Mick 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Te bom v soboto v živo nažicala za tele . Mickeni pa zelen od zavisti Ma ne, vijolčn od žalosti, ker se nem mogu pridružit........ Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Že par dni imam spalne probleme...zaspim šele tam nekje, ko janja že vstane... :xx!: ..aja, sem se ravno spomnila, sanjala sem janjo in trudija...sam mi že gre mal iz spomina...kaj je bilo...Astra, bolš spalni, kot spolni problemi . Sej bo no, saj zmeri pol puščice na gor pridejo . Bogve kaj se je tej naši dečvici sanjalo, kako smo s Trudijem kej ušpičli . En še tebi Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Šit x!x :o|o: Pogledal sem na spletno stran za rezultate izpitov, pa sem pogrnu. Pismu pa to ni res x!x Že drugič iz istega predmeta. Grrrrrrrr ...a vidiš, a drugič pa povej ne revček Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 a danes se poljubjamo al kaj? kul! za kogar jih ce met ali nujno rabi drugace...pridem zgodaj v sluzbo, ampak za vas je zdaj ze cas kosila... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Lohk mi2 z mickenim vzameva vsak po enga ? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Jaz bi raj v živo tole... Janja, ...spalno-spolni problemi...Ja, povabila sem vas na barko..samo to ni bila neka mala lupinca...ampak nekaj konkretnega...vem, da smo bili v podpalubju...pa sta nekaj komplicirala, da smo morali vso opremo spremeniti... ...potem pa se je izkazalo, da je bilo to kul...ker smo neko elektriko popravili... ..svašta... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Trudi rad prestavlja zadeve ja - mislim pohištvo . Meni je vseeno, on ma pa res smisel za dekoracijo, bemti iz nič naredi vse tko cool, da izgleda domače, prav fajn mu rata . Tko da ga kar dobr poznaš . Oho pa še enga od Tinke bom na hit splela Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Dobro jutro!!Jz pa dones ful dobro spala...sam sm še čist pod vplivom morja...tko da rabm cajt za aklimatiziranje.... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 reka pod morskim vplivom mick pa janja saj sem rekla: vsaj naj vzame, kar zeli in rabi Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 KWAAAAAA chloukl samo napove....SAMO NAPOVE, de ga ne bopa se PRASICA zhe z vsemi....VSEMI......V S E M I drugimi cmokadeb jo u svinjske kotlete predelalFUJ IN FEJ !!! (smrc......jst si jo pa tko zlo zhelu she en mal pocmokat....zdej pa....)(za mick-enim jo pa nam!....bljak) 666 razpichkenih zlomkou..........grrrrrrrrrrr tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 ego... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Danes se še nisem veliko kušvala ampak vidim, da je danes dan D pa dejmo Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 heeeeeee.....zlomka glih kar iz sonchka poklicalNEDELJA za en teden....MORJE spet mal mojih celebralchkou... tko....ergo shiba zlomk sam za dva, tri dni u martulk....smrc (bojo pa pol daljsh pochitnce ) ampak pa je -ek....hehe 666 zlomkastih zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Bogi aakhut..................evo te enga od mene ............................ Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 A pol reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees čist nbenga ta zlomkastičnega na moj riuc ne bo . Evo ti pošiljam enega smrkastičnosvinjskega na rožičke Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 juuuuujjjjjhhhhhhh...pa glih na rozhichke mi ga je morala datke ...k sm nartablata obchutljiu.......jjjujuuuuuuuuhhhhh zdej hochem pa sheeeeee 666 zlomkou si ne more kej, ne deb te chist mal zlomkast cmoknal ke na svinjsko betico tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 pujsa se spozna na , ker zna bit tut ona od . Še zdej orehka treš Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Pa še od mene... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Še dobro, da obstajajo take lepe svinjske l'bezni. To mi povrne vero v svet nazaj. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 pujsa se spozna na , ker zna bit tut ona od . Še zdej orehka treš tale oreh mi bo pa dau vetra(ne vetrove :xx!: ) 666 zlomkou...pa 1 cuckan za PRASICO tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 sem že mislil da si napisala I'benezke hehe jaja zdaj že ne vem več al bi fenderco al ibenezko... tiste fendrce nekam majhne zgledajo.... pa še mal preveč zadnje čase gledam steve vai-a Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Life is beautifull . Če si tle na forumu, se moraš pa res na vse pretege matrat, da ti rata bit slabe volje Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Pa še od mene... Astra as premal spala 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Ne, dan sem ti hotela pokvarit...ko bi razmišljal...kako ga zbrisat... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 ne morsh ti men vech dneva pokvartdons prou posebi razpolozhen....heheno....lohk se pa she naprej trudish v to smer......hehe 666 zlomkou....tralalatut kozmos bo enkrat razpadu tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts