Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

Ijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja, pa si zrihtala avtogramček za Pujso  xsrcx  xsrcx  xsrcx  x?x  :onfire:  :onfire:  :onfire:

maš pa eno fundamentalno prednost svinjica :D vsi moji bendi so ali mrtvi ali raztreseni po celmu svetu...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Včeraj ponoči smo se posedle na terasi in do polnoči buljile v nebo. Boljša polovica je seveda podkožno razmišljala. x;)x Car pa nas je "čuval" beri - strašil. Bil vesel, da ima polnočno družbo in ful pomembno tekal in lajal nad vsako mačko, ki si je drznila hoditi v bližini. Ja, tudi Lisa je buljila z nami. Full je bilo utrinkov... x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

grem js spat..., vsem cmočke... :D tistim ta pridnim pa še dva zraven.... tistim porednim pa še kakega :D x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Zvečer sem se orng spiču z mojo drago. Zveza propada. Rad bi zaustavil to. Ne gre. Punca ima iz preteklosti preveč travmatičnih izkušnj, poleg tega ima še prijateljico znano sociologinjo, ki ji zastruplja možgane s paranojo. Nastavila mi je pasti, pa sem hotel biti samo ustrežljiv do nje. Samo to. Pa sem bil obtožen malodane, ne vem kolikih kurbarij in prevar proti njej. Jezila me je njena nenadna odtujenost. Ne vem kaj je imela za bregom. Nisem videl ženske, da bi bila tako obsedena z varanjem in zvestobo. Tako dobro nama je kazalo, črv in strup sumničavosti naju uničuje. Ko bi le vedela, kako mi je pozdravila dušo in da že dolgo nisem tako globoko čutil in ljubil žensko. Videl sem samo njo, samo njo.

Kaj češ x?x Zopet bo volkec lizal rane, dokler ne bo po dolgem času zopet srečal kakšno. Ehhh tole leto mi ni naklonjeno s srečo.

Ja sam ka mali pao s lipe

Če si ded, jo skenslaj v nulo.

Hja, če so njene obtožbe neutemeljene... :D če niso ajd tvoj problem če pa so... pa poskrbi da zatem ko jo "Če si ded, jo skenslaj v nulo." še postaviš na realna tla... da bo vsaj kaj koristi od tega...

P.S.: Sem ravno napisal napoved in jo objavil, (se mi zdi da je uspelo) pa je elektrike zmankalo, tak da dobro jutro!

tko, za menoj tek, nakupovanje zadnjih stvari pred odhodom male na priprave... bemu 21 treningov, kolk je to opreme, pa še ostalo... v knjižnici nisem dobila niti ene knjige zase, ma ni frke. Včeraj že večina stvari zlikala tko da danes izi dan. Bi počela pa vse kaj drugega kot to kar bom x:Dx eh ja življenje xsrcx

Lep pozdravcek vsem!

Dan se je zacel umirjeno...bomo vidl nadaljevanje...

ja enga cmoka da bo lažje x:Xx

volkec...drži se...saj menda ni edina na tem svetu...včasih mormo zgleda tud kake take doživet...mogoče potem bolj cenimo...hm :palec:

spala 10 ur :eek: ko ubita...za ne verjet...ja, čet in pet sta bila res katastrofalna pa je organizem rabu močno dozo regeneracije x^x

končala in zavila darilo za danes popoldan...neka žlahta ma rojstni dan...ni da bi mi delalo veselje :xx!: ...na srečo so rojstni dnevi samo enkrat na leto x:Dx ...kup enih gospodinjskih opravil...no, za nekaj časa bo pospravljeno

jutri pa kam na sonce, če se bo vreme strinjalo z mojimi načrti x:px

vsem x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:vragec:

ojla...

zlomk zhe nazaj iz martulka....smrc

jutr pa na morchka x:)x

piko.....una slika je iz b®uhinja....iz gunih korit k se jim reche moestnica...teche pa iz voj

che pa chesh, mam pa iz mlinarce od znotri fejst slikce....sm biu pred trem leti na kanjoningu not

ampak.....nartalepsh kurita so pa v SKOCHNIKIH (beli potok)

666 zlomkou...pa x:Xx na se ve chigau rilc

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

še šest :D ampak glej to še mal pa bom meu js 6666 :D no 6660 gre aakhutu :D ampak 6666 :D je pa moja številka... 6 :D (6660=18=9, 6666=24=6) :D aaa kako lepo bo tole...

grem mal poste nabijat... al pa še boljš sam obvezne bom pisal.. :D

Volk, bad scene vidim, ampak... hej, četudi zgleda tako grozno, potem v retrospektivi ne bo več, ampak boš za to izkušnjo hvaležen :sori: Mogoče bosta pa vse skupaj uspela popravit, če je namenjeno, lahk cel svet okrog obrneš, pa se bo še vedno zgodilo x;)x Tudi s tisto, ki je prava xsrcx

Selene, upam, da so je tale vikend kolikortoliko umirjen in čeprav danes ni sončka zunaj, da sije v tvojem srčku x:Xx

Amis in Aakhut, vama pa želim čudovit dan jutri, ko vidim, da imata že plane! x;)x

Hmmm... jaz sem pa prišla domov prej kot sem načrtovala... Nekak smo nameravali še na after party se martinčkat kam na kakšen sonček, pa ni uspelo... Tam nekje okrog dveh zjutraj se je uscalo kot iz škafa, mi pa seveda na open-air partiju... Na stageu so začeli že kar opremo pospravljat, več kot pol ure je bila tišina... Folk se je zgužval pod šotore (hvalabogu so bili, lani jih ni bilo baje), no vsaj toplo je bilo zarad gužve x8Dx Potem ko smo se začeli pa s frendi odpravljat, začnejo spet musko rolat x:Dx No ja, ampak sem bila že čisto preveč zmatrana, da bi se mi dalo it nazaj skakat po mokri travi in blatu, tako da smo se spokali v avto in nazaj v Ljubljano pančkat :sleeping: Seveda sem tam videla spet milijon folka, ki jih sploh nisem pričakovala, dva stara prijatelja pa klapco iz našega kempa, pa enega meni zelo ljubega dečkota... pa še z enim fotografom sem se malce spogledovala :8): xflirtx xzobkox pa takoj pogodila, da ima škorpijončka nekje na glavnih položajih horoskopa :inocent: no,saj ni treba bit ravno genij, da ugotoviš kaj takega, Contesa bo že vedla :vragec: x:Dx

Luštno je bilo, ampak mislim, da bi blo skor isto, če bi ostala doma in se zabavala s čim drugim... tako pa spet mal obrnjen ritem spanja, no ja, bo že x;)x

Danes bo še zelo na izi, mal utrujena, bo gledanje filmov v igri (mimogrede, ste opazili, da je gledanje muvijev ena čudovito pasivna stvar, ki jo lahko brez problema delaš, ko se ti ne da sploh vklapljat glave? x:o)x ), jutri pa me čaka čistka celega apartmaja :vio:

Želim vam lep večer, en ogromen x:Xx od mene za vse, za Volkca pa še en pobožek

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Zdravo mujceki x:Xx Naporen dan, obisk v bolnišnici, pogovori o bolezni s sorodniki, mal utrujen spet. x^x Bo že. Grem mal čitat kaj ste lepega napisali. x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ooooo S.vilca xsrcx , kak paše x:)x , od tebe pa že dolg nism nbenga dobu :C: Kar ja, upam, da je res, da kar te ne ubije te krepi, tako da.........upam, da se iz tega izvlečem sam močnejši. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Itak da je res xsrcx

Jaz grem pa mal v postlo, filmov se mi ne da več gledat :8): ... sem pogledala Garfielda in Eurotrip, sicer jih imam še kar velik na disku, ampak zdaj... chillout muska in valjanje po pernici x;)x , dokler me ne prideta soseda sopartijaša cukat za rokav x:)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

kuku, evo skoraj vse oprano, zlikano, spakirano, no nekaj je še na vrvi za sušenje... skupno število mikic za trening in prosti čas čez 30, da ne omenjam nogavic, kratkih hlač,pa seveda mal lepših cunjic... dobro da je torba velika ter na kolesih, ker si ne predstavljam kako bi tole nesla, pa še nahrbtnik s čevlji, pa kozmetični kovček, no ja sej ima prakso od lani.. me prav zanima kako bo tole vse nazaj potem spravila x:Dx zanimivo sploh ni bilo panike, pa ihte, vse tko mimogrede...sem resno razmišljala če pretiravam, ampak če je treningov 21 pa če vzamem v obzir tudi slabo vreme, hladnejše večere....bi morali včeraj imeti sestanek, je odpadel, trener imel prometno nesrečo, so nas kar po telefonu obvestili o odhodu in dečvam dali spisek, upam, da je mali ok xsrcx namesto jutri gredo pa v ponedeljek navsezgodaj zjutraj...

ma ja bluzim, spet x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...