Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Dobr da ni topli bratec :D hehe, čak mal 4je kitaristi ? :D en basist, ja itak rabijo bobnarko ja :D huhu carsko :D

komej čakam da vidim tole...

hja, sej mislim, da že majo....so že našli bobnarja......jaz pa ne bom šla v srednjo glasbeno(ne letos)....se pa z Bobnarjem zdaj dogovarjam.....kuul x:Xx :palec:

Deli na socialnih omrežjih

....hmmm, pomoje, da sta vidva že preveč dobrega naredila, tko da vaju v peklu ne marajo....jaz vem, mam veze...    

haha :vragec: hja sonce vzhaja iz pekla....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

x:Dx  x:Dx  x:Dx  ...sej vem, sej vem.... x:Dx  x:Dx  x:Dx

El Nino , je bilo pa lepo, dokler je trajalo  x;)x  x:Dx  x:Dx

veš kak ne vstajam več ob devetih :D pol pa kanaenkrat te ni navsezgodaj :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

x:Dx x:Dx x:Dx

Kakšno stranko smo dobili x:Dx x:Dx x:Dx . Vsakič ko usta odpre se pritožuje, najprej ker nas on v coni ni našel, potem da revež ne sme kaditi pri nas, pa da nimamo klime, ko smo mu rekli, da jo imamo, je rekel, da potem pa samop za okras (dons je ne rabmo). No da se pride do skladišča se je treba odpeljati do konca ulice, on pa da ima slabo orientacijo, da verjetno ne bo najdu x:Dx x:Dx x:Dx .

Sama pozitiva x:Dx x:Dx x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Men je šlo tko na smeh, da se nisem mogla več zadrževat in sem se začela smejat, pol je pa šeflci komentiral, da je mal tečen x:Dx :palec: .

Eh, svojo tečnobo naj kar okoli prenaša, jest je ne rabim x;)x

brez panike. kosilo mam že tle pred nosom. sm si juhco skuhala. cel dan nisem jedla, ker ni blo cajta. zdej pa. no a bom že kšno slikco dubla? a si ti do 18.30 dons? no ti bom še neki časa družbo delala tle.
spet se mi je na bolš poslabšal

Evo. Konc za dons moje lastne službe x:)x :palec: . Zjutraj fuuuuuuuul dela in telefonov, pol sem se pa odločila, da grem na LNF, pa da me briga, se je pa ustavilo x:)x :palec: . No zdaj vsaj vem magične besede x:Dx x:Dx x:Dx .

Zdejle pa po opravkih, pa k Trudiju, pa domov :onfire: :onfire: :onfire: .

En navihan dan še naprej x:Xx

:frog: no takule...za danes se bom tudi jaz od vas poslovila, nekak se mi zdi, da me čaka še tak naporen preostanek dneva, ker je moj lubek slabe volje :xx!: , sam bomo že preživel x:Dx x:Dx x:Dx :frog:

LEP DAN VAM ŽELIM ŠE NAPREJ...BODITE V CVETJU :flower: :flower: :flower:

Če hočeš biti srečen....BODI!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...