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 selene kaj pa tibetančki?super so! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Aiwa, mislim, da sem tudi jaz en krivec da se je tvoja Svinjica navdušila zanje... ja super so, sem bila na 15 ponovitvah pred poškodbo, zdej sem šla pa na 9 ponovitev... zraven pa še Makko vaje izvajam.... veš, če dve leti ne greš na dopust, niti nimaš frej dnevov, se ti to pozna, kljub tibetančkom, meditaciji, gozdu, ... preprosto človek rabi odklop od vsakdanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts