Kristalka 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Hej, hej.....danes sem bla na pohorju, peš do belvija in nazaj..... El Nino.....tole sem prej zasledila:3.9.2004 Nemčija, Muenchen WHITESNAKE (hm...sej ste nekaj o njih razpravljali, ne?? ) Danes sem zvedla da.......moj mrzli bratranec....ki igra kitaro(in to zelo dobro) in še trije kitaristi in basist.....iščejo......hja..bobnarja....vsi so nekje enako stari kot jaz..............samo njega danes ni bilo doma...ampak se bo ta teden z njegovo sestro oglasil pri meni.....da pogleda bobne......in hja....jaz mam namen v čimprej it v neko glasbeno šolo.....in no...ja......bomo vidli.. Ta teden(ki se začne čez dobre 4 ure) bom šla....hm...ja....enih trikrat v kino..... :o|o: ...jutri z mojim (ok to ne bo :o|o: .... )......hja...pol pa še z ...eh sej je vseeno. ne da se mi pisat uživajte....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 haha kris, hvala, ampak mam izpite takrat... ne bo šlo do nemčije skočit ampak nadvse hvala za obvestilo, itak še ne kaže da bodo umrli, zdaj morem rolling stonse ulovit.... Dobr da ni topli bratec hehe, čak mal 4je kitaristi ? en basist, ja itak rabijo bobnarko ja huhu carsko komej čakam da vidim tole... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 sončna ...ja, vreme je bilo zelo milostno in je dovolilo potepanje po planinskem polju in cerkniškem jezeru...je dobro delo...sploh je super akumulator (lasten ) filat v naravi...glede na to, da se zadnje čase stvrai zelo hitro uresničujejo, sem se odločla, da bo u službi super fajn drugi teden...pa zelo prijazni, razumevajoči, pa da bodo jasno povedali, kaj hočjo met, pa da bo vse skulirano... ...zdaj bodo pa verjetno še ostali dopustniki začeli kapljat na lnf...edin zlomkec bo mel še počitnice ...pa naj mu vreme lepo služi you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 .kak je fajno potovat, se odklopit iz enega okolja, prav cvetim, zorim v dogodkih kot,da sem se nekak na novo rodil mislim .. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 una buena rožca cveti ? hehe hecno ja, life's a journey, not a destination a? torej ko potuješ živiš... mrbit morem pa mal potovat spet, zadnjič mi je ful pašalo it v LJ .. . Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Dragi vesoljski dnevnik...danes sem bila "rdeča kapica" - moji babici (ki bo 18.9. stara 90 let, prosim lepo) sem - na rolerjih (15 km v vsako smer) odpeljala pecivo, sveže paradižnike z vrta in zrezek v vinski omaki. Ob tem sem bila še na kavi z 2 volkovoma, ki sta zelo prijazne sorte. Eden mi je podaril celo medvedka iz Edinburga. Pa če to ni bil lep dan, pa tut nč nočm... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Da sem js volk.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Bi blo kaj? Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 una buena rožca cveti ? hehe hecno ja, life's a journey, not a destination a? torej ko potuješ živiš...mrbit morem pa mal potovat spet, TAKO JA, TOČN TAK me veseli,da razumeti danes se nisem pustil miselno odpihnit, sm se držau na vajetih (mam rad ja.) .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Hih, spet eden tistih dnevov, ki ti pokaže na luknjico v razmišljanju in sicer "ne planiraj, ker se ti plani itak lahk zrušijo" Moj miren filmski večer je tako odpadel, namesto tega sva šle s prijateljico pred KUDa na Trnfest malce pogledat, pa seveda sem si otvoritveno (prvič sem bila danes tam) privoščila koruzico priporočam vsem, tako je dobra, da bi kar dve zmazala, če bi bil prostor v želodčku Spile sva vsaka pol pira, pa se mi že kar suka, tako da mislim, da pot do postelje pride kmalu... bom še mal forum prešnofala pol pa spat Aja, odkrila sem super jed, če se ji lahk tako reče... hihi ... čebulna korenina z sirnim namazom Nočko, pa lahke in pernate sanje na učke vsem Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 dobro jutro, evo danes ful zgodnji, od 04.50 pokonc, Tami oblečena, pripravljena gleda na uro in čaka jaz pa še v počasnem posnetku delujem. Tko, grem jaz hčerko pospremit Pa smo spet v novem tednu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Br jutr.Komi sem vstala dons. No važn da sem. Dons grem prej spat.Dons se pa žažk vrne z dopusta. Super se je že veselim... Lep dan vsem skupaj. naj bo poln presenečenj. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Nič, moja princeska odrašča, greva v kiosk še Ekipo kupit, nato se obrne k meni, mi pritisne poljubček, pa pravi : Mami, čao, lepo se imej, pridna bodi To sm ji mislila jaz rečt, čez dvajset minut. Me je kar domov poslala. Sem jih malo opazovala, res so ekipica, vse od najmanjših (najmanjše med njimi gredo v tretji razred devetletke) do nastarejših (okrog 20). Sam ne vem, al sem jaz res malo pretiravala, ker smo imele res ogromno torbo, ali so druge vzele minimalno.... Bolj razmišljam, manj vem smo tko včeraj še selekcijo naredile. Ma bo že, sicer ima pa ročko in kolesa ta njena torba, pa trmasto dečvo danes že služba ane :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Tatataram... najprej skočim pod moje sanje hehe pol sanj že lahko nadziram... druge polovice še ne .... komad se vrti je Joe Satriani, Souls of distortion, ena miška mi je predlagala Janis Joplin, to bom danes poslušal če vam je kul p.s. dobro jutro, js sam sem sicer težko vstal, ampak so me zbudili sred noči.... (deda pa babica nista mela kluča) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 ena miška mi je predlagala Janis Joplin, to bom danes poslušal če vam je kul Zelo kul , fajn ta miška Jutrček Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 poslušam pa mi ni čist, čist, čist všeč... mrbit bom moral mal pobrisat tiste komade k mi niso všeč, da mi bodo ostali sam tisti k so mi, pol bom pa lahko sodil.... haha prsti me bolijo pol je pa pevka kriva haha tipično Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Summertime, pa namest kitare ena fajn bejba v objemu....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 no vidim da se mickeni spozna pa bobby mcgee in dretje... jupi! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Summertime, pa namest kitare ena fajn bejba v objemu....... I could work with that bi mi prste segrela grem js na zajtrk... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 dragi dnevnik...še dva dni pa me ni...se že veselim....grem, dnevnik, grem.....komi čakam...me že danes razganja....karto mam....potni list tut.....si že pojem " nju jork nju jork".....jest sm res dobre volje....pa dnevnik, učeri sm spet packala pecivo....čokoladno orehovo kalorično bombo....sodelavci/sodelavke vse pojedle.....baje zlo dobr.... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Juuuuuuuuuuutrooooooo ...no, pa sem nazaj, pišuka je hitro minilo ...bilo je prav super, sam naj,naj je bilo pa v soboto...sem bila prvič v Gardalandu...super družba, sam hmmm na vsake tok časa sem bila takole :OO!: :OO!: ...Vsem en lep pozdravček in fajn dan vam želim... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Žaaaaaaaaaaaaažaaaaaaaa Opala Apolonia, New York je baje ful fajn, tudi tak boemski, če si tud sama mal boem in boš našla prave place ti bo fuuul fajn. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 ful sem te vesela. in res smo se meli super. ma družba je bla enkratna.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Joj, hvala....jap, noro dobro je bilo, sta cool tole Svinjica in Trudi organizirala ....Še enkrat moram pohvalit tisto tvojo oblekco...noro-dobra je... pol, s tistimi tipalkami na glavi, si bila ta prava metulčica Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Žažica huhu, sonček je spet nazaj... sem se zdele grel na soncu, da si segrejem prste Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts