Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ravnokar so mi tud sodelavci/ke povedali, da so tud sami tečni, zoprni in slabe volje...in to že od včeraj :vragec: ...ja. .. nekaj je v zraku :o|o: :sori: :vragec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

in jaz se spreminjam v razkuhan makaron, ampak sem se odločila, da popoldan počnem same nore stvari, zase in za svojo dušo, pa naj se posolijo vsi ostali...

me je en direktor danes totalno razpizdil, sem mu hotela zabrusit, da se pogovarjava drug teden, ko ne bo retromerkurčka, pa tele sitnosti v zraku... vse dogovorjeno, zadeva posneta, zadovoljni z njo, poslan predračun in sedaj bi frajer tole imel ne samo en mesec amapk dva za isto ceno in ker nisem popustila, kliče mojega direktorja, ta itak, da da meni prav ampak zadevo še bolj zakoplicira in jaz ko pinkponk žogica tam vmes... no in mislim da je dogovor ki sem ga pred 14 dnem sklenila padel v vodo, papa provizija, lepa provizija, ma boli me....

sem sklenila, da me čaka pestro popoldan in sedaj angelčki pozitivno popoldan prosim, da se še kaki izterjevalec ne znajde tule :xx!:

ravnokar so mi tud sodelavci/ke povedali, da so tud sami tečni, zoprni in slabe volje...in to že od včeraj  :vragec: ...ja. .. nekaj je v zraku  :o|o:  :sori:  :vragec:

no sej sem vedla, da to nism jest. spet so planeti!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

, ampak sem se odločila, da popoldan počnem same nore stvari, zase in za svojo dušo, pa naj se posolijo vsi ostali...

TAKO JE PRAV x^x :palec: :palec:

Želim ti en zelo,zelo,zelo lep ostanek dneva... xsrcx x:Xx x:Dx x:Dx

Če hočeš biti srečen....BODI!

III, MENI JE TUDI TAKOJ V OČKE PADEL... :2src:

JOJ, DANES MASTE VSI NEKI ČUDNEGA V ZRAKU...JAZ VAM PA ŽELIM, DA SE TISTA SITNOBA ĆIM PREJ RAZKADI.... x:Dx

sitnoba where ? :D hja res dokaj sitno kosilo sem meu... nima pojma moja babica o pašti.... preveč let krompirja..

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hah,moram napisat, opral kavbojke, pa sm tak sexi zaj bv njih, da....huhu, nism vedu, da se niso prav neč skrčle, haaaa x:Dx Danes je kar komunikativen dan, me kličejo poznanstva, pa neki levi obiski ene babe,ki mi je prej vzela firlenke :eek: no ja, kličem mami,da jih ima ona še nekaj na zalogi, fino pol; dobim dva sms, iz spoznave v petek na vlaku,da naj pridem kaj na izlet gor severno x:Dx bemu, vse nekak teče, pretočno zateženo in kuhanje dopovedovanja x:o)x

.Nič, razblini se v nič.

.Sufizem:da svoj ego osvobodi materialnih potreb, strmijo k popolnosti; Vasl, kar bi pomenilo združenje z neskončnim :8): Nivoj srečevanja telepatsko.

.mir je vladar prostora.

.Skratka tak človek propada brez vidnega razloga.

.Komar se vsede na veter ta ga potem ugodno popelje in ponosi v željeno smer x^x

.ali te bodo komarji polulali?

.Kako spremeniti spor v uspeh?

.Ko sledimo določeni disciplini, gradimo moč in mir v posamezniku x^x

.a veš kj bm nardu, te narisal na papir, nato pa te raztrgau na koščke

.Egibčani so ločili filozofski samomor in spontani samomor, kot upor proti večnemu layfu(naravna oblika nesmrtnosti..)

.V knjižnici je res sejanje Idej - isti vzklik je kot na vzpetini, ko se zavriska x:Dx

iz morskih zapiskov

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

jz nisem nič tečna. prov fajn super volje sem.... x;)x  se ve zakaj. no ampak zaspana... nina nana....

...bolje bi ti zaljubljen (zaspan....karkoli)...kot tečen x^x ...kar tako naprej x:Dx x;)x :palec:

Hvala bogu, ono "jojkakosejazsmilimsamasebi"..od včeraj je že mimo... x^x

Včeraj zvečer nas je novo pečeni polnoletnik povabil na pizzo... x^x prav fino je bilo...

Štirje otroci so odraščali skupaj, moja dva in še dva od frendov...skupaj so praktično že od rojstva, med najmlajšo in najstarejšim je manj kot 3 leta.Ful je dobro, ko vidim, da so še vedno prijatelji, čeprav ima vsak svojo družbo, so še vedno zaupni med seboj...in ko so fantje slišali, v kakšnih težavah se je znašla naša tamala, so takoj našli rešitev.Boš pa šla z nami ven, pa bomo mi pazili nate... x:Dx x:Dx x:Dx

lepo se mi je zdelo, da smo bili povabljeni tudi mi, starci.. x;)x

Danes pa me je razveselila ena pošta.. xflirtx ..bi morala bit iz kamna, če bi ostala slabe volje.. x;)x

Aja, jutr pa grem še mal na morje za par dni...da se spočijem od počitnic.. x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

ooo glej glej...aiwa ma pa novo ikonco...iiiiiiiiiiiiiiiii x:Dx x;)x

astra :palec: ..........trenutno sem :vtz: :vtz: :vtz: ...zgleda, da je nekako treba res ene stvrai odvezat, odrezat...in spravit v red...malo pa pogrešam kakšno drugo lastno razpoloženje v smislu xflirtx xloveyx xwizardx ...ma ja, vse ob svojem času x^x x8Dx

Bobnar, ti imaš dobro službo, mlad si, zdarv, dobro zgledaš, pameten.......pa kaj potem včasih jokaš.. :o|o:

Amis, mislim, da je to vsaj malo stvar odločitve...veš kako, najprej moraš popolnoma odstraniti staro pohištvo...če hočeš v sobo dati novo...tako pač je...tudi drugje..

Astra

Per aspera ad astra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...