Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Volkec...:(

Pismu...mene tut še to čaka, da kdaj pogrnem... si že zdej nohte grizem...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Volkec ne pi.di, včas je treba tud past x;)x . Si mogoče pomislil, da nisi dovolj znal? :inocent: Sej bo, vztrajnost je tud tu vrlina. x^x

Matr spet mi je klima crknila, pa jst se bom skuhal. :switz: Sicer pa me čaka en kr naporen dan, bemu.

Aja, jutrček x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Volkec ne pi.di, včas je treba tud past x;)x . Si mogoče pomislil, da nisi dovolj znal?  :inocent: Sej bo, vztrajnost je tud tu vrlina.  x^x

Matr spet mi je klima crknila, pa jst se bom skuhal.  :switz: Sicer pa me čaka en kr naporen dan, bemu.

Aja, jutrček  x:Xx

To se mora tako reči. Znal sem, ampak naredil nisem x:Dx .

Ja sam ka mali pao s lipe

Ohoho, dons je pa že kar neki za mano!!! Šla2 km peš do busa, dobrih 10minut, ker je bla tema, pa je blo majčkeno strašljivo x:Dx x;)x , medtem še en utrink srečala :eek: :hepko: , pol pa smrčala čist do Ljubljane.

Najdla CD Bepop :hepko: :hepko: :hepko: , se s Trudijem do tašče peljala, pa pol sama z avtom do službe. Skuhala kavo vsem, pa pošto spedenala, zdejle bo treba pa mal še za službo mignt x:Ix x:o)x x;)x .

Super, sam da ste vsi on - line, Volkec, piši v fish, je super tale naša ribka, veš, mneni je včeraj izpolnila x;)x

Navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Volkc...dons te je pa sama 'lbez'n... da nimaš kakšnih skritih namenov, kokr ponavad... (rdeča kapica...in to) :D

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Dobro jutro še od mene...sem očitno mal prepozna in zamudila cmoka od volkca x;)x

Pa ne mislite, da sem tako pozno vstala...imam vstajanje ob pol sedmih, ker vozim hčero k prijateljici, da jo spremlja na popravce...moja mala prava frendly vodnarka, ko jim tako stoji ob strani... x^x

Že par dni imam spalne probleme...zaspim šele tam nekje, ko janja že vstane... :xx!: ..aja, sem se ravno spomnila, sanjala sem janjo x;)x in trudija...sam mi že gre mal iz spomina...kaj je bilo...

Selene, dečva, tebe pa očitno saturn dobro premetava...drž se bejba x:Xx

Mateja, saj se včasih človek res vpraša, pa dobro, kaj vse se lahko še zgodi... :xx!: en pobož zate...in tvoje..

Naša femili kr solidno, smo zdaj skupaj zajtrkovali... x^x ..na terasi, ko je tako lepo jutro...

Včeraj sem pregledovala zaloge...bo treba počas na ozimnico mislit...nekje drug teden sem se odločila...

Upala sem, da bom dobila novo kuhinjo, ker je ta v razpadajočem stanju...pa očitno ne bo šlo skozi... :xx!: ...zdaj pa delam načrte, kako vse skupaj popraviti...in narediti majhne spremembe...pa bo spet za nekaj let...

En lep dan vsem x!x x:)x

Astra

Per aspera ad astra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...