Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Super, dobila obiskec x:Xx . Tale deklica je pa prišla v istem obdobju v moje življenje kot Trudi, pa je takoj dobila en poseben plac xsrcx . Najprej je bilo samo posebno žensko prijateljstvo, nikoli nobenih zamer, spoštovanje tisto pravo, če je bila potreba po pomoči vedno z obeh strani dana, se pa tudi po par mesecev ne vidiva in ne slišiva, če tako nanese.

Pred kratkim jo je ena izkušnja pripeljala do astrologije in duhovnosti, pa bova tudi tule našli skupen jezik x;)x . Ha, hecno, brez da bi katerakoli izmed naju drugo forsirala, sva prišli do semle.

Ja, tista prava pristna prijateljstva so res brezčasna xsrcx :2src: :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

Si mene mislila s temle x:Ix . Hm, veš da nekak niti ne propagiram tega foruma, čeprav se meni zdi mega giga super nad, ker nočem nobenega posiljevat s temle, ko je moment za to, se že znajdeš tule x;)x . Tale prijateljica je pa čist v astrologijo padla , bi bila pa res pras... x:Dx če ji ne bi za ta forum povedala, po mojem če te zanima astrologija, lahko s tule največ odneseš x;)x .

aha...na nove člane...pa na face, ki se vračajo z zasluženih dopustov x:Dx x:)x x;)x x:Xx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

aJa, vidis Mick, me ze jezis, kwa si mi moral tisto temo hipohonder tam izpostavit...  xDDx  x;)x

x:px :vragec: x;)x x:Dx x:o)x ...mal te morm, ko te pa tolk dolgo ni blo :C: . x:px x8Dx

x:Xx ...........no, te pa naj bo.......na zapestje. x;)x x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Hudo, a seveda cisto dolgocasno - na morju smo najbolj dolgocasna druzina na svetu. beremo. Iziramo...
.niste dolgočasni; manjka vam družinskih´ idej x:Dx

.Tut zgodaj vstal (po dolgem času spet),spanje nadaljeval v avtu na štajerskem´ parkirišču x:Dx ...Vidim,da je je Marza vrnila originalno domov x8Dx(so bile meduze tut v južnem morju)?

.Danes res zebe, na ftoti koncu je blo nekak samo 16°C, oblaki so si res dali duška, so se resnično sprostili in odcedili x:Dx

.Danes spet živim polno nekak, energija se je obnovila, hvala g.možakarju x^x

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

x:Dx x:Dx x:Dx

Pa ma človk možgansko telovadbo, ko prebira tvoje rebuse x;)x :palec: .

Tkole, dost mam za dons službice, kar nekaj postorila, pa tudi dosti tule prebingljala, pa ne preveč lenobna, dan kot se zagre x:Dx x;)x . Zdejle si pa lahko dan še bolj po mojem okusu pokrojim x;)x .

En navihan dan vsem še naprej x:Xx

:hepko: jupiiii, končno je ura 16h, danes se mi pa tako ni nič dalo v službi, no sej sem tudi bolj malo naredila... x:Ix x:Dx ....ne smem se več tako najest, ker pol sem čist finito,pa še ta dež, sploh ne vem zakaj mi tako deževno vreme tako čudno prazno glavo naredi...no sej ni rečeno, da je sploh kaj not x:Dx x:Dx x:Dx ....zdele pa domov ,pa risat... x:Dx

:flower: VSEM ŽELIM LEP PREOSTANEK DNEVA :flower:

xg:Dx x:Xx xg:Dx x:Xx PA-PA xg:Dx x:Xx xg:Dx x:Xx xg:Dx x:Xx

Če hočeš biti srečen....BODI!

x:Dx x:o)x :palec: x8Dx

Ma grem jst tud dam, dans so me total zmozgali :xx!: , sm pa z opravljenim delom zadovoljen x^x . Ta lepše pa zdej šele pride......juhej x:o)x x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Marsaaa!! Končno no x;)x x:Dx WB!!!!!! x:px x:Dx

Strela je tresnila in uničila isdn linijo :xx!: (telefon je še med živimi - ker sem ga zjutraj izmaknila ven..ampak kaj to pomaga, če ga telekom še vedno ni zamenjal). Mobitel še mi vedno ne obstaja - ampak zdaj vem razlog - ker če bi delal bi jaz dobila še eno nočno izmeno zraven. Ker me pa niso mogli dobiti...mi je niso mogli uturati...evo. Vsako slabo je za nekaj dobro. Ziher.

Živalci naši sta pa že skoraj ok. Ne še ravno čisto ok...skoraj pa že. x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx

x:Xx ... Ful vam hvala za taksno prijazno dobrodoslico in to v parih temah. :vio:

Prej popoldne sem pa kar zaspala... x:Ix no, zadremala malo... nocem prevec 'nabijat' zaradi roke...

Samo malo sem vas prisla pozdravit, sem hotla fliknit kaksno fotkico, pa bi jo bilo treba vsaj zmanjsat pa tak... ze dam...

Saj se kaj nalozim okoli, itak... uh kok sem eno dobro knjigo prebrala; vso knjigo sem se na glas smejala, na koncu pa sem kar jokala, samo ne na glas. x:px x:Dx

Aja, kaksno vreme! :xx!: x:o)x x:Dx

Predvcerajsnjim sem se naga okol skakala, danes pa v jopi!! xrolleyesx

Pa cote, ki jih susim...

Bedno. No, ja, saj je kul, glavno da je bilo tam dbest vreme, ravno pravsnje - ono 39 (lani) mi je tumach, me kap zadeva, letos pa... ma, saj pravim, kot naroceno. Sam letelo je vse, a hkrati je bilo vse slow motion. xDDx

Danes si spet namazilim kitajsko mast. Samo je gajstna ko shus, bognedaj da jo dobim v oci ali kaj takega.

No, mejte se.

Vidim, da je precej novih, da so fine teme se odprle vmes, jasno nisem vseh prebrala, preletela samo naj-pomembnejse/upadljivejse, tale dnevnik moram mal prechekirat se, kaj je kaj dogajalo, odkar nas ni bilo, pa se mi ni dalo cist histericno zastavit vsega skupaj, ker sem ze prec postala totalno hiperaktivna, samo da sem v LJ - tam pa cist izi skoz. :)

Tako da - danes samo tole javljanje pa tko, jutri pa me caka vse zivo, morda pa grem na Krko po Mimi - sam to so cele ibunge, dvorjenje, da pride itd... malo uzaljenosti, pa s pocenim glasom se pritozi, ker tolk casa z nikomer ne govori :D... pa tko...

Tako da to so cele vijevaje in cel projekt, vcasih celo moram cez noc ostat, da se madam pojavijo... xrolleyesx xDDx

No, skratka, kaksen dan me spet ne bo, ker imam se tole, to sodi zraven, tradicionalno, na filmih je vedno ostalo se par posnetkov, pa je tale projekt Mimi-krka, tudi bil belezen zraven, tako gre to nekako v paketu.

Potem pa bom oljors ;) pa v ponedeljek bo seveda napoved gor - do tedaj pa tavajte v temi, hehe. :vragec: x:px x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Nič ne bomo v temi: x:Dx x;)x

Evo napovedi:

Luna bo v 36 tednu v znamenjih ribe, ovna, bika in v nedeljo v dvojčkih že.

Pa šolsko leto se prične, pa merkur ne bo več retro in tko x;)x x;)x

Ali po domače...konec tedna nam bo malo več papice pridišalo, v sredo bi se kregali, v nedeljo pa pejte na izlet x;)x x;)x

Ti boš seveda poskrbela za podrobnosti, mi pa bomo težili in hoteli samo lepe in dobre reči x:Dx :palec:

.. pa sex, itak, love scene in tole, patetika ... xrolleyesx x:o)x x;)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa x:Xx

Danes en tak mal naporen dan, totalno nepričakovane stvari. Zjutraj odidem na zdravniški pregled v dobri veri, da pridem domov čez kako uro ali dve....aha malo morgen. Nazaj sem bila ob 18h, tam sem bila pa ob 8h zjutraj. Definitivno so si me dobro ogledali od znotraj in zunaj .....delali stvari o katerih se mi še sanjalo ni...ampak vse je za nekaj dobro, a ne ...vse je enkrat prvič. V glavnem sem preživela ta čudes, pa še zdaj imam flajšter gor na roki, kjer so mi kri vzeli...kok sm jest boga :V:

No whatever....mal počivat, pa bom jutri že kot pušlc x:)x .....čakam sestrično in njenega angleža, da se pripeljeta z morja, zdaj ju imam pa tu spet cel teden v varstvu x;)x že dolgo nisem imela obiskov x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Tamara, x:Xx :vio: :palec: ... sem se pa spomnila na vas levcke, kako vas vecino vedno 'zgresim'...

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...