Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tinka x:Xx

OOO Vaflji x:Xx , smo jih imeli s seboj še nekaj. Moram zdaj še malce natrenirat druge izvedbe vafljev...bom morala kmalu spet v deželo vaflarijo x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Danes smo se odločile, da nakupimo šolarijo. Zjutraj ta mlajša naredi pravi pritisk - mami gremo kupit, ker boš sicer denar zapravila :sori: :sori: Pa rečem ok..pol pa gremo..me kliče moj: A veš, da so nama mobitele odklopli? Jaz pa - a nisi plačal položnic?? Ne....nisi ti??? Toliko o dobro organizaciji. x;)x

Se po tistem kar odpravimo proti avtu - moj ga je zadnjič le popravil - in poštar. x8Dx Ful pošte - in dva cd - Janja in Trudi x:Dx :palec: ter seveda Cyber. Smo se prec odpravile nazaj, preverit fotogeničnost naših živalc in ostalih kandidatov..V glavnem Trudi - fotografiranje ti leži - itak,ker imaš kul modele x:Dx Ampak vseeno full veseli vse in hvaležni..hvalaa x:)x

Potem pa - kliče hčero nečakinja: Daj mi tvojo mamo!!!!!!!! Ukaz seveda..

A ti zdaj ko si v Halozah ne rabiš več telefona???? Kaj to pomeni....številka ne obstaja???? x:o)x

Jaz pa.....eee...iii....in nič pametnega mi ni padlo na misel... In potem ona: čez minuto sem pri tebi!!!( a ona kao iz Maribora), Ja maš pa reaktivno vozilče x:Dx x:Dx

In punci živčni - pa ne bomo kupili šolarije :xx!: :xx!:

No, pa smo jo popoldan - nekaj...ker vsega nimajo - še... x;)x in mobitele tudi plačala...šment x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ja o modelih bo kar držalo Nataly, samo da si zadovolna in da ste tudi nakup, kljub začetnim težavam (dopoldan) :sori: opravili :palec:

No pa se še kej ponoč oisnemo xDDx , k mam dons nočno :xx!:

Pa da ne pozabm..........ŠMENT x:Dx x:Dx

Guest sanjalica

Jaz pa danes kupila mojima dva mobitela...oba sta si izbrala (ne da bi vedela drug za drugega) isti model Siemens M65.

Sedaj pa oba delata na nastavitvah.... :D

Jaz kupila mobitel, kartice pa iz žepnine :D :D :D

Pa nek film bi gledala...upam da je kaj pametnega na TV...samo če sem pred PC ne morem niti na teletekst pogledat x:o)x x:)x , jauuu sem brezvoljno lena :xx!: :xx!: :xx!:

Guest sanjalica

Michelle, Nino x:Xx , pogledala, prebrala...se bom prelocirala na sedežno...

POP TV Vpleteni :D , bomo videli, če me film potegne ostanem tam, če ne, pa pridem težit nazaj na forum :D :D :D

če misliš težit tako kot do sedaj...........

...........potem to veselo delaj še naprej x:Dx x:)x x:Xx :vio:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

dva cd - Janja in Trudi x:Dx  :palec:  ter seveda Cyber. Smo se prec odpravile nazaj, preverit fotogeničnost naših živalc in ostalih kandidatov..V glavnem Trudi - fotografiranje ti leži - itak,ker imaš kul modele x:Dx  Ampak vseeno full veseli vse in hvaležni..hvalaa x:)x

...šment x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

Zdaj imaš celo našo družinsko foto zgodovinsko galerijo x:Dx x;)x x:Dx . Smo en namig z lufta dobili, da bi na enga vaše, na enga pa naše fotke :vragec: x:Dx :vragec: ŠMENT x:Dx x:Dx x:Dx

Hecno je tudi Trudiju tale šment v levi uč padel x:Dx x:Dx x:Dx

No sam da ste nabavle šolo, pa da mobiji spet delajo x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Vidim ja, kaj pa krepčilen spanec pred vzponi :eek: :eek: ? Kdaj pa pravzaprav odhudičkaš?

Cyberček je šel na večerni WC, Trudi v službo, jaz sem pa na poti v posteljo. Moram se kmal tja pobrat, jutri je treba še mal prej vstat ob 3.45 :sleeping: bo treba izjemoma na bus, se pravi kaka 2 km do postaje še, pa še Cyberčka na jutranji WC peljat, pa medicinsko oskrbet :8): .

Vidim ja, kaj pa krepčilen spanec pred vzponi  :eek:  :eek: ? Kdaj pa pravzaprav odhudičkaš?

:vragec:

jah...ob ene 12ih pridejo pome....pol pa she mal postanka

ob ene enih jo bo zlomk pocvirnu

666 zlomkastih zlomkou...pa x:Xx (tokrat izjemoma na svinjski lichek x;)x )

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ne, ne, sem razumela sam ti nekak ke okoli 14h morgen, pa sem eno mimobežnico potegnila  x:Dx  x:Dx  x:Dx

no...tale mimobezhnica je bla bl mimoishnica

sm usak dan zhe ob 9ih biu na shihtu :xx!:

666 zlomkastih cmokou na rilc(hek)

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx x:Dx x:Dx

Opažam da se tvoj nočni stil pisanja od dnevnega razlikuje v tem, da sen post nad svojim komentarjem citiraš x:Dx x;)x , a ti drugač besede bežijo x:Dx x;)x x:o)x .

x:Dx  x:Dx  x:Dx

Opažam da se tvoj nočni stil pisanja od dnevnega razlikuje v tem, da sen post nad svojim komentarjem citiraš  x:Dx  x;)x , a ti drugač besede bežijo  x:Dx  x;)x  x:o)x .

sami pobegajloti od telih besed

ša mal podlage mam tut zhe x:px

666 zlomkou...shlo po shihtu na tri kocke

v čem so pa plavale te kocke  :eek:  x:Dx , dvomim da v Coca Coli  x:Dx  x:)x  x:Dx

no...

to je alkimija

4+3+2+1=10

4 rozhce

3 kocke

2 pozhirka

1 kozarc

x5 x:Dx

666 zlomkou...tralala

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...