aiwa 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Bepop mi je všeč zato, ker so povsod videt nasmejani, pa eno posebno energijo oddajajoHaha, kak stavek... ...videt nasmejani... (torej v resnici kao niso?)...eno posebno energijo oddajajo... (a ker se navidez smejijo?) Jp, nisem jih nikoli v živo videla, niti jih ne poznam, tako da ne morem reči, ali je igrano ali pristno, deluje pa pristno. Sicer mi je itak vseeno, če glumijo, glumijo sebi , delujejo pa pozitivci in zato so mi verjetno prijetni . Učki so se ti zataknili . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 no kje si zdaj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 NA CHATU PA TI? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 El Nino je pa spet škorpijonko najdu, pazi se Aiwa , no ja sicer bi se pa res lahko kdaj srečali ali še bolje pogosteje srečevali . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Zdej k sm sam zjutri, pa Cybrček;JanjaK v službi, ata pa mama na vrtu;Prov paše se zbujat ob Metallici Ja pa z Islandci zdej naši igrajo rokomet :o|o: :o|o: http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Dober, da si me spomnu, da radio pržgem. Bemu, baje smo s šestimi zaporednimi zmagami še vedno lohk olimpijski prvaki Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 bohdej... konc malce....lenarjenje naprej pa sej sam she dons jutr pa mal mamo obiskat, pol pa na kanin....... prouzaprou V kanin 666 zlomkastih cmokou na se ve chigau rilc(hek) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Dober, da si me spomnu, da radio pržgem. Bemu, baje smo s šestimi zaporednimi zmagami še vedno lohk olimpijski prvaki hja ampak brez te zmage pa nam nobena več ne pomaga.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 666 zlomkastih cmokou na se ve chigau rilc(hek) Na moj, na moj !!!! Hi hi hi Trudi, Metallica ko ni mene , sej lahko tut kdaj ko sem, je čist fajn za kdaj pa kdaj . Hi hi hi, jaz pa Bepope pa Grašota, ko tebe ni, a nisem uvidevna Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Se morm it mal ulešt me hrbet spet boli pa neki nism najboljš :o|o: :o|o: http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 En pobož na tvoj hrbtek, pa keep , bomo skupi s fish zrihtali . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 hja ampak brez te zmage pa nam nobena več ne pomaga....Mah pomaga, če premagamo Korejce in Špance, pa ob ugodnih drugih rezultatih. Sam jih ne bomo, če pušimo proti Islandcem v tolk pomembni tekmi za 5 golov . Upam, da Tiselj ne bo spet kvasu kako je vse ok, kako je zadovoljen, da dobro igramo tud v tujini ne le doma ipd. Brez veze, sm razočaran. 25:30 :xx!: :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ni blema trudimi si bomo zhelel,janjak te bo bozhala, riba bo z repom mahala,postla te bo pa prenashala.... RIBA MIGI!!!!! 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Zlomkec, pa kok ti prijazen ratuješ.... Pujsa ma rada taka navihana pa tud sem pa ke prijazna bitja . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 kwa kwa ....ratujem pa jst zhe skos tak 666 zlomkastih zlomkou pa cmok na shnof tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 aakhut - hvala za spodbudo; no zdej se grem pa mal ulešt; da ne bo rehitr 1000 padl http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 no zdej se grem pa mal ulešt; da ne bo rehitr 1000 padl[/color] hehepr men jih je ravn v postli 1000 padl 666 zlomkou....tralala....................ASTRAhahahahahahaha tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 pa jst zhe skos tak Jaz to vem ja, sam je bilo včasih mal bolj skrito, pa je blo treba se bolj potrudit za to videt. No jaz te itak že skoz tazga poznam . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 666 -ou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Prepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 pismo, da najdem jaz eno rešitevdanes nori dan - zjutraj niti enega podatka na službenem računalniku vse nekam skrito, me je očitno popoldan pogrešal, pa mrknil... nato ena blesava depresija, dobro da imam v takih trenutkih Auroro, se skrijem k njej v pisarno in imam trenutke za solzice, nato rešijo zadevo in glej ga zlomkec, ne morem komentirat na lunci, vso svojo domišljijo usmerim v rešitev problema z našim malim kužkom Tami povem da ne gremo na morje, rokometaši izgubijo, moj se ne javi na telefon, urejam miljon stvari, izvem da sem v čudnih 7 letih... a ni za en dan čisto preveč.... pismo, mene niiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 pol pa na kanin..prouzaprou V kanin fino .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 o hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts