Michelle 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 mmm, se jst na chat Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 mmm, se jst na chat sam ,chvekale bi....kera bo pa kuhala aja....ups....tole pashe k zaigranim orgazmom 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 gužva še zdaj, ampak js grem spat... se morem naučit vstajat ob šestih... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 ...nočko... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Danes me je nevihta zajela med Polhograjskimi hribovji in grebeni. Kako me je samo prepihalo in bil sem moker kot cucek, še preden sem priletel dol. Strele so pa švigale mimo mene kot metki , butelj pozabu fliknt palice stran. Lohka bi me orng strrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeesslllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaghhhrrrrrrrrrrrrrr :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Hvala Vam za nasvete in tolažilne besede Lunatki moji . Zadeva med nama je zaenkrat v tajmautu. Vidjet čemo. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Bi bilo najbolje da se zaklenem v stanovanje za nekaj let... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Dobro jutro. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 kaj noben ne ustane tlele tolk zgodi komi čakam da pride svinjica nazaj z gardalanda Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Dobro jutro Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 mooorgeeeennnnn......... 666 zzzzzzzzlomkou.....tra......l..a.......lala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 jutro, pretegnene gliste morje mi tuki diši nad terasodanes bo spet en dan več predihan.čaw. morje ti dishi NAD teraso a pr vas v bajti si jo nbena vech ne umiva :xx!: 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 UFAA, AHUTT, MA DAI...jutranjo melodičnost mi kalilš vidim ladje in včerajšnje razdejanje Tramontane grem zaj na luft, prezračit celice * .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 vidim ladje hmmm...a niso to ponavad bele mishi al pa vsej roza sloni 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 ma nene, pil sam jagodni mrzu sokaa...paššaaa ob 00:00 pel oto pestner, pa smo se pole pobral direkt nazaj stranske ulice so pele z nekimi miniaturnimi bobni neki snemau za fotke .mislim globoko zAj * .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 ma nene, pil sam jagodni mrzu sokaa...paššaaa pol pa mozhn de MRZU SOKA udaru na uno bogo celico....pa reva podhlajena ne dela dobr (kolkr sploh do zdej je) 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Love ain't no stranger a? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Dobro jutro!!!Lep dan se je naredu...hm...mogoce bom sla na kolo... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 x:)x br jutrček x:)x še od mene... Bogami, sem bla tko hin, da sem spala kar do enajstih... maraton enajstih ur danes ponoči torej Se probam k sebi spravt, pa bolj slabo gre Si grem enga čajčka narest, pa nekam po čikce, potem pa že bo počasi Zvečer pa laufat, komaj čakam En čudovit dan vam želim, Lunatki (hihi, Amis in Aakhut sta prišla na svoje vremenske želje... amanita muscaria, kaj sploh še delaš na netu, a ni morje v planu? ) xrosex vsem Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 hihi viljushka ob 16:00 odhod in do naslednje nedelje kopanje, jahanje, veslanje ino plezanje pa she fizioterapevtke 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Uživaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Uživaj THC.....ups ....THX 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 tale naša sončna vila, prava party girl... najbrž tolk kt js igram kitaro na teden ona žura na teden (a to pomeni da sem kitarist hehe, al sam guitar boi) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Ola! En poskočen pozdrav! Končno sem si doma internet zrihtala. Sicer ni nevem kaj ampak za silo bo.Dons zjutri smo pršli iz Gardalanda. Sem bva tko zmatrana. Blo je pa super... super in še enkrat super. Nasmejal smo se, ade+renalina je blo dost... vreme lih tapravo. Upam, da bomo kej takega hmalu spet ponovili. Slikce bojo pa enkrat drug teden... komi čakam da jih vidim. Pridni bodite in lepo nedeljo kolker jo je še ostal. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 dobr da je drugi teden že jutr P.S.: mam nove strune, neka zadeva iz benetk... bojda da so dvakrat boljše sounds good to me... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Eh Nino, tole ne bo glih držalo Razen če je v to žuranje vključeno tudi žuranje ob jutranji meditaciji in večernem teku, užitkarjenje ob filmih, knjigah & risanju in hedonizem vseh drugačnih sort, potem bi nekak šlo skoz Ravnokar sem se vrnila iz Iškega Vintgarja, sta me dva kolega pobrala tule v Rožni na horuk, na petrolu smo kupli žar za enkratno uporabo (samo 800 SIT, neverjetna ponudba , pa super dela, priporočam, gori kakšno urco pa pol ), potem pa v naravo xrosex Mal smo se nasončli, skuše so bile čudovite, družba pa tudi super, tako da je bil to čudovit iztek tedna in napoljnene baterije za naslednjega... me čaka kar nekaj opravkov in učenja Zdaj grem še mal joggat, potem pa verjetno še kakšna večerjica, filmček s sosedo in spavanje, nočem spet prit na totalno nočni ritem spet Uživajte Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts