El Nino 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Grem dol zajtrk pa to pa pride mimo ena miška (well over fifty) je najela mojga dedka da ji prebarva stanovanje in to, ga je našla z nihalom haha hehe torej zdej sem nekak zmenjen z "duhovno" damo, da jo pridem enkrat obiskat, bomo videli kaj lokalci počnejo za duhovnost, kao čarovnica šlgoarca in tko naprej sploh super, ma fajn in prijetno energijo... mi je všeč videt stare ljudi pa da so tok mladi kt js vsaj hehe po obnašanju.... očitno nebesne sile pravijo da je moj deda najboljši... jasno je .. kdodrug pa še obožuje svoje delo in nič ne računa ... razen malico pa še to pravi da ni treba tolk ... no babici sicer to ni po godu... in ko sem ravno pri babicah... jutr bo srečanje najstarejših žensk v naši familji, Ovnica dve Devici in Dvojčica, neki kao rojstni dan pa to.... povprečje okrog 75 let ... zna bit špas... torej ob vseh teh starih hm čarovnicah... morem najti eno protiutež.. pismu kolk je life hud, vse se zgrne nad mene... spet jim bom mogu razlagat kaj že študiram kako mi gre, kako da ne jem mesa, da to pa ja ni zdravo, no vsaj ovnica mi je kul k je najstarejša in najbolj pr pameti... ostale pa dokaj grabežljive pa hja no kake pa so device pismu to pa že veste.... mal se morem potožit.. jutr je odličen dan za vzet dopust v družinskem protokolu... najbrž bova js pa dedi kar pobegnila dokler ena babica teži čez dedce kak so to pa tretje pa četrto narobe se še da... ko pridejo štiri... ne moreš zmagat, you're toast.. ta da se morem danes fejst sprostit... ajd sori k vam tolk težim.. ampak pomaga mal potožit včasih... da človek lažje diha pol... grem mal kitarco navit... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ...mi bomo pa držali , da : - bo jutri vsaj znosnoali- da uspeta z dedkom pobegnit you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ...zdej pa domov... mejte se you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 in slutnje se meni uresničujejo....dobila dopis od mojega odvetnika, recimo tkole: naslovil sem odškodninski zahtevek na ...... zavarovalnico, v breme zavarovanja vozila v katerem ste sedeli, vendar je zavarovalnica odklonila izplačilo, češ da je nasprotna stranka v celoti odgovorna... zato pozivam ...... zavarovalnico na Hrvaškem, naj pošlje ponudbo,... blablain tole se vleče že dve leti :xx!: baje je iz razpoložljive dokumentacije razvidno, da za obravnavo prometne nezgode v celoti odgovarja nasprotni udeleženec... sploh več ne vem v čem je štos... nič meni angelčki stojijo ob strani in imam filing da se končno zadeva ureja... potem pa priredim lunin žur pa še komu dan polepšam... eh ja, očitno me učijo potrpežljivosti :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Trudi , hvala za razumevanje, saj več kot da si tam in narediš tisto kar ti rečejo itaq ne moreš ...ma saj se trudijo, samo malce so pa cepljeni proti brzini. Moja dva angleža, čisto navdušena nad hrvaško obalo, sta šla do dubrovnika, korčula, hvar, brač....vse tam naokoli sta prečesala, valjda, če primerjaš z UK, da je vse lepo Zdaj se pa namakata v banji in se masirata...sta čist preč od poti utrujena.Potem pa sprehodek po ljubljanskih ulicah, gremo gnečo delat Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 POZDRAVČEK COSMA in SELENA ... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 O Žaža-medi , pa Seleni vsekakor a je sploh kaj kar te ne j***? pobož in think positive! Pa res en lnf žur Amis imej se lepo doma, Mickeni itaq aktiven.Moja dva sta priracala ven iz banje...gremo počas in the city... Tinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oglasi se! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Čist dost mam za dons še končam pa ...............domuuuuu Pa se še doma kej prklopm uživajte vsi....COSMA, pa lepo se gužvaj in the city SELENE, res je bodi v + pa bo itaq vse goody boš vidla... no pa še teb http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ...Jasno sem mislila na vas. Sem plavala, vsrkavala filing morja...Marsa, lepo, da si spet tu, bolj blizu, med nami in da si napolnila "ribje baterije" z morsko energijo Sama sem imela reportažo v živo in to s trajekta (da ni vedno s tanka) in vas tud pogrešala! Prvi in zadnji dan dopusta je bil celi dan vožnje in takrat bi pasalo še malo surfat tule, vmes pa uživanje zelenih prostranstev...in ludo je bilo v Edinburghu-Fringe (festival), ko se na vsakem koraku kaj dogaja.Glede zapestja te kar zastopim. Avgusta med počitnicami, ko je pred mano bil drugi razred OŠ, sem namesto v šolo -šla 1.septembra v bolnišnico in na operacijo zapestij, tako, da vem kako je bit... Če kaj rabiš, kako daljše tipkanje mogoče ali kaj drugega? se ti ponudim za pomoč Cosma uživaj in razvajaj obiske Trudi in Janjak oba taka dobrovoljčka in žažika tak lušne poste delaš Selene drži se, po dežju zagotovo posije spet Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 in ludo je bilo v Edinburghu-Fringe (festival), ko se na vsakem koraku kaj dogaja.O stanka Fringe festival....tam pa res dogaja, na vsakem koraku in toliko **glumcev** na kupu ne vidiš nikjer drugje kot tam ma samo da dogaja. Ful dober, ker si se imela mega, saj kaj drugače kot imeti se dobro na Škotskem itaq ne gre. Razvajam svoje malčke itaq, sej so ful okolju prijazni Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Cosma tud že bla na fringe? ej super,http://www.edfringe.com/ prvi dan, ko smo hodili po Edinburghu je en nas kar zaustavil in iz enga vlkega kufra začel vleč ven stvari in na ulici naredil svoj šou v katerem je v končni točki dal nase eno desko z žeblji, en prostovoljec je stopil nanjo... trajalo kako uro in pol, a kot igralec je bil komedijant v kiltu seveda in se večx ponorčeval iz Angležev... Nato smo drugič gledali enega, ki je kar na ulici opazoval in vsake toliko kakega mimoidočega oponašal ali laufal za njo in ji zmeril obseg ritke ali enemu v kiltu se vrgel pod noge in pokazal (češ da nima gat in da je tapravi Škot)Najboljše od vsega pa so mi bili muzikanti drummer and clan semizdi, da se jim reče, njihova glasba je bila taka, kot so jo imeli, ko so šli na boje, močna in si se kar počutil kot v enem plemenu sred Highlandov, vse kocine so mi šle pokonci, divje dobri so, moram najt njihovo stran in vam jih pokazat, to bi blo nekaj dobrega tud za Marso in Bobnarja, ker so bobni taglavni in ene dude! Našla!!! Evo malo festivala za vas: tu so slikice članov-ta tretji blond=piper (dude) ostali vsi drummers (bobni) http://www.clannandrumma.com/bandbio.htm tu se jih da malo slišat, čeprav v živo smo poslušali same divje bobnarske, tu je pa ena stara škotska pesem pod "promo": http://www.clannandrumma.com/download.htm ej sprobala sem screensaver, ful dober, tud z muziko, čeprav ni tista ta najbolj divja, ampak tud super, me res zanima, če vam je všeč? Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Stankaa tole potovanje bo pa ostalo v srčku ane hvala vam za pobože in lepe misli, ma itak bo ata Saturn iz mene bojevnico Xeno naredil... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Evo, pa je konec tega delovnega tedna. želim vam prijeten vikend, vesolje, ti pa danes proti večeru poskrbi, saj veš za kaj, ne . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Pismo za kaj že mora vse vesolje poskrbet.....a ne bi ti zadevce sama v roke vzela? Lepo se imej-ta. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Selene kak veš, da ja? Saturn idealen za trezne resne dolgoročne odločitve, pa če je dobro postavljen al pa ne, seveda moramo ob tem dobiti še kako lekcijo, drugač pač ne gre.Janjak naj se uresniči vse v dobrem, ah kaj se ne bi; Vesolje ima te rado!!! Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 KAJ ČEM LEPŠEGA??? PETEK JE, PA ŠE KONEC SLUŽBICE... VSEM ŽELIM KRASEN VIKEND.... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 joooooooooooooj stankaaaaaaaaaa....sline imam do pet...že fotka je ubitačno dobra...ko da padeš u en drugi cajt ...nimam potrpljenja za muzko, mi nalaga računalnik ful počas...jaz pa radovednaaaa...grozno ...ej, a se dobi kje kakšen cd? s tako divjo, da te zrola...evo, men se vse zdi, da take bobne iščem že tri letaaaaaaaaaaa stankaa ti si en velik you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Kukuc Nino, tam sprašuješ po Mystic River ... jaz sem ga gledala par dni nazaj, pa mi je bil ful dober, sicer ni glih neka komedija ali pa lahkoten muvie, ampak po moje boš zadovoljen... Sean Penn je odličen noter (kdaj pa ni ), pa zgodba je kul... tko kot v real lajfu, ni neki holivudski cukr, no, kjer je vse dorečeno in speglano, če me razumeš, kaj hočem povedat Priporočam! Mick, sem brala tamle, da imaš neke frke v svoji bližini... pa da planiraš neke knjige kupovat? Če sem prav zastopla, tvoji prijateljici umira nekdo... in pri tem je tako, da si navadno v tem času preveč občutljiv za rovarjenje po svojih prepričanjih glede smrti s pomočjo kakšnih knjig. Po moje je boljše, če si ji pač zraven, pa jo poslušaš, pomagaš, predvsem daš vedet, da bo imela obdobje žalovanja in naj si to dovoli, in da s tem ni nič narobe - je normalno. Selene - bogami, res te trenirajo v potrpežljivosti?!? Potem pa še jaz s to napovedjo, bom se dans spravla proti večeru pa dobiš mejl Mala se je kaj javila s priprav, se ima fino? Cosma, s temi pregledi pa... nekak sem se poskusla postavit v tvojo kožo, pa mi ni uspelo ravno najbolj. Tako da thumbs up zate, ker si tako lepo zreagirala kasneje, meni bi verjetno piskalo skozi ušesa od pritiska Pa upam, da bojo rezultati kul Včeraj sem dobila na obisk eno meni zelo ljubo osebico (veš, tisti iz tvoje bližine, Selene )... In bogami, ko sem ga končno dobila v svoj objem, je bilo, kot da bi bil od vedno tam... Prav noro, kako imaš lahko nekatere ljudi rad in si si noro blizu z njimi, čeprav jih vidiš trikrat na leto Sva šla ven jest, potem pa sva si privoščila užitkarjenje pri meni, sva se ful fajn zmasirala In tako sem končno prišla do ene mal bolj konkretne masaže, kar je mojemu hrbtu čudovito pasalo, res se je potrudil dečko Danes bi lahko šla z njim še za par dni malce lenarit na obalo, me je povabil, pa sem se odločila, da ne, izpiti kličejo Uživajte grem jaz ven še na en čikec, potem pa počasi pred knjigo, zvečer pa laufat Se pišemo še kaj Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Sončna, sej bo Mala- moja mala je pa na teh pripravah s hudimi glavoboli, krči ter kupovanjem prvih vložkov... sva se pred odhodom pogovarjali o tem, če bi za vsak slučak dali v torbo še en zavitek, pa sva se premislili... tko da, verjetno tega ne bo pozabila nikoli dobim sms- mami glava me boli, za znoret... mami pa kopat se ne morem, joj mami sem jaz danes nekak v sebi zoprna, ampak sej je kul, bom že no v nedeljo jo stisnem v objem...tko, grem jaz na svojo večerno razvajanje v naravo, imejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Joj, joj, kolk bi blo fino, če bi bila ravno v teh prvih dnevih poleg tebe, no pa saj je tudi tvoja psihična prisotnost verjetno en velik obliž zanjo Jaz sem pa danes makaronastega stanja, tako "down-beat"... Ne vem, kaj zaboga se dogaja z mano, včeraj še pokala od energije, danes pa tako (hihi, mogoče je pa to krivo, da si danes nisem privoščila mojega jutranjega odmerka silicijevega dioksida ) Poslušam r'n'b, edini paše v takšnih dnevih, sem se odločila, da bom tek za danes spustila... si bom namesto hrane za telo privoščila bolj finoergetsko napajanje z glasbo Grem v postlo, pa malce vpijat vibracije vase... Mogoč še kaj ven vržem Pa hvalabogu je danes cimer na vrsti za naredit večerjo, tako da se čez pol urce sam dvignem in dobim poln krožnik pred nos Jutri se mi pa druženje na Noči na Ljubljanici obeta z eno prijateljico z morja... komaj čakam Bo prav fino spet srečat tisto njeno poskakujočo energijo Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 O Selene, pobož za tamalo Sončna...khmmmm kaj naj rečem, sem potrpežljivo bitje, ampak takle kot je bilo včeraj pa še ne ...so me na suh nategnil, kako vse to skupaj poteka....so rekli pis of kejk, prideš, vidiš, zmagaš in jaz sem ravno tako v tem duhu prišla...potem pa lepo iglce ven pa me zbadat, pa aha gospa, kar na oddelek, pa ona talepa bolniška pižamca, pa mal me primejo tu malo tamo, pa aha hmmmm ja si bomo še tole pogledali...pol te jih pa že ene 6 gleda, pa pride sedmi mimo...jaz pa kot da sem na tržnici lepo onemu rečem, Dober dan....če me že glih tja v ono gleda , ga pa lahko vsaj pozdravim sem si mislila, da se spodobi Pa še tole, pa še tam, pa scan, pa rentgen, pa še mal od znotraj, pa še mal od zunaj...skratka, si nisem predstavljala kako to sploh zgleda, pa še boljš da si nisem. Aha pa še klistir, kao so pol boljše slike, skratka ni da ni ..... btw. V ljubljani ful dogaja na vseh straneh. Ob 21h na Tromostovju-Toni Cetinski, peče se koruza in vse naokrog je polno štantov in različnih koncertov. Se vam splača iti pogledati. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Cosma, res si dobra Jaz sem pa našla vzrok mojega down-beat tempa Počutje takoj zaradi zapika vzroka boljše, seveda, si bom pa vseeno privoščila lenoben večer Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 selene, sončna in cosma you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Opažam zadnje čase, da si same dame "talajo" poljubčke , saj vem, da vas je več tukaj, mogoče pridemo na vrsto, ko bodo daljši večeri in konec OI 2004 , lep vikend Amis FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ja kaj pa čmo ...sem hotla še nekaj napisat, pa sem zbrisala, ker sem se čist zaštrikala zgleda, da ste fantje bolj sramežljivi you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts