Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

..ElNino, jaka modrost da so stari ljudje enostavneje živeli... xrolleyesx

Tut jedli so le krompir in zelje... in delali na njivi ceu dan...

Tedenski nakup so nardili z biciklom, ker več artiklov niti ni blo, ne pa sedaj, ko tovori(mo) cele kontejnerje...

Tam, kjer so bile prej njive so danes bloki, sine.

Jebemti nazadnjaštvo.

no, pravzaprav sej si sam povedu! tisto kar je elnino pravu x;)x x:Dx

torej, kdo prau da rabmo cele kontejnere... etc..

jebemti tak napredek.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

no, pravzaprav sej si sam povedu! tisto kar je elnino pravu  x;)x  x:Dx

torej, kdo prau da rabmo cele kontejnere... etc..

jebemti tak napredek.

Malo bolje preberi kaj sem napisal...

Ti ješ le krompir in zelje?

ja, skor. x:Dx oz. sam bio-domaco hrano bi najraj.

Eno je 'vedrenje' in pametovanje, drugo je nujnost, potrebnost, poslovnost.

Pa saj je jasno...izpit za avto je 'mus', vsaj izpit, lasten avto manj.

Prav tako, kot je nuja (vsaj) osnove racunalnistva.

Kot je nuja znanje (vsaj) enega tujega jezika.

Kot je nuja mobitel, kot je nuja....

Must have.

Ce se postavim v vlogo delodajalca: a bi zaposlil nekoga, ki tega nima/ne obvlada ? Niti pod razno. Mogoce se slisi kruto, tako pac je.

Zakaj bi, ce je nekje nekdo, ki vse to zna.

Vem, grdo se slisi, tako je.

Ce ste pa samozaposleni (in v tem uspevate) ali imate sluzbo kjer tega ne rabite..super za vas, ni misljeno ironicno, resnicno lepo.

A ne x:o)x

Tok preklet resen je...vsi ostali se pa vec ali manj hecamo xrolleyesx

JA :D ampak tud resno gledano kdo za vraga tovori cele kontejnerje??? hehe js razen kruha pa pašte in soli, mi vse raste na vrtu... in prvih dveh pojem kako kilo na teden, to je pa kontejner al kaj... in četudi bi vso zelenjavo vlačil naokrog, več kot pol tedna itak ne stoji stvar in če greš mal večkrat v trgovino, (ki jo ima vsako selo) ti to vzame recimo 5 min na dan... seveda sure, nima vsak vrta nima vsak njive ampak kjer so bloki so trgovine, in si natakneš gor rolerje al pa kolo pod rit, in če poješ več kot lahko prepelješ takole pol poješ preveč... in če si delaš neke zaloge tud nima praktičnega smisla to... k pol maš cel kup hrane ki ti tam stoji in sicer ne gnije po zaslugi visoke znanosti ampak taka hrana je (bi reku stane) brez biokode... ajd pustmo zadevo evoluciji bomo vidli kateri stil bo preživel :D sicer pa tole brez avtov je itak hec, js brez avta ni šans da pridem do faksa ni šans da vidim svojo familjo in prjatle recimo 1x na teden... so stvari ki pač so ... :D ampak če se hecamo ja se pa da reč da avto ni lih...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Eno je 'vedrenje' in pametovanje, drugo je nujnost, potrebnost, poslovnost. ... Ce se postavim v vlogo delodajalca: a bi zaposlil nekoga, ki tega nima/ne obvlada ? Niti pod razno. Mogoce se slisi kruto, tako pac je....

...

pa tut ni tako.

Lepo si to napisal El Nino, prelepo.

Nekatere stvari ne gredo brez drugih, zal.

Ne mores biti ekolog in se na predavanja o ekologiji voziti z MB S600, ne mores biti vegeterijanec in hkrati hraniti doma pitbula z mesom, ne mores biti proti jederskim elektrarnam in imeti hkrati doma 50kW klime.

Ja....

Lahko si pa zatisnes oci, pa je vse tako kot mora biti.

Ja...

Ne mores biti ekolog in se na predavanja o ekologiji voziti z MB S600, ne mores biti vegeterijanec in hkrati hraniti doma pitbula z mesom, ne mores biti proti jederskim elektrarnam in imeti hkrati doma 50kW klime.

hehe huh no ajd klimo obdržim... :D kak hibridni avto, pa bo... :D zajčki pa jedo travico :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ko sm prvič opazu razliko meščanskega layfa od oddaljenih krajev po Slo. sem se zamislil;kaj vse so se tile ljudje hvalili, pa velikopotezno bahali,kaj so oni,ki živijo v mestu..no ,potem z leti vidiš seveda zakaj tak njim ugoden vrisk. Sedaj opisujemo vozniški izpite, pa avte.Menim, da tisti ljudje,ki živijo v mestu, večina pozneje naredi izpit, saj se zgovajrajo na tisoče načine zakaj ja in ne!?saj jih mestni avtobus razvadi,.kolesa prav moderno starinsko okrasijo samo, da bodo čim bolj podobni eni modni muhi prevoza. Avto je nuja, ni pa blišč več tak kot je bil. Luxs celo za ene :8): Ostali zakonci se morjo sprijaznit,da je treba bit Voznik familje x:Dx

Tudi statusna simbolika imeti vozniški je nekaj,kar lahko nekdo je manjvreden? Sem pa se že davno zavedel,da imajo Prvi vozniški izpit tisti ljudje,ki so resnično oddaljeni od mesta, kraja, ki živijo nekje tam na obrobu

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

ne ne rojeni s težkimi podplati :D hehe :D al pa svinčeni prstani na nogah :D hehe,

Evo, se za hip javljam - in odjavljam. Še prej pa vsem en pol-jub! x:Xx Ne ne, kar celega, ne samo pol! x:Dx

Ciao!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...