borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Menda res... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ( )...da ne boš prikrajšan you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Opažam zadnje čase, da si same dame "talajo" poljubčke , a ne de. .............................. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Mick, ne zameri, tebi jih ne bom poslal ,..... končno Amis , ampak nisem hotel umetno izsiliti FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 mislim...vidva sta glih prava za punce mešat zakaj se mi nekam zdi, da ni glih težko.....hm...kakšnega lepega smeška poslat ...zihr je lnf virus...saj u končni fazi, z nečim smo se ja moral okužit, da nas zasvojenost daje you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Vidiš Mick, zdaj pa imava potrditev Amis, to je prijeten virus, ne obožujem pa onih, ko se mi sesuje PC, sem pa še vedno mnenja, da lepi smeško ne škoduje, ampak prej ima kontra efekt, lep večer, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ...no...mej/ta se dečka you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Kam pa kam Amis :o|o: FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Pa komaj smo se začeli igrat........... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 zdaj pa ne vem, al bi šla kam na ...al je bolš da se odpravim ...grem razmišljat .............čau you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Bl slabo kaže za ..................... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Lep večer ob razmišljanju, pa lepe sanje in lepo soboto, lahko noč , saj jaz tudi odhajam, sam nimam kaj početi tukaj, lp, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Aha, mene pa pa kao ko da nema..... :xx!: :xx!: .............. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Eh Mick, viš, če bi mene počakal, pa ne bi izvisu x:Dx sicer je res, da bi me čakal dobre štir urce al kolk, ampak je vredno.... Moje razpoloženje se je popravilo za 200% na ... oziroma sem si ga sama... cimer je skuhal čudovito večerjo, pred tem sem si privoščila še nekaj norih groovy ritmov in poplesavala in žvižgala tule po sobi... r'n'b je res zdravilen ... po večerji smo pa pogledali film "O brother where art thou?" in moram rečt, da tako luštnega filma s tako vražje dobrim (interpretacije slednje besedne zveze prepuščam izključno vam ) igralcem nisem gledala že kar nekaj časa pa še soundtrack mi je noro všeč, tako da si ga moram čimprej DL-jat, če ga najdem kje na netu Zdaj pa študiram, al bi šla gledat še en muvie al spat...? Še ne vem Aja, Nino, a si pogledal Mystic River? Vtisi? Lepo jutro vam želim jutri, pa sploh čudovit mavričen dan Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 pismu a vam nisem tle zvečer voščil lahkonoč ob dveh? bemu sem moral že sanjat... anyway, lahkonoč,... Dobro jutro! Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Dobr jutr Me vse boli, pa nisem glih dobr spal. Bom šel še čez dan počivat, pa bo. Morem se spočit, k morem dons spet v službo - v nočno.Bom si pa dan probal čim boljš uštimat.JanjaK pa Cyberček sta šla že na prvi jutranji sprehod , jaz pa za .Sam neki mi ta moja podgana za PC nagaja, bo treba drugo verjetn , ampak do pondeljka se bom mogu še kr namatrat s tole. .........No pa LEP, ZANIMIV in ZADOVOLJEN dan vam želim xrosex http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Lepo soboto vam privoščim, uživajte v njej, lp, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Pozdravljeni!!! Jz tud tebi borism...drugace pa kr bo...mal zaposlena,in nekej mi zivce zre ampak bo. Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Pozdravljena Tihareka! Tisto, kar te "žre" in obremenjuje enostavno izklopi, seveda bo lepa sobota , če še dvomiš, zvečer ne boš, odloči se za boljšo varianto zate, izkoristi dan po najboljših zmožnostih, lep pozdrav, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Jutrček Dans pa bo tak en dan sam zame. Bom skor cel dan sam doma in tako izkoristil dan samo zase in po moje. Fajn, včasih sem rad sam. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 hej, hoj..... bye....... ne, nimam več časa....samo eno vprašanje še....za morebitne motoriste: GRE KDO DANES V DUPLEK?? Black Dragonsi majo zbor!!!! pol se vidmo.....tam poglejte kak zgledam(fotke2) ...pa bo kul Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Black Dragonsi? huhu, zveni črno.... danes si bom rajš prvoščil kaj belega.... mrbit namazano z mal rdeče pa črne..., heja, Whitesnake Is this love.... (mal bedno se mi zdi vsak komad pisat v pesem počutja,.... ) ne sam da pridejo vse moje bakice, tudi starši pa cela familja... zicer nas bo 10... hehjej, včasih jih mam pa kar poln kufr, vsak bi rad svoje, hehe k dajo tri device v kuhinjo... to se ne more dobr končat, dvojčica bo zgubila živce, ovnica bo vse naredila, devica po vse pokomandirala, druga devica se bo fino delala, druga ovnica bo mirno počivala, js bom najbrž s fotrom igral Ping Pong.. zakon je met strelca za fotra, k so taki fit pa to ... pol pa še bratca bosta hotla svoj del pogače... js bi se pa najrajš zmazal k kakšni škorpijonki... whitesnake, ta je pa res dobr Here i go again... pismu danes bo vroče... i can tell... najprej pa mal tale solo še enkrat slišat... lepo je videt da kdaj profiji zaigrajo kaj enostavnega... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 js bom najbrž s fotrom igral Ping Pong.. : ...jst sem tud velik s fotrom igral pingpong.......zdej je pa že mal prestar. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 BR DAN! EN LUŠTN DAN VSEM. SEM UPOŠTEVALA NINČIJEVO NAPOVED ZA DANES... LENARIM... MAM SVOJ MIR IN NESKONČNO UŽIVAM. TOK SEM KOMI PRIČAKOVALA TA VIKEND, DA SE KONČNO NASPIM... SUPER. NO SKRATKA NAVIHAN DAN VSEM SKUPAJ. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 doberdan zanimiv dan...vsekakor...zjutraj nabiranje lešnikov ....kar je bilo skrajno fajn...pa kuharska opravila-uspešna ...potem žalostna novica, da je frendici in sošolki iz osnovne šole umrl oče ...to je bil en poseben gospod, ki sem ga imela zelo rada. imel je neverjeten smisel za humor, zdrav pogled na svet in življenje, vedno povedal kakšen vic...pred leti mi je povedal svojo življensko zgodbo, ki je bila vse prej kot vedno bleščeča...pol mi pa na koncu hudomušno reče: veš kaj, punca, ko mi je bilo najbolj hudo, sem si pošteno ogledal celotno situacijo, se nasmejal in šel dalje ...pa je učakal lepo starost...88 let...pred tremi leti so mu odkrili tumor...je vprašal zdravnika. če mu podpiše, da bo živel (ko so ga hotli operirat pa vse)...zdravnik ga je debelo pogledal in seveda ni mogel potrdit tega...no, je rekel, pol pa js ne grem na operacijo...popoldan grem na pogreb...in vesela sem, da sem ga poznala .....pol ure po tem, ko sem zvedela, da je umrl in bo pogreb danes, je sosedovim zagorela peč...pa klicat gasilce, ker oni niso mogli do telefona zaradi dima pa to...na srečo je sosed uspel pogasiti preden je bil cel kažin...gasilci prišli v 7 minutah...dober občutek, da so tako hitri.....kaj se je še zgodilo danes, hm :o|o: ...ah ja, seveda...avto...porabi približno liter vode na 10 km...s tem, da se motor ne pregreva, da je olje čisto, da nikjer voda ne kaplja ven, pa da se mehaniku sanja ne, zakaj sploh gre.....kaj čem na to komentirat ...najbolš nič....poiskat drug avto...pa gremo dalje ....skratka....do konca nenavaden dan....pa saj so napovedali, da bo nenavadno v juliju in potem še celo leto...no, začetki so popolnoma v slogu.......... ...ahhh mejte se................ you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts