tinka 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 aiwa, saj to se vedno lahko mi je sloganje nekaj drugega, kot jasnovidnost...te si ne zelim.ce pa karte beres me spominja na I jing...dobis dolocen vpogled...saj tega ne jemljem kot dokoncno in ultimativno resnico Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ja tinči, sam če mi en šloga da recimo neki recmo v ljubezni ne bo ok in da naj pričakujem težave... potem tudi če nočeš, nekje v podzavesti nekaj pričakuješ. In tako jih tude pritegneš. Zato rada sam fajne stvari slišim. xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 hehe a takele :Hvala za idejo! Sem šel včeraj popoldan pogledat, če je v teh banjah še kaj vode, tako da bojo imele punce možnost izbire, kje hladiti svoje riti; ritititititi! Že dolgo nisem hodil po bazenih, a mislim, da si to slikal v Mlinarici, tam kjer prideš od cestarske bajte. Zapotok se mi zdi že manj verjeten. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 aiwa, razumem..moras pac prosit, naj ti samo lepe stvari povejo piko Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Tole sem pa včeraj slikal tudi za Selene, včeraj si je želela gledati oblake. Jasno, da je tudi za vse druge, ne mižat zraven, če so vam všeč sončni zahodi v gorah.No večjo slikco sem nadomestil z malo manj potratno po bitkih, veliko bom pa prestavil med oblake. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ze ne mizim! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ola bandidos! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 a je petek al kaj? hi h hi spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ?! razlozi malo vec! sem lih hotla prit v tvojo malo solo sloganja! omejuješ ljudem svobodno voljo... lahko pa brez problemov šlogam za preteklost.... sam to nobenmu ne koristi ane? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ja tinči, sam če mi en šloga da recimo neki recmo v ljubezni ne bo ok in da naj pričakujem težave... potem tudi če nočeš, nekje v podzavesti nekaj pričakuješ. In tako jih tude pritegneš. Zato rada sam fajne stvari slišim. xrosex Aiwa , pod tole se tudi jaz podpišem, sam sej El Nino takih zadev itak ne reče, kar naenkrat česa ne vidi, al morš pa sam vedet , no ja sicer ga jaz tudi nisem ne vem kok nadlegovala (glih zaradi tvojega razloga). Selene , notranje boje loh pošlihtaš, kadar boš pripravljena, dobra stran je da od nobenga nisi odvisna. Sploh pa jaz zaupam vate . Amis , čuden dan včeraj ? No saj moj tudi gv mickenih detajlih, ampak si pa res imela en ekstrem. Mogoče imaš pa zdaj do konc leta mir s tem . Mickeni si me čist šokiral s tvojim postom, globina včasih pri tebi izgleda tudi malo drugače . Sicer se kar strinjam s tem, da si je treba vzeti, kar nam življenje ponuja, samo mislim, da so vseeno razlike med nama, kaj si bova jemala . Cosma in Astra , uživajta ,Tinka ti pa jasno tudi, čeprav sem razumela kokr da zaradi službenih obveznosti ne boš preveč tule . Sončna , WB En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 En navihan dan vsem tebi tudi.....pa čestitke za 8000-ko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Mickeni si me čist šokiral s tvojim postom, globina včasih pri tebi izgleda tudi malo drugače . Sicer se kar strinjam s tem, da si je treba vzeti, kar nam življenje ponuja, samo mislim, da so vseeno razlike med nama, kaj si bova jemala .Vem na kaj cikaš (jst sicer nisem sam na to ) in da si to silno želiš, vendar pa nisem prepričan, da bo temu tako. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Jutrček Kaj naj vam rečem? ... Ugotovil pa sem, da sem kljub svoji otročjosti na dobri poti, da odrastem, pa niti nisem preveč prepričan, da mi je to ne vem kak všeč. ...Hvala JanjaP, da si opozorila, morda na tole, drugače bi pa to kar spregledal. In mi je prišlo na misel: odrasti ne pomeni, da izgubimo stik z otrokom, ki je v nas. Ravno obratno. Biti otroški še ne pomeni biti otročji. Zdrava razposajenost, igrivost, naravnost, spontanost, nepredvidljivost, intuitivnost itn. so edinstene otroške lastnosti, a obenem po moje niso otročje. Odraslost pomeni samo prevzeti tudi odgovornost za tisto, kar delamo, govorimo in mislimo. Mick, ne štej letnic na svojem drevesu življenja, take se da šteti šele takrat, ko drevo posekamo... No, poznajo specialne sonde, s katerimi na poseben način navrtajo drevesa, da dobijo sliko drevesnih letnic, ampak za operacije si verjetno premlad? Mick, mej se rad! (to si moram govoriti tudi sam...) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Mick, mej se rad![/color] (to si moram govoriti tudi sam...)Thx Piko. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 janjak hvala pa cosmi za včeraj pa itak vsem...... še par urc :xx!: , pol pa odklop od službe you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Petek je sploh drugi najboljši dan v delovnem tednu! Kateri je potem prvi? Ja, ponedeljek! In zakaj je petek potem drugi najboljši? Ker je do novega ponedeljka vmes samo še vikend! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 hi hi hi Piko tole si super povedal! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Piko kolk si me razveselil hvalaja Janjak notranji boji...danes naporen dan, že dva dni me direktor spašuje, če sem jezna nanj... pravi, da gledam izpod čela haha, ko bom jezna nanj bojo letele strupene puščice, ne samo pogled izpod čela grem po potrdilo za Tami za tujino, zdravsteno in kaj ugotovim... zaradi okoliščin in itak sade sati, al kva je že, sploh nisva z Tami zd. zavarovani od 03.06.2004 :xx!: in zadnjo uro, v kateri se je dalo, še kaj urediti, jaz na Občino, kjer me napotijo k prijazni uslužbenki, katere hčera trenira rokomet z mojo malo in sta mali ful frendici, večkrat prespita ena pri drugi in itak mi tole uredi v 20 minutah, pa tudi vsepovsod drugod kamor sem morala po razna potrdila so bili izredno prijazni, veliko pomaga, besedica prosim in pomagajte mi....tako, da imava sedaj s tami zavarovanje urejeno ter Tamara potrdilo za Hrvaško, kamor gre na priprave (itak sem urejala zadnji hip), še enkrat hvala Tamara pride iz dopoldanskega treninga s počeno žilo na kolenu hvala bogu za Zavarovanje... šibamo k zdravniku, predpiše počitek ter obkladke ter da neko mažo...aja na hodniku sva srečali mojega zdravnika in ker njena zdravnica ne dela, jo je prijel za roko, odpeljal v svojo ordinacijo, mimo vrste, mami mu je pa obljubila, da se pri njemu oglasi drug teden...tko, da pester dan nič sedaj grem pa oblake nazaj gledat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 :o|o: :o|o: Selene, imaš pa res pestro. Torej za vse uspelo in :o|o: za počeno žilo. Boš morala še za Tamijino zdravje coprat . in en Tami, pa mamici Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Svinjica, a veš kdo nas je danes obiskal... Ana torej od Bepop poznam njo in ona je dejansko ful ansmejano in pozitivno bitje.... zanimiva, nežna, prijetna, komunikativna, pripravljena za hec... super deklica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Ijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja, pa si zrihtala avtogramček za Pujso Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ne ker sem bila na terenu ko je prišla in ko je odšla ampak imam neko drugo svinjarijo v žepu spravljeno ki samo čaka na realizacijo.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Pozdravcek vsem lunatkom iz dopusta!Skotland is simply breathtaking greenwonderful!!! Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Adijo pamet, en dan sem v Ljubljani, pa so me že narajcali za na party Ni, kaj, gremo en mičken reset naredit pred učenjem, tako da se poslavljam od vas za kakšne dva dni Ostanite v cvetju, rožice Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Ugotovil pa sem, da sem kljub svoji otročjosti na dobri poti, da odrastem, pa niti nisem preveč prepričan, da mi je to ne vem kak všeč. Še posebej, ko se zarad situacije spet vedno bl zavedam svoje in minljivosti mojih dragih, minljivosti vseh nas. Preklemansko, le zakaj smo tako ranljivi? In pravzaprav bi glede na vse moral biti v enem velikem "badu", pa nisem in nočem bit in ne bom. Kurc pa krutost življenja. Tako pač je. Ne bom dal kruti varianti lajfa, da prevaga in me zamori. Ne in ne. Ko jo je.e. :xx!: Hočem živet in zaužit vse kar mi lepega lajf ponuja. S krutostjo pa se soočit na nož in jo porazit, vsaj miselno in z načinom mojega življenja, razmišljanja, če ne gre drugače . Skratka lunatki, carpe diem, mejte se radi in ŽIVITE......s polno žlico. prava kombinacija tole, Micki :odrast in ne izgubit svoje naravnanosti kljub temu lajf pa itaq krut totalno v bistvu,prav čudi me, da večina tega ne vidi oz.ne zna bolj ceniti trenutkov predaha ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts