Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Eh, jest pa tole čist drgač vidm, pa mi je u prijetno toplo ratal Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Eh, jest pa tole čist drgač vidm, pa mi je u prijetno toplo ratal to verjetn de zato, k mash prasica spet kako svinjsko idejo..... 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 kdaj pa je vodnarjem kej falil 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 No, pol pa še enga...da ti POLEPŠAM dan... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 V obdobju suše verjetn , k niste mel kej delat Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 No, pol pa še enga...da ti POLEPŠAM dan... Astra astri se je chist odpililoverjetno posledica spol.....ups....spalnih tezhau 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Čez vikend gremo v Bohinj...ene čist posebne zelene odtenke iskat...pa sem dobre volje... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 kok dons dogaja: spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Pravilno, jaz sem pa smrkastične volje ker sem glihkar našga Zlomka čist u svinjski rilček . Kej tazga, da se ta extra spiderska pamet tut kdaj zmede . Kam se že za kej tazga považička Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 hehea takele : tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Jaaaaaaa.... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Pravilno, jaz sem pa smrkastične volje ker sem glihkar našga Zlomka čist u svinjski rilček . Kej tazga, da se ta extra spiderska pamet tut kdaj zmede . Kam se že za kej tazga považička smrc.....jst ubogo revshe....zmedeno....smrc....smrc....smrc 666 zlomkou....ne ve kje se ga rozhichki drzhijo.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Sm zdele komi dam pršu, sm delu ponoč, sm mel full dela sploh nisem mel cajta nč na LNF , pol pa z mamico k frizerju (ona se je strigla), mogu sm jit z njo, k me je domov pelala. Sam ženske pr frizerju ,no in zdej mi je pa končn do PC-ja uspel pridet, da še mal , če ne bom prej no sej če ne se pa šebom pl kej oglasu http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Še 29, da loh une čestitke na tisočicah sprejmeš Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 no pol pa še kje kej odgovor, da ti lohk oporekam http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 oh... jz bi šu td h frizerju... nujno morm it.... pa bi šla tja na vš konc spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Ta teden sam frizerji, v torek jest, dons mami, zdej še ti http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 she sajbrchek...pa bo hol bladi femiji 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 JST sem bla pred dopusti, Cyberčku se pa res zdajle frizura kar naprej spreminja, k mu dlaka spet na normalo raste . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 hehea takele :hudiča kaka fotka, to je tko kt tisto, ko pekel zamrzne aaa je to najlepši kraj, zgleda da je naš odpru klimo v peklu, al pa dela konkurenco nebesom... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 h frizerju bi šu... hm... morm najdt enga k mi bo plaču.. ni blema.. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 je res od sile you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 vceraj sem bla pa jaz na kratkolasenju zlomk, dbest slikca, se!!!! to mi deli Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 evo...spokou u 3 minutahshtrik, pas, goretex pa dvoje cheulou...pa rezervne gate 666 zlomkou...je marshberajt....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 od hudiča Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts