tinka 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 selenca.....sej bo!!!! pa ni vse tako tragicno, no!!! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 drugi mesec bo boljše... sej upam, da ne utrujam tule Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Selene - sej bo, mislimo nate in vse se ti bo dobro izteklo Zakaj pa ne greste na morje http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 nežni Bobnar...... včasih si čisto...mehkosrčen... Selene, če te pa Bobnar tolaži, potem so besede ostalih zaman... Držim ti pesti...naj Bobnar dobro opravi svoje delo (aja, pa škratki so na poti... ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Trudi, trenutno mamo mal fin. krizo, mala gre na priprave z rokometom, kar stane, pa šola, stane, pa čevlji za rokomet, tud ti so okrog 20 jurjev... ne gre vse... in odločila sem se, da je potrebno najprej dolgove poravnat, nato pa si dopust privoščit... ona gre na priprave na morje, torej bo lahko v prostih urah na plaži...veš, smo včasih šli tudi v novembru ali februarju na Pag, letos pač ne bomo šli... drugo leto nam 14 dni ne uide... tudi meni bi pasalo se odklopit, ker zaradi tega, ker ne grem na morje, skoz delam, brez frej dnevov, sem pač plačana po proviziji in mi je škoda sedet doma... življenje je pač takšno hvala za lepe misli in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Selene, bove pa drug teden v Ljubljani si privoščile kakšno ledeno kavo... in učke si bove odpočili na mladih dedcih, ki se bodo sprehajali mimo najine mize...in obe bova ... v mislih totalno pokvarjeni Kaj praviš? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ah, ja, to pa to...na žalost je ret tko lahko zajeban vse ... , sej bo pa pol k boste šli tolk lepš, ti povem iz svojih izkušenj....Neki pa le vela, če tvoji simpatični hčerkici omogočiš kar jo veseli in si želi no mi pa sam še da pogruntamo za soboto pa bo http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Sanjalica, al lahko med potjo v Ljubljano malce skreneš... pa tam na Trojanah dol zaviješ... bi bila res vesela mam filing kot bi me ena sorodna duša obiskalaTrudi, sej bomo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 mormo neki zrihtat..... mormo... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ja glej glej tega posta od sanjalice pa tud videla nisem... ja bobnarček me že neki dni spravlja v dobro (beri prijetno ) razpoloženjehvala ti, Bobnarček ooooo pa še škatek se vrača mal k meni.... obljubim samo za nekaj dni, prav Sanjalica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ne morsh verjet....klele majo ene zmeshane idejedeb blo fajn, che bi jst dons kej naredu nej jim bo 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ni blema Selene za škratka...Sanjalica je ob večerih po novem tako utrujena, da kar brez tega, da bi pobožala škratka zaspi... Aha...sicer pa...roko na srce, moram priznati, ta večno tečni Bobnar me je zadnje čase kar nekajkrat presenetil s svojo nežnostjo... ; tak da vedno bolj mislim, da se samo dela "grobega mačota"...je pa tak nežen angelček... ..., verjetno, da bi ne bil prevelik naval Za kavico pa se zmenive preko OS, ko bom vedela, katere dneve bom s sinom preživela v prestolnici . Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 javi ma jaz skoz že vem, da se Bobnarček dela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Sem pač že tooooliko v letih, da mi pač bolj počasi pride..................... , kaj čem...sam da pride... razsvetljenjstvo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 tko majo de so zadovoljni she 1,5 ure :xx!: 666 zlomkou....tralala -- tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 nežni Bobnar...... včasih si čisto...mehkosrčen...Selene, če te pa Bobnar tolaži, potem so besede ostalih zaman.. res je tak, v0ham jest...spušča take izjemno nedolžne impulze .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 nežni Bobnar...... včasih si čisto...mehkosrčen...Selene, če te pa Bobnar tolaži, potem so besede ostalih zaman.. res je tak, v0ham jest...spušča take izjemno nedolžne impulze poznavalka nezhnih inpulzou.... ....... 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ma sej jaz vem, da je Bobnarček kul fant, da se dela včasih da ni romantičen, pa dober po srčku, to sem mislila no Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 praujo, de nej se dam spokam...k itaq de nch ne delam pa ne grem!!!!.....zanalashch bom ure nabijal she 38minut 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 bom ure nabijal ...včasih si reku "bom use nabijal" Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 B O N G !!!!!!16:00 GREMOOOOO DOMOUUUUUUUUUUUUUUUU 666 ZLOMKOU...TRALALA tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Prispela v dolino . Bilo je zelo lepo pohajati po visokogorju, prvi dan sva srečala manj kot 20 ljudi, sami hribi in nad menoj nebo. Fantastika. Vse skupaj 16h hoje...grem še na Šmarno malce zdaj . Nos imam skurjen, pa ramena ožuljena od ruzaka, ampak....saj to je za pričakovati. Tudi družba je bila fina. Na Triglavu sami tujci, večinoma Čehi, Avstrijci, Italijani in Holandci.Čehi hodijo gor v supergicah....no ja pridejo pa. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 cosmica! jaz pa en bio lesnikov vafel grizljam na tvoje zdravje Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts