aiwa 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 sej res. pozabla sem da si se poškodovala. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Jutrček.. ! Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Lep pozdravček,sem videla, da ste se potem kar razgovorili glede izpita za avto...vsak ima svoj prav. Miiiiiiick, vidim da uživaš 100 na uro. Lepo....pa noro, da si šel na koncert od Floydov. Joj, včeraj sva se imela z lubijem krasno doma.Mi je spet tok dobro skuhal, bom mogla tibetančke 3x na dan delat, da ne bom šla preveč v širino. Zvečer sva gledala še en film in sem čisto not padla in kar jokala. Me je lubi sam gledal, pa sem mu rekla, da še sama ne vem točno zakaj jokam, sam da mi sede. Se mi zdi, da se z jokom ful "prečistim". Mam kar en obred, da se enkrat na mesec zjokam zardi vseh živali in ljudi ki trpijo...sej vem mal sem čudna, sam tako je. Važno, da se potem boljše počutim. Aiwa, želim ti en fuuuuul lep dan danes. Selena, tebi pa da si boš lahko privočila kak dopustek, da si mal moči nabereš. Lep dan vsem Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Žaži ful hvala.Jz sploh ne vem kaj mi zadnje tri dni, ampak ful sem tečna. No sej nisem toook, ampak seb grem na živce. Ful se trudim bit čim boljše volje pa me vse spravi ob živce. Uh! Bo treba mal meditirat. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Ma ja, sej jaz imam tudi kak tak dan, me kar neki piči. Ponavadi mi pomaga, da fuuuul pospravljam in poslušam kake komade, ki so mi zelo pri srcu, ali pa se dam za kako urco v banjico...prižgem kako dišečo zadevo in berem knjigico. Ko pridem iz kopalnice je pol takoj boljše... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Včeraj naj bi bil uradno prvi dan težko pričakovanega dopusta oz.prvi prost dan. Izpadlo je, da sem cel dan visela na telefonu in reševala neke zadeve, ki se po Murphyu zakomplicirale pet do dvanajstih Dragi pa je na prvi dan dopusta malo za spremembo odšel do-delovnega mesta... :o|o: Rada bi, da se že enkrat spakiramo.Poln kufer imam vsega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Ruby 72 držim pesti, da se bo tvoj dopust čim prej resnično začel... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 mick WB ruby...ne de pustit lep dan vsem, moj bo zagotovo! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 selene, makko vaje? kaj to je? pa dopust ti zelim... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2004 Mah, prevoz gor ali dol, izpit nekako sodi skoraj k splosni izobrazbi.To so mi 1x nekje rekli, pa mi je kar nerodno postalo, ker nimam izpita (kot da imam pa blazno izobrazbo). Menim da tako to ni pogoj, je pa zelo zazeleno. Sodi tudi k osebnosti.Poznam ljudi, ki se 'ne marajo vozit z avtobusom', ker jih utesnjuje in kaj jaz vem, a izpita pa ne grejo delat, ker 'niso za..' (ampak seveda, jaz jih vozim okoli). Oz. pricakujejo od svojcev, frendov, da jih vozakajo.Meni pa se to ne zdi fer in sama sem ga sla v prvi vrsti delat tocno zaradi tega - da ne bom odvisna od drugih oz. drugim nenehno na grbi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Ja..izpit verjetno tudi najlazje naredis, ko si se mlad. Zanimivo, ravno na to temo....predlani, se peljem s sluzbenega seminarja s svojim avtomobilom, s (bivsim) sefom. Pa tece debata, koliko stane ura voznje, pa koliko jih potrebujes... Pa jaz nekako 'prehitro stegnem jezik' "Ma, danes pa tako ze vsak normalen clovek naredi izpit do svojega 20tega leta"Pa sef hitro nazaj, ne da bi premislil, kaj je rekel :"Ves da...jaz sem ga naredil z 28timi ! " Meni pa slo tako na smeh...pa sem se vzdrzal Ne, ni pravilo, jasno. Moja teta je naredila izpit komaj pri 53, pa se cisto OK vozi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2004 Jaz pA pri 35. - ker 'nisem bila za'... Jaz pa mislim, da ga je kul it delat kasneje, kot jaz, recimo.... ker resno jemljes, cash sam dajes oz. zraven imas druzino itd., si po moznosti podnajemnik, torej SE TI GRE, da ga naredis iz prve - no jaz sem si izpit tako zastavila - iz. 1. Pa cimmanj ur (le da jih je bilo minimum 36, jaz pa sem jih imela skoraj 50 - kljub temu da je ze po 15. uri rekel, kok dobro vozim, pa sem mu zamerila, ker me ni dal 36. uro na izpit ze, kasneje pa sem bila ful hvalezna za ta dodatni 'paket' ur, potem si sam na cesti.No zdaj sem skoraj 5 let vsak dan na cesti in sem kar maher, kot bi ze od nekdaj vozila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 ja najboljš ga je it čim prej delat. jz ga delam zdej pri 22ih. bi ga šla z veseljem prej delat pa dinarčka ni bilo. zdej ko sem pa službo dobila je bila pa prva stvar izpit za avto. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2004 Hmm, jaz imam drugacno mnenje... po eni strani seveda so prednosti, ampak redkokdo ima kar avto ze pri 18., 20. - kar pomeni, da ne vozi potem.Potem pri 30-ih pa spet prvic vozis, ko je vse drugace in ko nimas nobene prakse.Ful takih poznam, pravzaprav ima tako polovica mojih znank - naredile so izpit takoj (ali pa moje sosolke, ko so ga vse delale razen mene oz. redkih) - zdaj pa ne znajo vozit, ker vmes 20 let niso vozile, ko so delale izpit, je bilo na cesti 10 avtov, zdaj jih je 1000. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 ampak redkokdo ima kar avto ze pri 18., 20. - kar pomeni, da ne vozi potem.Res je...zato ga ima pa mama, ata, sestra....se zbiras lahko..no , tankat je pa vseeno treba Aja, pa najvecji idiotizem, nihce ni izpostavil: moz, zena, en avtomobil. Vozi izkljucno moz. Tudi pijan. :xx!:Pol se pa kurci, da zna samo on vozit...Izredno pogost pojav, zal. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2004 Ja. Zadnjic enkrat (ko je imel Mitja registracijo, mesec in pol pred mano), je nekaj bluzil, da bi samo en avto in nekaj, sem se ful uprla - sem rekla, ne, ker bi se poklala.HOCEM SVOJEGA. Konec, ni debate vec.Tolk ste me silili, zdaj pa ga imam in ga ne dam vec iz rok. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Hmm, jaz imam drugacno mnenje... po eni strani seveda so prednosti, ampak redkokdo ima kar avto ze pri 18., 20. - kar pomeni, da ne vozi potem.Potem pri 30-ih pa spet prvic vozis, ko je vse drugace in ko nimas nobene prakse.Ful takih poznam, pravzaprav ima tako polovica mojih znank - naredile so izpit takoj (ali pa moje sosolke, ko so ga vse delale razen mene oz. redkih) - zdaj pa ne znajo vozit, ker vmes 20 let niso vozile, ko so delale izpit, je bilo na cesti 10 avtov, zdaj jih je 1000. se strinjam z Marso. Jst sem izpit delala pr 18-tih, potem pa nisem vozila do 25-tega leta. Razen tu in tam, pa veste kako je, če foter zraven tebe sedi, eno je res, da ker si nevajen vožnje ne delaš tko kot kasneje, pa nevajen avta in potem malo cuka.. pa kokrkol nrdiš, ko ma jst sem kr posušala.. avto mi boš uničla! In tista nervoza šoferja in sovoznika pol.. joj kolkrat sva se skregala.. Pa potem če sem ga jst vozila kao da zdej pa je čist drugač ga furat.. pa drgač potegne, pa drgač se prestave čutjo..Kar je delno res, če več voznikov avto vozi.. to vidiš kasneje.. no zdej mislim da sem boljši voznik od očeta, sploh pa če je on moj avto vozil se mi je zdelo da bom dobila popizditis, kaj je to cukalo, pa pospeševal je tako da je do full-a gas nabil v vsaki brzini in potem v naslednjo.. Ma fajn je it izpit delat, da imaš potem tud avto.. drugač se pa še v bistvu enkrat morš na vlogo voznika navajat.. no sej ni blo tko hudo.. ampak prva varianta je ziher boljša, za tolažbo tistim, ki še izpita nimajo! Res! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Ja. Zadnjic enkrat (ko je imel Mitja registracijo, mesec in pol pred mano), je nekaj bluzil, da bi samo en avto in nekaj, sem se ful uprla - sem rekla, ne, ker bi se poklala.HOCEM SVOJEGA. Konec, ni debate vec.Tolk ste me silili, zdaj pa ga imam in ga ne dam vec iz rok. prav maš. moj ma tud take želje.. če bi se preselila v tak kraj da bi samo eden mel deleč službo, sem rekla ne, jst hočem svoj avto tud v takem primeru. (kot brez modrca okol hodit, da se, je pa neugodno.. ..) Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 pa pospeševal je tako da je do full-a gas nabil v vsaki brzini in potem v naslednjo..Tako se vozi, ja...nimas kaj saltat, dokler niso obrati v rdecem polju No, malo je treba pocakti, da se olje segreje...da ravno batni obrocki ne popadajo skozi auspuh Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2004 Spucat ventile, ves kok so pol moji spucani! Ja, Mushi, a ne no!! Joj kok sem hepi, ne sam ker ga rabim, pac pa ker totalno uzivam, ma cist shizim, no.. No, evo recimo zdajle - klela bi Mitjo, vsako uro bi ga klicala, potem bi se skregala in vse...Tako pa se je on odpeljal na Rakitno (k fotru nekaj nesel), jaz pa grem lahko v mesto, pa na trg itd. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 jap, saj meni se zdi tudi fajn met izpit, ravno ne bi rekla, da gre to med splošno izobrazbo, ti pa zna zelo,zelo prav pridt...sam jaz si tega, pa tudi če hočem, finančno ne morem privoščiti in zajamrala sem ravno zaradi tega, ker mi nekdo pametuje glede ene zadeve, za katero dobro ve, da nimam denarja. Na svojem sem pa že od 18 leta in nikakor nimam možnosti, da bi lahko imela ta strošek. Če bi pa že naredila izpit, pa niti slučajno nimam denarja za avto oz. njegovo vzdrževanje.Seveda si pa želim, da pa bi enkrat naredila izpit in ga tudi bom. Za enkrat, pa brez njega tudi čisto O.K. shajam.Če bi pa živela doma pri starših, bi ga pa najverjetneje že imela. Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2004 hmmm, ja, saj jaz ga tudi nisem rabila, zivela sem v strogem centru, vse sem imela blizu, ali sem se furala s kolesom ali hodila pes.... dlje pa sem stopala.Saj zdAJ Vem, da je dejansko bilo kul, da ga nisem imela in da res 'ni bil zame'... tedaj bi me pac picilo, pa bi sla z avtom v berlin in v Pulo in vsepovsod in prepricana sem, da me v tem primeru ne bi bilo vec med zivimi. Prav zares.To je tudi redek izpit, ki sem ga sla delat oz. to je redek pildek, ki ga jaz upostevam oz. kjer sem sla zelo po pravilih, uradno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2004 Saj res!! Zivjo Mick, sem te vmes videla!! Upam da si se imel in se se imas dbest! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2004 Vse kar sem jaz rabila pac - na vaje sem hodila s kolesom ali z motorjem, ce me je jani prisel iskat.ce smo sli v druge place po slo, smo sli s kombiji, bend, org. prevoz in vse, ce pa dlje, pa na stop ali prav tako organizirano...Po tvojem sem se ves lajf po centru LJ rolala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Žaži jaz pa tebi držim pesti, da čim prej narediš tale izpit (pa kakšno srečko kupi ) Proč roke od mojega avta!!!!!Pa če bi bil fičko.Pri 18. kupila za 2.000 dem eno polomljeno katrco in če 'Moj dežnik je lahko balon', moja katrca, ki se je klicala Piko; 'Moj avto je lahko leteči šotor!'. Potem so dali eni nonoti za zavarovanje in registracijo, druge sem nahecala za prvi tank... Fotr je dobil živčni zlom: ena, ker sem seveda naredila vse naskrivaj(sicer bi nakup preprečil ), pa njegove teorije, kao -najlažje avto kupit, kdo ti ga bo pa vzdrževal, si kupla staro kripo, ne bo zdržala do poletja..bla, bla ,bla..,. :o|o: Kakšni časi! Prtljažnika enostavno nisi uspel napolnit , štirje v avtu z celoletno študijsko kramo v prtjažniku. Pa takratni fant mi je iz enih vrat od neke odpisane omare naredil 'polico' za zvočnike, sem nabijala Floyde..,. Poleti 1991 pa smo s Pikotom šli iz Kp v Niš (kar čez Dalmacijo, je zgledalo krajše :o|o: ) po enega frenda, ki je bil še v Jugo vojski Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts