aakhut 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 tole pooseblena brzina....k orkan elnino 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 zej bom moral pa pochas tole mojo zhvau zadavit(PC...de nau ker kej pomislu ) 666 zlomkou....tralalapa she 666 na rilchek tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Hej folk.....I'm back Po dvajsetih dneh.....uf, je spet bit fajn med vami. Sem vas kr pogresala. Sem probala prit na forum(ko sem bla gori v HH) pa se mi je pri odpiranju vsake strani pokazala reklama za pomoč žrtvam v Posočju pa še blazno počasni računalnik je bil....pol sem pa rajsi mejle okoli pošiljala. hja, še 13 dni počitnic pol pa v šolo......se mi že lušta.....bi se že kr učila.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 hehe js si dam gor tino turner, in pol pride mimo sonček, srček, en kiss za kris missed you so much.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 hehe js si dam gor tino turner, in pol pride mimo sonček, srček, en kiss za kris missed you so much....iiiii....how sweet, miss U 2 še en kiss od kris Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 men se pa ne ljub delat :xx!: čisto nič Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 o kristalčiča si pršla. si bla ful pogrešana. še od mene enga spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 kristalkaaaaa!!! WB Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 tinka&aiwao nice, nice Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 o kristalkica je nazaj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 zlomka glih kar iz sonchka poklicalNEDELJA za en teden....MORJE spet mal mojih celebralchkou... Greš v Elerje? Jaz sem moral odpovedati naslednji teden. :!!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Kristalka, super, pogrešanka naša Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Cosma , JanjaK hm...jaz sem pa misla, da ste bli veseli, ker ste meli mir pred mano kriss Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Kriiisssss!!! hm...jaz sem pa misla, da ste bli veseli, ker ste meli mir pred mano Zelo veseli! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 hm...jaz sem pa misla, da ste bli veseli, ker ste meli mir pred mano mir pa tak... tudi v grobu je mir... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Kriiisssss!!! hm...jaz sem pa misla, da ste bli veseli, ker ste meli mir pred mano Zelo veseli! Raaaachiiii! QUOTE hm...jaz sem pa misla, da ste bli veseli, ker ste meli mir pred mano mir pa tak... tudi v grobu je mir... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 kristalči jz sm že legenda ratala vmes k te ni blo. si morš mislt?madonca gre hitr spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Kristalka glej glej kako pa ljubezen Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 krisssssssssss men pa gužva u službi.....avto škripnu... :xx!: :xx!: mejte se you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 vceraj sem bla pa jaz na kratkolasenju Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Fočk Letim, pa se vam zvečer kaj oglasim bolj na dolgo, po par neuspesnih poskusih včeraj mi je danes končno uspelo sanirat mojo računalniško miško, tko da sem sedaj spet online brez problema Želim vam čudovit dan Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Kristalka glej glej kako pa ljubezen hih.....včeraj me je mami ven pustla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 sem vedela, se je obdržala a Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 jaaaa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts