Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zvečer sem se orng spiču z mojo drago. Zveza propada. Rad bi zaustavil to. Ne gre. Punca ima iz preteklosti  preveč travmatičnih izkušnj, poleg tega ima še prijateljico ..., ki ji zastruplja možgane s paranojo.

Jezila me je njena nenadna odtujenost. Ne vem kaj je imela za bregom.

Tako dobro nama je kazalo, črv in strup sumničavosti naju uničuje.

Ko bi le vedela, kako mi je pozdravila dušo in da že dolgo nisem tako globoko čutil in ljubil žensko. Videl sem samo njo, samo njo.

mam cajt mau za nazaj brat, Volk te razumem, a ni škoda zaj, prvotne energije zaleta :V: ( ja tale strupek babji te razumem, očitno ni samostojna v temu), drž se :detelca:

..morda je kaka možnost boljša na vidiku, praši El Nina :palec:

xegox

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

..morda je kaka možnost boljša na vidiku, praši El Nina :palec:

xegox

sem že znan na luni :D hehe počas bom začel od vseh lepih mladih gospodičn računat poljubček na vprašanje.... (in srčno upam da bo pol vprašanj kaj več)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

js grem pa zdele spat :D sem bil priden in poreden cel dan :D tam od šestih naprje, dobr je, 17 ur heja... lepo je blo lep dan da rečem... zdej k je že noč si lohk prvoščim... zda pa spat... jutr pa zgodaj vstat... mi ful ustreza zjutraj bit budn.... nekak raje tri ure prej vstat kt tri ure kasnej spat...

cmočke vsem x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

uf romanca....glede na to da grem v NY bi bilo zelo zanimivo.... xDDx
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

:wub: dobro jutro. x:Xx

:flower: :flower: :flower: sem takoooo zaspana. Sm mela budilko ob 4ih naštimano pa ni znesl. Sm pol 4.40 norela da sm bl ado 5ih zrihtana. Potem pa vozit. Dons mi je šlo tok super. Brez napakice. Če bom v petek tko vozila mam izpit v žepu :palec: x:Dx Jutr zjutri še vozim potem pa v četrtek frej. Da se spočijem in v petek gasaaaaaaaaaa. En lep deloven in produktiven dan vsem skupaj ljubčki moji! :flower: :flower: :flower:

spet se mi je na bolš poslabšal

[SIZE=7]juuuuuuuuuuuuutttttrrrrrrrrrrrrrrroooooooooo[/size]

Hudo sm zmatran.

zdej sm mel tolk dela v sluzbi in upam da ga dons bo mal manj, da bom kej na forumu po dolgem cajtu.

No Aiwika sej bo z izpitom :palec:

Selene ne se dat zmest, vse bo tko k more bit x:Xx x;)x

No pa pocas v tooorrrreeekkkkkk

:xx!: xDDx x:Dx x;)x :palec:

xsmx trudi, kako kej slikce? Bojo ta teden? Če maš kšno za pokušino bi bla ful vesela da mi jo na mejl pošleš... :frog:  :flower:  :flower:

ja trudi, "some of us are dying to see her"

ja trudi, "some of us are dying to see her"

xsrcx :2src: :inocent:

Kok je takele zadevce fajn brat... Brez skrbi El, vse ob svojem času, mogoče je ap tole trening tvoje potrpežljivosti, obljubim ti pa, da se splača x;)x x8Dx :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Spet mi bo marsa očitala da sem cel forum preplavil z zasebnimi pogovori.... dobr da je ni... če ne bi jih že dobil po ritki... :inocent:

Js pravim na chat s takimi zadevami...

xrosex Juterček vsem xrosex

...joj, včeraj je bil zame en tak dolgočasen dan :o|o: , največ, kar se mi je dogajal je bilo, da sem pospravila spalnico xrolleyesx :o|o: x:Dx ....danes bom mela pa mal dalje v službi, da par stvari popedenam x:Dx ...nekaj me drugače grlo boli :o|o: x:Dx , bom mogla mal čajčkat danes x:Dx ...

Trudi, komaj že čakam na slikce :palec: x:Dx , pa prosim, da tisto iz vlakca tudi dobim, kjer maš ti nasmeh do ušes, jaz pa gledam jezero... x;)x x:Dx

Aiwa, držim pesti, da boš novopečena voznica xgoldfishx xcrossfingx :detelca: x:Dx

VSEM ŽELIM EN LEP DAN... xrosex

Če hočeš biti srečen....BODI!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...