Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

Bobnar, ti imaš dobro službo, mlad si, zdarv, dobro zgledaš, pameten.......pa kaj potem včasih jokaš..  
x:Dx x8Dx
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

aiwa...ikonca itak da je fenomenalna... x:Dx x:Dx :palec:

tinka, sem se pa glih zadnjič spomnila, da nič več ne napišeš kako je v nevečglihnovi službi ...zdej pa vidim, da ti še kr u službi :eek: :eek: :eek:

darvina bomo pa kr mi na glavo postavli x:Dx x^x x:o)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Huh Tinka in Trudi sta čist preveč delavna, vidim :inocent: No, upam, da vama bo čimprej minilo tole mučeniško obdobje... Edino zate, Tinka, si nekak ne znam predstavljat, kako bi se to lahk zgodilo, če so tole sedaj mirni dopustniški cajti...? :vio:

Jaooooooooooooooooo grmi odzuni miljon, jaz pa seveda not "na varnem", bi najrajš letela ven plesat na dež in med strele, pismu, sem ratala čudna zadnje čase :eek: x:Dx x:Ix A ne bi blo fajn, če bi bli ljudje supertrooper prilagojeni na dež... hipergretje za takšne situacije pa mal več nepremočjivega kožuščka hehe x8Dx Ajd Sončna, nehi sanjat :P x;)x x:o)x

Danes sem tekla kar 45 minut, sva s kolegico pičile na PST, pa zraven zložnega teka vseh 45 minutk preklepetale... Babe pač, kaj čmo :8):

Aja... nekak pozabla povedat... v preteklih dnevih... vidla nosečo bivšo cimro, pa jo skor pojedla od navdušenja in veselja (ampak ne, sem si rekla, ni glih najboljš, bo potem bodoči očka žalosten x:Dx x:o)x )... pa z enim dečkom sem dorekla stvari izpred dveh mesecev, skoraj treh... Ni dvoma, retromerkur dela pune :palec:

V glavnem: počutje 1A, vsem makaronom pa želim čimprejšnje odkuhavanje in spet zavzetje trdnega stanja :palec: x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

xrosex xrosex lep dan xrosex xrosex

DANES SEM SE PA LEPO NASPANČKALA... SEM TAKO FINO SPALA... xsrcbumx MI RAV PAŠE TA OHLADITEV... RES SI MORM DOMA KABEL NABAVIT, ČE MISLIM CELE DNEVE NA INTERNETU VISET, DRUGAČE BO PREVELIK RAČUN. NO KO SE MAMI VRNE Z MORJA SE BOVA ZMENILI. ČEPRAV NEKAJ NE KAŽE DA BO SPLOH NAZAJ PRŠLA. TAKO UŽIVA, DA JE PO MOJE NE DOKLER JO NE VRŽEJO VN IZ KAMPA. xsmx

spet se mi je na bolš poslabšal

Kdo bi si mislil, js pa da bi še kdaj zgodaj vstajal zjutraj ;) sem res ponosen nase,... že kakih 7 let sanjarim da bi vstal nekak ob tejle uri, vmes sem bil kdaj pa kdaj tud mal nor in se zbujal ob petih... :D ampak hehe hja mrbit mam kje še kaj rezerve ampak zaenkrat pribobim tkole 2 uri življnja per day... :D to je nekje 8 let življenja več :D kar ni slabo.... v tem času lahk kakšen faks naredim....

ahja x:Xx vsem pa dobro jutro ;) grem js napoved pisat... najbrž ste že neučakani

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

dobrojutrodoberdanvsem

...pa en skuliran dan prosim...dost je blo minskih polj in podobnih bedarij x^x ...oblačno, baje je deževalo ponoči...nič ne vem...me ni bilo x:Dx ...vsaj tistega dela, ki zaznava ne x^x ... xwizardx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

jz sm se pa zbudila ponoč in laufala po celmu fletu in okna zapirala... no na gor sem jih obrnila... tko da se spomnem da je dežval... zjutri me je pa motil... ker ni blo tko sveže kot če mam oken na stežaj odpret...
spet se mi je na bolš poslabšal

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...