aiwa 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 ti jz povem.... aiwa spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 xrosex Za vse en ! Danes bo fin dan! xrosex Včeri sem pa res cel dan na netu visela... tale zasvojenost postaja prehuda Joj še dva dni... že odštevam... ma me že živčki dajejo... se bo treba mal pomirit... xrosex :OO!: spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Danes sem očitno prišel gor pred sončnim vzhodom... pr nas ga ni zarad oblakov... na forumu pa sem jo prehitel haha Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 prejle sem brala napoved za danes...pa se mi je zdelo mal čudno...od kdaj nino tako zgodaj vstaja you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 ugotovil je, da so jutra prav prijetna, dobro jutro no, sem v službi z rahlo zamudo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 uf, ti maš pa blizu do službe ...mal se bom skinla tle dol in nehala zoprnarit ...mejte se you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 ja čez cesto jaz tud, grem čao Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 prejle sem brala napoved za danes...pa se mi je zdelo mal čudno...od kdaj nino tako zgodaj vstaja veš kak js se zmeraj zgodaj zbudim, vstanem pa sam če je vredno vstat.... in zdaj slučajno... nei kaj.. vsaka urca prej je vsaka urca več... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 ja, nej kej... ...prou imš you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Zdaj sem žalostna - zaradi folka..če ima pač kdo kaj proti meni naj ima jajca in mi reče v faco...ne pa se znaša nad živalmi. Ampak takšni itak nimajo jajc.Eh Nataly, po mojem noben nima nič proti tebi, mogoče grejo komu živali na živce, pa imajo potem take podle... Čist mim, čist razumem, da si besna, da se gre na nemočno bitje znašat. Ampak sta pa z Liso pravi team . se bosta zlizala . El Nino res nekam zgoden postajaš, ne se zgovarjat no . Cosma - vse kaže, da si tudi ti samo človek, bo že kaj pripihalo mimo pa tisti pošvercan oblaček stran odpihnilo pa ti prineslo na ustnice . Včeraj nič posebnega ušpičila doma, je bil dolg Ljubljanski dan, pa še dons se Trudiju obeta dooolga služba - 12 al pa 16 ur, se še ne ve :o|o: . Je kar dolga, ampak če pride sem po kak , bo že nekak. En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Lep pozdravček vsem, sem preživela včerajšno tečnobo mojega lubija in danes zjutraj se mi je že opravičil za teženje, tako da je vse super-fino-fajn.... Danes sem pa naredila že eno dobro delo in sicer sem tiste slikce in obvestilo od kužeka poslala na moj pes, da bodo objavili, mogoče se bo tam našel kak dober lastnik Nataly, sem slišala za tvojo nesrečo :o|o: ....matr une , ko so ti pa živalce zastrupil bi dala pa jaz kar iz kože ...pa zakaj so eni ljudje taki gnoji :o|o: VSEM ŽELIM ZELO,ZELO LEP DAN Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 pismu pa kaj jeste pr vas da vse tko skače... pa se bliska pa to hehe Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 kokice Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 take nepečene, in pol k grejo mimo tvojega vročega srčka.... sam še pismu že dolgo nisem kokic papcal. .. mmm pravzaprav sploh že dolgo nisem karkoli papcal Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 ....jaz sem jih pa ravno zadnič naredila....njami ....ne ješ? a si zaljubljen Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 "Nekdo"(prijazni sosedi - so prvi na spisku osumljenih") je podtaknil nekaj zanimivega našim živalcam. Oba sta bruhala in imela drisko. Prva se je poštimala Lisa, Car pa je izgledal strašno slabo. Pa ga je šla Lisa tolažit - cel obraz mu je polizala Zlata muca..res. Zavračal vso hrano, veterinar mu je dal še dan roka pa bi šel v veterinarsko bolnico. Potem pa včeraj jočeva s tamalo nad njim..in magična beseda PROSIM...naj ne umre...Danes zjutraj(ob pol šestih) jo je veselo primahal k meni. Zjutraj že jedel in mi sledil - sicer počasi, ampak zanesljivo na vsakem koraku...Zlatek pravi. In Lisa ob njem - tako preventivno ga je imela na oki. Zdaj sem žalostna - zaradi folka..če ima pač kdo kaj proti meni naj ima jajca in mi reče v faco...ne pa se znaša nad živalmi. Ampak takšni itak nimajo jajc.:xx!: :xx!: :xx!: Isto se je nam zgodilo, pri mojih starših, s tem, da je muca poginila. Druga na videz vsa prijazna in ok soseda, pa je enga našga mucka z lopato vžgala po hrbtu, mu je tako poškodovala živec na repku, da je ga še sam vleku lohk za sabo.....nedavno mu je odmrli del repka odpadu ....sam se ne da motit. Ful fajn, da se ok končalo nataly. O takšnih brezsrčnih ljudeh pa ne bi raje nič reku. Fuj in fej x!x Sicer pa sm zdej razmišljal, da mi je lnf olajšal odhode v službo, sej zdej vem, da me tukaj ne čaka sam delo in težave, ampak v pavzah tudi fajn kramljanje in zabava na lnf. Thx lnf in lunatkom. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Joj, to je pa meni taka groza, če se ljudje znašajo nad živalcami, ki res nič ne morejo in so tako zelo,zelo ljubka bitja ....jaz bi takim kretenom :xx!: ne vem kaj naredila :o|o: x!x ....neki groznega.... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Nataly, pobož za tvoji žverci ...sosedje pa itaq :xx!: Hvala za pobožke in poljubčke, od včeraj...danes sem že dosti bolje, sva s Tino prevetrili Rožnik, nekaj je že moralo odtečt v črne luknje.Danes pa v toplice, peljemo teto, mogoče se mi bo dal še kopat...who knows, kake volje bom, ko pridem tja. Upam da dobre , pa kak sladoled za povrh. La vita e bella ...saj vem, saj vem ampak kot praviš Janja -oblak- pojavil se je iz neznanega.Selene Mateja (tut tečka)Astra ej kwa nas je makaronov....a sem katero pozabila? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 žaži a je mel tvoj pms včeri? no sam da je dans vse fajn. jz nardim najboljše kokice... sam mami mi je ta pravo ponev sunila. nardim take s curryjem pa čilijem... najboljše spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 ....jaz sem jih pa ravno zadnič naredila....njami ....ne ješ? a si zaljubljen vsekakor sem ravno jedel.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 kaj pms je prejšna moja srčika? Aiwa te bom držal za besedo, khm kokice praviš Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 najboljše!!! to si zapomni! na kakšršn koli način hočeš! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 JUUUUUUUUUUUUUUUHUUUUUUUU, ZDELE MI JE NEKAJ RATAL IN SEM SI ENO ZADEVO SPEDENALA.....SEM TOK VESELA, DA ME BO RAZGNALO Aiwa...jap , nekaj takega je mel Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Lep dan vsem Tle v sluzbi se kr ne koncajo slabe zadeve :xx!: :xx!: Dons bo spet ta dolga, delam do 23*00, rahlih 16h, pol pa se zvem da sodelavc more met se en mesec min. bolnisko (zlomljeno ima nogo) in kaj sledi.... FIGHT z mojim sefekom, k hoce da spet tle dela en k nima pojma in ne samo da nima pojma, vse postavi na glavo tle :xx!: in rihta stvari po svoje, tud tiste, ki jih zaradi specificnosti dela in zakonov NESME x!x x!x Prov hudo me je razpizdu , zdej bomo cez dan vidl kako bojo sledile zadeve glede tega, pol sva se mal bol jest k on, in spolh je idiot, k sm mu reku da nocem tega tipa v ekipi in sm mu dal ze nevem kolk dokazov in mu tud dokazal, da ni za to delo on kr.... Ne vem kako bom to spelu... :xx!: sm tecen k....... Tolk za enkrat :o|o: http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 He, he he Trudi, ja tole z boleznimi v kolektivu je pa k zakleto. Ampak da se izogneš tistemu ta "pametnemu" sodelavcu pa vem, da boš našel varianto , uporabi svojo domišljijo in ideje, pa bo . Hm, do 23h, pol pa jst dons sama domov Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts