El Nino 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Bobnar, ti imaš dobro službo, mlad si, zdarv, dobro zgledaš, pameten.......pa kaj potem včasih jokaš.. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 aiwa a to tvoj alter ego skace? selene sej bo vse ql cosma sploh nisi bla tecna, samo malo zraka si rabla, a so te stopile toplice? jaz se delam.... kar je prevec je pa prevec... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 No Tinka sej bo , nisi edina k še delaš... http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 ma se zgodi...samo sem zacela ze ob 7h, od 7h -22h pa je malo dolga, tudi za najvecje udarnike ali kapitaliste...pa jutri spet ob 7h...in to naj bi bili mirni dopustinski casi... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 čestitam in enako jaz pa sem začel tud ob 07*00 pa do 23*00, pa zjutri spet ob 07*00 Najboljši itak zdržimo, za druge pa to ni http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 da ne delava midva skupaj...?! ma saj ne vem, do kdaj bom, dokler hocem, ampak...moram bit jaz zadovoljna Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Razmišljaš v moji smeri http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 kdo b si mislu da bob taili pa roza sloni podobno razmisljajo...ce bi darwin to vedu, bi se vse na glavo postavlo! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 aiwa...ikonca itak da je fenomenalna... tinka, sem se pa glih zadnjič spomnila, da nič več ne napišeš kako je v nevečglihnovi službi ...zdej pa vidim, da ti še kr u službi darvina bomo pa kr mi na glavo postavli you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 amis, clovek akcije fino je tu...se delam, ja...se mi ravo izteka poskusna doba, ampak je toliko dela, da se nimam casa usest in dorect moje prihodnosti Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 No še mal pa grem od tle, lepo se imejte vsi skupi pa lepo in mirno noč vam želim Pa zjutraj veselo v nov dan z veliko dobre volje http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 gutnajt Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 trudi prideš z busom? no kakor koli jz te čakam... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 aiwa, kaj ti z rokcami delas na tej ikonci ful mi je smesna lahko noc tudi tebi Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 no no brez packarij... samo na stegnih jih mam... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Sm mislu, da te lulat..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Huh Tinka in Trudi sta čist preveč delavna, vidim No, upam, da vama bo čimprej minilo tole mučeniško obdobje... Edino zate, Tinka, si nekak ne znam predstavljat, kako bi se to lahk zgodilo, če so tole sedaj mirni dopustniški cajti...? Jaooooooooooooooooo grmi odzuni miljon, jaz pa seveda not "na varnem", bi najrajš letela ven plesat na dež in med strele, pismu, sem ratala čudna zadnje čase A ne bi blo fajn, če bi bli ljudje supertrooper prilagojeni na dež... hipergretje za takšne situacije pa mal več nepremočjivega kožuščka hehe Ajd Sončna, nehi sanjat Danes sem tekla kar 45 minut, sva s kolegico pičile na PST, pa zraven zložnega teka vseh 45 minutk preklepetale... Babe pač, kaj čmo Aja... nekak pozabla povedat... v preteklih dnevih... vidla nosečo bivšo cimro, pa jo skor pojedla od navdušenja in veselja (ampak ne, sem si rekla, ni glih najboljš, bo potem bodoči očka žalosten )... pa z enim dečkom sem dorekla stvari izpred dveh mesecev, skoraj treh... Ni dvoma, retromerkur dela pune V glavnem: počutje 1A, vsem makaronom pa želim čimprejšnje odkuhavanje in spet zavzetje trdnega stanja Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 xrosex xrosex lep dan xrosex xrosex DANES SEM SE PA LEPO NASPANČKALA... SEM TAKO FINO SPALA... MI RAV PAŠE TA OHLADITEV... RES SI MORM DOMA KABEL NABAVIT, ČE MISLIM CELE DNEVE NA INTERNETU VISET, DRUGAČE BO PREVELIK RAČUN. NO KO SE MAMI VRNE Z MORJA SE BOVA ZMENILI. ČEPRAV NEKAJ NE KAŽE DA BO SPLOH NAZAJ PRŠLA. TAKO UŽIVA, DA JE PO MOJE NE DOKLER JO NE VRŽEJO VN IZ KAMPA. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Kdo bi si mislil, js pa da bi še kdaj zgodaj vstajal zjutraj sem res ponosen nase,... že kakih 7 let sanjarim da bi vstal nekak ob tejle uri, vmes sem bil kdaj pa kdaj tud mal nor in se zbujal ob petih... ampak hehe hja mrbit mam kje še kaj rezerve ampak zaenkrat pribobim tkole 2 uri življnja per day... to je nekje 8 let življenja več kar ni slabo.... v tem času lahk kakšen faks naredim.... ahja vsem pa dobro jutro grem js napoved pisat... najbrž ste že neučakani Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 dobrojutrodoberdanvsem ...pa en skuliran dan prosim...dost je blo minskih polj in podobnih bedarij ...oblačno, baje je deževalo ponoči...nič ne vem...me ni bilo ...vsaj tistega dela, ki zaznava ne ... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 jz sm se pa zbudila ponoč in laufala po celmu fletu in okna zapirala... no na gor sem jih obrnila... tko da se spomnem da je dežval... zjutri me je pa motil... ker ni blo tko sveže kot če mam oken na stežaj odpret... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 ....mene bi verjetno zalilo, preden bi opazila da pada dež you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 aiwa, tele ikonce... si jih sproti delas?! jaz sem spet v sluzbi, grem malo na teren...se javim kasneje...soncma, ja mene tudi cudi... kej cmo Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 ja... ful dober link sem dubla... pa evo me... amis spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts