Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

JUUUUUUUUUUUUTRROOOOOOOOOOOOOO

Jah spet na šihtu, ampak je kr pasal mal spat, kako bo dones bomo še vidl xnckrivx - kar se službe tiče seveda, drgač si bomo pa kr naredu da bo fajn

Naspal se sicer glih nisem, za dež nimam pojma (preveč bil zmatran, včer bi mene tud verjetno prej zalil, preden bi kej opazu-AMIS :palec: )

No Tinka tud pridna že v službi x;)x :palec:

No pa na delo v službi in zabavo na LNF xDDx xDDx :palec: x;)x x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

sodelavka je ravnokar rekla: kar te ne ubije te okrepi....

...in sem se pošteno narežala x:Dx ...ker je bila moja prva asociacija na tole službo x:Dx :vragec: ...ker me še ni ubila, me bo očitno zelo okrepila............. x:Dx x:Dx x:Dx jao meni x:Dx :vragec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ja no upam da je zdej kej bolš. če ne pa drugič

SELENE..... x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx xDDx xDDx xDDx x;)x x;)x x;)x

Kje si mal mi je dolgčas k ni tebe, no ampak v glavnem da si fajni, sploh ne pomislit, da nisi. SI... IN TO JE TO x!x

Ker pa si fino, pol sm jest tud zadovoljen :palec: xDDx x:Xx x:Ix x;)x

Ufa. No včeraj je bil dan v stilu izvlečenja najboljšega, kar se je pač dalo. Ugotavljam, da sem strašno razvajena, da sem zadrogirana s Trudijem, pa da ne da mu ne bi zaupala al pa da bi bla jezna, samo da mi glih ni, da prespi od doma, da ga pogrešam x:Ix . Včeraj sem se odpravila domov, planirala skuhat si makarone, pa me je mama prehitela in mi ona skuhala guess what x:Dx - makarone x;)x . Doma me je spet pričakalo darilo Selene x:Ix x:Ix x:Ix , deklinica mi je nabavila puščico Pika Nogavička :wub: :hepko: :onfire: :bomb: . bemu Selene, tkole me pa noben razen Trudija ni v življenju razvajal xsrcx :inocent: .

Potem sem Cyberčka mal scrkljala, potem pa Bepope pa gasa pospravljat, sem vse pospravila, tako da je zdaj spet bolj prijetno pri nas doma, potem pa sva šla še na WC in zaspala. Zjutraj sem se odpravila k Aiwi po Trudija, vmes sem poslušala Wild boyse, pa so neki taki zvoki, da sem se ustrašila, ker sem bila zamišljena x:Dx x:Dx x:Dx .

Peljala sem se po cestah, ki so v bližini trgovine, kjer sem delala, spet so me spomini odnesli tja, med une svinjske sodelavke x:Dx , ponavadi sem bila žalostna, ko sem razmišljala o lepih časih v preteklosti, ki so mimo, zdaj sem si pa rekla, da je krasno, da sem imela priložnost biti kdaj njihova sodelavka in jim v mislih pošiljala želje za čimprijetnejši dan v službi xsrcx .

Med malico pride ena prijateljica, s katero sva si kar blizu, pa se vidiva tako v povprečju cca. 2 x letno. Ima glih eno težko preizkušnjo z zdravjem za seboj, pa tudi tako je že kar nekaj priložnosti dobila, zdaj je pa čisto padla v astrologijo, tako da po mojem prej ali slej najde pot tudi k nam.

Tinka, ti tudi službene maratone klofaš :palec: . Sem tudi jaz delala ure in ure in ko veš, da ni druge, ti nekako znese, če ti pa ni treba, si pa ne predstavljaš.

Astra, hm, kako se ti lahko ob vseh lepih trenutkih ki jih doživljaš, sploh pojavijo temne misli? Na metlo jih posadi, pa naj odkurbljajo kam drugam x;)x .

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

mala,a to je bila pa takšna malenksot, da ni omembe vredno x:Dx hehe obična puščica, kot bi te v šolo pošiljala x;)x

tkole, jaz grem ven, med dežne kapljice, da mi operejo misli, lepo se imejte, pa ne se jezit x:Dx

dežja skoraj nič. ohladitev konkretna, dolgi rokavi potrebni, pa veter....jesen... :sori: x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Kako naj po vsem bobnarjevem navdušenju pokažem še svoje ?

rekla bom samo...Končnooooooooo x:Xx

Mejte se, uživajte dni...idem tamo, gdje je sve po mom... x:Dx in kar je najboljše, pamže pustiva doma... x^x ...morje, prihajam...

lalala...

Astra

Per aspera ad astra

x:Ix xsrcx xsrcx xsrcx

Uh, saj sem vam rekla, da grem od zadaj...

Pa si nisem mogla, da ne bi vmes (sem sele na 7. strani tem) pokukala se semle... x:Xx x;)x

Jasno sem mislila na vas. :2src:

Sem plavala, vsrkavala filing morja se za vse tiste, ki niso mogli na morje oz. zaradi enega razloga pac niso sli.

Blazno sem uzivala, vse je bilo smooth, a BREZ onega - joj, a je zatisje pred viharjem, a je prevec smooth, kaksen plutoncek potem zadaj??

Ma nic, NIC, NAD dobro... res vse ok, prav PRAVI cas je bil za nas, ker smo ga izkoristili, nam je vesolje od najboljse svoje ponudbe dalo, pa to ne mros verjet, v bistvu, ce nazaj pogledam zdaj...

Hudo, a seveda cisto dolgocasno - na morju smo najbolj dolgocasna druzina na svetu. beremo. Iziramo... jaz sem cist izi, neverjetna riba... plavam, se valjam v valovih, pateticno gledam soncne zahode... z bebavim izrazom na obrazu...

Saj pravim, ne mores verjet, no...

Edini problem - zapestje... :V:

kolki in tole pa je dbest - po predvidevanjima - morje vse pozdravilo...

A zapestja pa ne, kljub kisovim, slanim itd, obklaokom in danes mi je vendarle najbolj pomagala 20 ali koliko let stara dobra kitajska mast. x:o)x xDDx

In kaj to pomeni? vse rezanje kruhov, seckanje... da ne govorim o pisanju (vse je pisanje!!! - maili ( 1959, eno uro jih dol dobivala, dve uri porabila, da zmetala v kos samo speme itd, zraven se ziher kaksnega zabrisala, v delete folderju pa jih je itak bilo ze vec kot 500, avtomaticno)...

Skratka, to pa je j***.

In se poraz - ocitno bom ... xrolleyesx :xx!: hm, xrolleyesx :o|o: ... morala k zdravniku, vsaj na nekaksno fotkanje - ali imam samo vodo v zapestju (x:o)x) ali imam tkivo, bulo, izrastlino... kaj pa ce imam raka na kosti ali kaj podobnega...

aJa, vidis Mick, me ze jezis, kwa si mi moral tisto temo hipohonder tam izpostavit... xDDx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vio: POZDRAVČEK MARSA, PISMO SEM MISLILA, DA SI SE ŽE V MORSKO DEKLICO SPREMENILA x;)x x:o)x x:Dx , TE RES DOLGO NI BILO... x:o)x

SEM PREBRALA GLEDE TVOJE TAČKE...VERJETNO BI BLO DOBR TAČKO MAL POKAZAT KAKEMU DOKTORJU, ČE SE TI ŠE NI POZDRAVILA...PA EN POBOŽEK NA TVOJO ŠAPKO x;)x x:Dx :vio:

Če hočeš biti srečen....BODI!

Marsaaaaa!!!! x:Dx x:Xx x:Xx x:Xx xsrcx x8Dx x;)x

Ja končno, pa sej skor ne morm verjet, glejjo bejbo x:Dx :palec:

No, vidim, da si se imela super, kar je najlepše, tole tvoje zapestje boste pa tut zrihtal, ni hudič x;)x

Žaža, hvala ti za sončka xsrcx je blo kar mal težje začet dan brez njega, pa celo tibetančki so bili mal kilavi x;)x

Pismu, me zanima, kje bom danes laufala, če bo tako vreme :sori: Po študentu gor in dol po stopnicah ziher ne, mi ukrivljen teren ne odgovarja x:Dx x8Dx

Včeraj sem si brala na netu določene zadeve o jogganju (ja, točno, na morju sem začela redno vsak dan tečt, zdaj pa mal brskam, kje bi lahk kaj prebrala o tem) in preberem, da obstaja nevarnost, da v spodnjih okončinah pride do nekakšne "zateglosti" mišič, če jih ne raztezaš po teku... No, guess what, jaz jih navadno nisem raztezala :vio: Seveda vem, da se tu govori o teku na daljši časovni rok (ne pa o dveh tednih, kakor jaz), kljub temu je pa blo kar mal smotano danes zjutraj... hihi sem se trudila naredit Khatu Pranam (Pozdrav Khatuju, baje naj bi čudovito raztezal in krepil mišice), pa nekak z nogami sploh ni šlo tako lahko kot sem upala, da bo. Tako da ugotavljam, da pristajam tam, kjer sem pred leti tudi med treningi imela najbolj odklonilen odnos - pri mišicah nog, bogami x:Ix (Bo že držalo, kar mi je prijateljica enkrat rekla: "Če ne maraš rdečih puloverjev, ti bo življenje priskrbelo ravno rdeč pulover.") Tako da sem se odločila, da so sedaj moje nogice in raztezanje mišic na njih ravno tako del vsakdana, po možnosti s pomočjo joge. x;)x :palec:

x:Xx vsem!

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...