Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Glej jo cosmico Pozdravljena Tinka sladkosnedka , jst bi tud. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Tinka OOO Vaflji , smo jih imeli s seboj še nekaj. Moram zdaj še malce natrenirat druge izvedbe vafljev...bom morala kmalu spet v deželo vaflarijo Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 .Čehi hodijo gor v supergicah....no ja pridejo pa. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Danes smo se odločile, da nakupimo šolarijo. Zjutraj ta mlajša naredi pravi pritisk - mami gremo kupit, ker boš sicer denar zapravila Pa rečem ok..pol pa gremo..me kliče moj: A veš, da so nama mobitele odklopli? Jaz pa - a nisi plačal položnic?? Ne....nisi ti??? Toliko o dobro organizaciji. Se po tistem kar odpravimo proti avtu - moj ga je zadnjič le popravil - in poštar. Ful pošte - in dva cd - Janja in Trudi ter seveda Cyber. Smo se prec odpravile nazaj, preverit fotogeničnost naših živalc in ostalih kandidatov..V glavnem Trudi - fotografiranje ti leži - itak,ker imaš kul modele Ampak vseeno full veseli vse in hvaležni..hvalaa Potem pa - kliče hčero nečakinja: Daj mi tvojo mamo!!!!!!!! Ukaz seveda.. A ti zdaj ko si v Halozah ne rabiš več telefona???? Kaj to pomeni....številka ne obstaja???? Jaz pa.....eee...iii....in nič pametnega mi ni padlo na misel... In potem ona: čez minuto sem pri tebi!!!( a ona kao iz Maribora), Ja maš pa reaktivno vozilče In punci živčni - pa ne bomo kupili šolarije :xx!: :xx!: No, pa smo jo popoldan - nekaj...ker vsega nimajo - še... in mobitele tudi plačala...šment Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ja o modelih bo kar držalo Nataly, samo da si zadovolna in da ste tudi nakup, kljub začetnim težavam (dopoldan) opravili No pa se še kej ponoč oisnemo , k mam dons nočno :xx!: Pa da ne pozabm..........ŠMENT http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Jaz pa danes kupila mojima dva mobitela...oba sta si izbrala (ne da bi vedela drug za drugega) isti model Siemens M65. Sedaj pa oba delata na nastavitvah.... Jaz kupila mobitel, kartice pa iz žepnine :D Pa nek film bi gledala...upam da je kaj pametnega na TV...samo če sem pred PC ne morem niti na teletekst pogledat , jauuu sem brezvoljno lena :xx!: :xx!: :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 sej lohk na internetu pogledaš spored... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 www.kabi.si - spored Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Michelle, Nino , pogledala, prebrala...se bom prelocirala na sedežno... POP TV Vpleteni , bomo videli, če me film potegne ostanem tam, če ne, pa pridem težit nazaj na forum :D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 če misliš težit tako kot do sedaj........... ...........potem to veselo delaj še naprej you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 dva cd - Janja in Trudi ter seveda Cyber. Smo se prec odpravile nazaj, preverit fotogeničnost naših živalc in ostalih kandidatov..V glavnem Trudi - fotografiranje ti leži - itak,ker imaš kul modele Ampak vseeno full veseli vse in hvaležni..hvalaa ...šment Zdaj imaš celo našo družinsko foto zgodovinsko galerijo . Smo en namig z lufta dobili, da bi na enga vaše, na enga pa naše fotke ŠMENT Hecno je tudi Trudiju tale šment v levi uč padel No sam da ste nabavle šolo, pa da mobiji spet delajo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 zanimivo tud jaz dobila CD kul, Naša Svinjica je tud kot temnolaska prav super tko če en Saturnovsko obarvan dan mimo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 pa she mal vechernega ....hehe 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Vidim ja, kaj pa krepčilen spanec pred vzponi ? Kdaj pa pravzaprav odhudičkaš? Cyberček je šel na večerni WC, Trudi v službo, jaz sem pa na poti v posteljo. Moram se kmal tja pobrat, jutri je treba še mal prej vstat ob 3.45 bo treba izjemoma na bus, se pravi kaka 2 km do postaje še, pa še Cyberčka na jutranji WC peljat, pa medicinsko oskrbet . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Vidim ja, kaj pa krepčilen spanec pred vzponi ? Kdaj pa pravzaprav odhudičkaš? jah...ob ene 12ih pridejo pome....pol pa she mal postankaob ene enih jo bo zlomk pocvirnu 666 zlomkastih zlomkou...pa (tokrat izjemoma na svinjski lichek ) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Pol tut ti nekak sred noči vstaneš ? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Pol tut ti nekak sred noči vstaneš ? to dopoldan te mal zhe zdeluje 666 -ou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ne, ne, sem razumela sam ti nekak ke okoli 14h morgen, pa sem eno mimobežnico potegnila Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ne, ne, sem razumela sam ti nekak ke okoli 14h morgen, pa sem eno mimobežnico potegnila no...tale mimobezhnica je bla bl mimoishnicasm usak dan zhe ob 9ih biu na shihtu :xx!: 666 zlomkastih cmokou na rilc(hek) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Opažam da se tvoj nočni stil pisanja od dnevnega razlikuje v tem, da sen post nad svojim komentarjem citiraš , a ti drugač besede bežijo . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Opažam da se tvoj nočni stil pisanja od dnevnega razlikuje v tem, da sen post nad svojim komentarjem citiraš , a ti drugač besede bežijo . sami pobegajloti od telih besedša mal podlage mam tut zhe 666 zlomkou...shlo po shihtu na tri kocke tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 v čem so pa plavale te kocke , dvomim da v Coca Coli Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 v čem so pa plavale te kocke , dvomim da v Coca Coli no...to je alkimija4+3+2+1=10 4 rozhce3 kocke2 pozhirka1 kozarc x5 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 kam si pa 996 rožc dal Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 popupu 666 zlomkou...tralala...hik tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts