Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 da vidimo danes, gre? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 hehe, sem kot kriminalc... gre Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 saj veš, naj te pazijo ta bleščeči...da te ne ulovijo tisti v 3D you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 glede na to, da imam danes mal bol počasno razmišljanje... kateri Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 angelčki pred šefi you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Šit x!x :o|o: Pogledal sem na spletno stran za rezultate izpitov, pa sem pogrnu. Pismu pa to ni res x!x Že drugič iz istega predmeta. Grrrrrrrr ... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Volkec... Pismu...mene tut še to čaka, da kdaj pogrnem... si že zdej nohte grizem... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Volkec... v tretje gre rado spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 No upam da v tretjem roku bom naredil. Če ne bom totalno popizdu'. Kva se mora človk namučit do diplome. Pa to je eno samo Sizifovo delo. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Volkec ne pi.di, včas je treba tud past . Si mogoče pomislil, da nisi dovolj znal? Sej bo, vztrajnost je tud tu vrlina. Matr spet mi je klima crknila, pa jst se bom skuhal. Sicer pa me čaka en kr naporen dan, bemu. Aja, jutrček Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Volkec... v tretje gre rado Da se ti besede pozlatijo ... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Volkec ne pi.di, včas je treba tud past . Si mogoče pomislil, da nisi dovolj znal? Sej bo, vztrajnost je tud tu vrlina. Matr spet mi je klima crknila, pa jst se bom skuhal. Sicer pa me čaka en kr naporen dan, bemu. Aja, jutrček To se mora tako reči. Znal sem, ampak naredil nisem . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 DANES SO VSE MOJE BESEDE ZLATE! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Ohoho, dons je pa že kar neki za mano!!! Šla2 km peš do busa, dobrih 10minut, ker je bla tema, pa je blo majčkeno strašljivo , medtem še en utrink srečala , pol pa smrčala čist do Ljubljane. Najdla CD Bepop , se s Trudijem do tašče peljala, pa pol sama z avtom do službe. Skuhala kavo vsem, pa pošto spedenala, zdejle bo treba pa mal še za službo mignt . Super, sam da ste vsi on - line, Volkec, piši v fish, je super tale naša ribka, veš, mneni je včeraj izpolnila Navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Seveda, ker si tudi ti zlata. Enga cmoka tudi tebi Aiwa. Pa še enga Selenci Pa še enga Majčki Pa še enga Aiwci Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 KWA PA MEEEEEEEEEEEEEEEN Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 jz sm pa kr dva dubla! jupi! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Volkc...dons te je pa sama 'lbez'n... da nimaš kakšnih skritih namenov, kokr ponavad... (rdeča kapica...in to) majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 PO mojem bo pujso požru, ko ni nobenega dobila Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 puska moja tle jih maš: a bo? al še?hi hi hi p.s. sm tok vesela da se je problemček rešu. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Pujsa.... Da boš lažje volkčevega dočakala. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Te bom v soboto v živo nažicala za tele . Mickeni pa zelen od zavisti Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 smotkoti spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Dobro jutro še od mene...sem očitno mal prepozna in zamudila cmoka od volkca Pa ne mislite, da sem tako pozno vstala...imam vstajanje ob pol sedmih, ker vozim hčero k prijateljici, da jo spremlja na popravce...moja mala prava frendly vodnarka, ko jim tako stoji ob strani... Že par dni imam spalne probleme...zaspim šele tam nekje, ko janja že vstane... :xx!: ..aja, sem se ravno spomnila, sanjala sem janjo in trudija...sam mi že gre mal iz spomina...kaj je bilo... Selene, dečva, tebe pa očitno saturn dobro premetava...drž se bejba Mateja, saj se včasih človek res vpraša, pa dobro, kaj vse se lahko še zgodi... :xx!: en pobož zate...in tvoje.. Naša femili kr solidno, smo zdaj skupaj zajtrkovali... ..na terasi, ko je tako lepo jutro...Včeraj sem pregledovala zaloge...bo treba počas na ozimnico mislit...nekje drug teden sem se odločila...Upala sem, da bom dobila novo kuhinjo, ker je ta v razpadajočem stanju...pa očitno ne bo šlo skozi... :xx!: ...zdaj pa delam načrte, kako vse skupaj popraviti...in narediti majhne spremembe...pa bo spet za nekaj let... En lep dan vsem x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Astriiiiid Dans je dan za lubčkanje. A nje a nje? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts