Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ja prov noro fantastično je zdej k mam doma napedenan tole. Pa mam lih tko gnilo povezavo k prej, ampak me čist nč dol ne meče pa ful hiter dela. noro. čist sem zadovoljna. no sej k se mami vrne bomo pa en kabel zrihtal. da bomo lohk nonstop gor. :palec:
spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

Danes je en blesav dan, prav zares. Kr neki. Dobila eno lepo novico in jaz namesto, da bi bila vesela, udarila v depro xrolleyesx ....ne vem kaj je tole kr neki.

Grem mal v tri krasne zdajle.....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Danes je en blesav dan, prav zares. Kr neki. Dobila eno lepo novico in jaz namesto, da bi bila vesela, udarila v depro  xrolleyesx  ....ne vem kaj je tole kr neki.

Grem mal v tri krasne zdajle.....

Cosma, jutri bo bolje, upam x8Dx :palec:

pismu ta lunin forum sam žura se ga :D haha js si morem dobit eno tako službico... "do nothing, get paid, have my PC, a desk, and the ability to bring my guitar along..." po možnosti doma... pismu kaj pa če bi začel šlogat za keš....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

prmejdunej to je pa že mal hudo, mularija kar takoj kadit ;) bom zdej z eno kiss terapijo probal odvadit eno kadilko....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ja prov noro fantastično je zdej k mam doma napedenan tole. Pa mam lih tko gnilo povezavo k prej, ampak me čist nč dol ne meče pa ful hiter dela. noro. čist sem zadovoljna. no sej k se mami vrne bomo pa en kabel zrihtal. da bomo lohk nonstop gor. :palec:

mene z ADSL meče dol :) karnaprej, tak da sploh ni panike ;) važn da se da komunicirat....

a adsl tud probleme dela :eek: ...sem pa mislila, da jih bom s tem rešila :o|o: :sori: ...pa spet neki :xx!:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Te dni smo imele jokalne dneve.

"Nekdo"(prijazni sosedi - so prvi na spisku osumljenih") je podtaknil nekaj zanimivega našim živalcam.

Oba sta bruhala in imela drisko. Prva se je poštimala Lisa, Car pa je izgledal strašno slabo. Pa ga je šla Lisa tolažit - cel obraz mu je polizala x:)x Zlata muca..res.

Zavračal vso hrano, veterinar mu je dal še dan roka pa bi šel v veterinarsko bolnico. Potem pa včeraj jočeva s tamalo nad njim..in magična beseda PROSIM...naj ne umre...

Danes zjutraj(ob pol šestih) jo je veselo primahal k meni. Zjutraj že jedel in mi sledil - sicer počasi, ampak zanesljivo na vsakem koraku...Zlatek pravi. In Lisa ob njem - tako preventivno ga je imela na oki.

Zdaj sem žalostna - zaradi folka..če ima pač kdo kaj proti meni naj ima jajca in mi reče v faco...ne pa se znaša nad živalmi. Ampak takšni itak nimajo jajc.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

vsaj ena lepa novica danes...sam da je carju bolje :palec: ...prijazneži bodo pa itak dobili svoje, tako to deluje

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hvala - smo vsi res ful veseli.

Ja vem, da bojo - jim pa tega definitivno ne bi bilo treba...kaj češ :xx!:

"Nekdo"(prijazni sosedi - so prvi na spisku osumljenih") je podtaknil nekaj zanimivega našim živalcam.
če maš dokaze, lahko tožiš, upaš ti potem?
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Dokazi? Posrednih polno...

Je pa s tem tako - ta podatek je iz prve roke - ko nam je pred leti stric tako poškorpil vinograd, da ga je bilo polovico fuč - in to ta boljši trsi - smo vedeli, da je bil on, grozil, da bo to naredil(ker je mislil, da je vinograd še v lasti moje mame in ne mene, se "hvalil" okrog, da je uničil Rozi(moji mami) gorico - ampak, če ga ne dobiš na kraju samem in pri dejanju samem ne moreš ničesar - ker sem takrat klicala inšpekcijo in policijo in vsega hudiča...tip je plačal 25.000 kazni, ker se ni odzval na inšpektorat.

Uh sm se ustrašu k sm začel brat tisto o carju, no sam da se je dobr iztekl, pismu sm jezn, da se to dogaja, sam da je vse uredu :switz: . jest bi čist znoru, da se kejtazga zgodi pr ns :wOOt: :wOOt:

Ufa..... :vragec: :vragec: , no ampak mi je odleglo da je zdej boljši.

Sam da Cybrček ni zgubu prjatlčka in mi tudi jasno x;)x

Nataly, držimo pesti, da se bo vse dobro izteklo, mislim, da bi vsaj ugotovila, kdo je to storil in pol na žalost ne ostane nč druzga, da sam pazš na 'tamale', k bo un v bližini

x:Xx x:Xx x;)x

se pobližje spoznavam z x:Xx ... tak da enga x:Xx za vse... zdej pa spat... da bom spet lahko zjutraj vstal...

DOBRO JUTRO....

pa ne bom vseh tistih pripadajočih smeškotov pripopal zraven... :D pismu sem zanič spal.. zbudil sem se ob enih, zbudil sem se ob štirih, in zbudil sem se zdaj... :D kot bi se nekaj blazno sfižilo na nebu... me zanima keri aspekti se kaj dogajajo zdaj?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...