Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

marsa :palec: ...ampak pregrist se čez vse kar smo natipkali :OO!: ...še dobro, da si :vtz: xwizardx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hehe morem ikonco še mal popravit da bo bolj bleda koža ;) da bom podoben marski... k js mam ful bolj belo polt kt na tej sliki ne vem kak za vraga je ratalo tolk temno... heja...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Amis :palec: - saj to tko mal drugac berem... xDDx

a ne morem vsega komentirat, sploh pa ni sans, da bi recimo citirala vse, kar bi bilo aktualno, zanimivo, bi imela za pripomnit itd. ... bi bila cela zbrka, vmes pa sem seveda registrirala... :palec:

Saj, pocasi, ful je tudi novih tem...

Jaz pa ze zaradi zapestja nocem prevec ponorevat s posti.

Ampak mal se pa pac moram javit pa vsaj tule pokomentirat. x:Xx

Mi je vsec ko se tudi kaksni novi korajzno opogumijo v dnevnik. x:)x

Plavanje je dbest telovadba, skoda ker ne maram bazenov oz. to ni to - mora bit morska voda.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, neverjetno in prav toplo pri srcu - kako te je spet fajn imet med nami in brat! x:Xx Sem te že prav pogrešala, pismu, če govorim sam zase, pa itak tko tut cel LNF x:)x

Jaz sem pa zdaj z laufanja, prav pasalo je, čeprav sem si zraven vzela enega dečkota, ki me je kar namatral... Se je pritoževal, da sem ga v hosto peljala, pol pa nič... x:Dx zlorabljanja in to x:Dx x:o)x x;)x Jah če ma pa punco, pol sem pa spet jaz za vse kriva al kaj x:o)x x:o)x

Danes bom še mal pospravljala, moj naročen obisk za danes ima noro velik dela in mu ne bo uspelo prit (srce, skoncentrirano delo in veliko volje zanj ti želim xsrcx ), tako da me je čisto nehote spravil v učenje x:Dx Če pa nimam več kaj drugega za delat doma, sem že vse postorila, samo še učenje ostane x:Dx (Aja, Evo lahk berem!! :P x;)x )

Mogoče bom še kak mejlček napisala, pa predvsem poskusla it prej spat kot včeraj, zaboga! x:)x

Marsa, si glih vmes postnila - morska voda :palec: !!!! To je to, ja. Pri bazenih sploh nimaš filinga, pa še če si blond, prideš čist z zelenimi lasmi ven zarad klora x:o)x

Grem se tuškat... uživajte, Sončki xsrcx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

itak morska voda ma zdravo sol :D v sebi :D hehe bazen pa sploh ni tisto rpavo ;) počas že meni morje paše, ene tri leta nisem bil.... mrbit pa zdaj po izpitih.. izkoristim družinska poznanstva in se odfuram dol na morje... heja... no pustmo zdaj to... glavno da je marsa nazaj, zdaj sam še conteso rabmo... :) da mi spet ne bo treba napovedi pisat... pa da verificira mojo napoved o pravi škorpijonki.... anyway

Lahkonoč! cmoke vsem... sem odlično tempiral moje objave.... tak da ni druzga kt da grem spat danes je tole zadnja objava.... jutr pa najprej dobro jutro prva 6998 pol druga napoved 6999 in pol pod tisočice 7000 :D juhu....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Thanx Soncna, to je pa lepo prebrat. x:Xx :palec:

Upam, da si ze vsa sveza izpod tusa. x8Dx

Nino, vidim, hude cifre... :palec:

Aja saj res - Aquarius, kako je bilo v CG? :irs:

A Ruby ni bilo nic okoli tule, je nisem nic zasledila, se mi zdi?

Ko sem plavala, sem se veckrat na vas spomnila. x:Xx

zelo dalec plavam, tako da me je gazdarica vprasala, ce me ni nic strah globine, ker me je videla tam dalec?

meni pa je mega, ko sem sama tam dalec, pa valovim in vse...

Sem 'telovadila' celo v vodi - recimo vozila sem kolo - zaradi kolkov, se je izkazalo za dbest, pac pa sem ocitno prevec obremenjevala zapestje.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

zelo dalec plavam, tako da me je gazdarica vprasala, ce me ni nic strah globine, ker me je videla tam dalec?

meni pa je mega, ko sem sama tam dalec, pa valovim in vse...

:palec:

Enako. Škorpijonska gotovost in uživanje v biti sam s seboj.

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Končno dobili telefonijado - oz. dobila. Š. poklical, da so mobi priključili nazaj(jaz se do zdaj nisem zraven dala x;)x ) in isdn tudi dela - telefonček odnesli v popravilo, samo garancijo je bil problem najti. Se je tip iz telekoma postavil za moj hrbet in veselo čakal, kdaj bomo našle tisti kos papirja..mi je bilo ful x:Ix x:Ix ker v predalih vse samo župnika še ne x^x Bi se skoraj morala zamisliti malo.Glede premestitve bom pa izvedela več jutri.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

eehhh, pozabila sem, da me zob boli, in s totalnim filingom ugriznila v redkvico.... :sori: :V:

no a se kar zlijem z bolecino, kar v bistvu mazohiram, se nekako 'naslajam', ko mi kljuva notri - ko bo kljuvanje prislo do konca, bo zob ozdravljen (oz. vnetje) - evo ribje logike, a ni kul? x^x x;)x

Picasso

oj, :O: saj bo bolje no. (ampak šmentani zobje začnejo boleti ponavadi ponoči - npr.mojo otročad, pa ko se spravimo na avion- mojega dragega ..., mojo teto, ko je njena zobozdravnica za dva meseca v Ameriki itd... x8Dx :vragec: ).

Moram mal potrkat (psst, mene zobje ne bolijo nikoli, je pa res, da sem slanojeda MucaMaca).

Ajde, držim pesti (vsaj, dokler ne zaspim :) )!

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Joj, Marsa, en pobož na tvoj zob, kolk zna bit tole zoprno, hvalabogu sama nimam teh problemov prevečkrat (evo, trkam na les x:Dx ) :palec:

Stuškana, pa še piling sem si naredila po obrazu, pa ker imam kar par luštnih mozoljčkov še od morja gor, sem si čez ruknila kar aloe vero, ne kreme za obraz x;)x nekak sem jo kar prijela pa gor dala, mislim, da ni bil napačen vzgib, zaenkrat je obraz še čist kul x:Dx

meni se pa spi... pa bom verjetno kar v postlo šla, bom vidla x;)x

tinka... tebi pa en krepčilen spanec pa čimmanj morjenja v službi jutri, s čimerkoli že x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Tinka - zhdis! x:Dx

Ja, jaz tudi zhdim... grem tjale, nimam obstanka...

Mogoce grem pa zeleno miljo brat naprej (sem na krki zacela, ko sem mimi cakala, je pa debela, zdaj pa je konec pocitnic, pa tudi mojega branja oz. zvecer preberem pol strani, no zvecer - zdaj imam vse pobrkano in hodim cisto odstekano spat. ponoci enkrat torej, hm, se bo treba na tale ritem spet nastelat... ne bo vec do treh bluzenja...).

Mi je kar vsec king... samo dam v knjige sele ko preberem, zdaj sem se cisto na zacetku - blazno me moti milijon napak ze na prvih straneh in skoz so. xrolleyesx (da moras desifrirat kaj je v bistvu mislil nAPISAT, kar manjkajo stavcni cleni pa tak... xrolleyesx to mi gre pa kar na zivce...).

Butast zob. xrolleyesx :xx!:

Ga bom cist zdrmala s tanajbolj divjo krtacko, pol si bom pa se zbice tolk casa na palcki tiscala not, da bom imela usta cisto omrtvicena, no, a pol bos pa zadovoljen, zob!

ps - Soncna, thanx, evo prec je boljse. x:Xx

ps2 - Mucmac, mene tudi redko, a vedno na morju ali kaj takega, ce me ze - valjda me prepiha ali kaj takega... xrolleyesx

saj bo, ker se ne dam skodozeljnemu zobu. ;)

Picasso

Ga bom cist zdrmala s tanajbolj divjo krtacko, pol si bom pa se zbice tolk casa na palcki tiscala not, da bom imela usta cisto omrtvicena, no, a pol bos pa zadovoljen, zob!

x:Dx x:Dx

ja, to pomaga...ce ga nazjas, pa zdrmas!! :palec: x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

x:Dx x:Dx

ja, to pomaga...ce ga nazjas, pa zdrmas!! :palec: x;)x

Moj zobar ne verjame v ta ritual xrolleyesx ....mu bom zdaj sporočila, kako Marsa ozdravlja zobe x:Dx

Tinka, pa pejt že spat no x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Aaaaahhhhhhh pa je šla še ena moja fantazija o spanju ob normalnih urah :vio:

Sem se vrgla v pospravljanje, in to v tako čistko, da kar verjet ne morem! :eek: Vse sem premetala, celo uredila papirje od faksa in milijon nekih papirčkov, blokov, zvezkov, projektov, zapiskov in gradiv, vse dala na svoje mesto... prerazporedila... ah, se mi kar meša že od tega x:Ix Hrbet me boli za znoret, komaj čakam, da padem v postlo, da se mal odpočijem in razlezem - tile nenormalni položaji (čepenje, klečanje, sklanjanje večino časa) ubijajo xrolleyesx

No nočko vsem, vam piham sladke in mehke sanje, pa želim eno čudovito jutro x:Xx

Sončna

VILA SONCA

xsrcbumx Jutro! xsrcbumx

en prisrčen torek vsem skupaj. xrosex xrosex Danes dobimo obiske iz nemčije. Tako da bo ta teden kar pester. :flower: :flower: Konec tedna pa še bolj. Včeraj si je mami kupila barvo za lase in me je prosila naj jo pobarvam... in sem jo. Ostalo ji je še ful barve tako da je potem še ona mene pobarvala... neverjetno za 800 sit sva obe pobarvani. super. :hepko: :hepko:

spet se mi je na bolš poslabšal

dobrojutrodoberdan

no, marsa, upam, da si vseeno lahko spala, pa da je bil zob priden ponoči :palec:

he he sončna, dobivaš stari ritem, vidim...a lahko še meni pošlješ en čisto mičken košček navdiha za pospravljanje...dobim kar mal slabo vest, ziher bi se kej najdlo, kar doma nima več kej počet....

tinka, cosma :palec:

aiwa, dobrjutr...ti si pa prva danes tle x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:frog:  Lep pozdravček vsem    

...joj, kak vikend  :wacko:  x:Dx ...v soboto sva šla z lubijem na moto zbor v Postojno, pa še en kretenski sodelavec  :xx!:  je šel z nama...zakaj kreten bom še napisala...

Joj...moj dragi je šel tut tja... pa je srečal bivšega moža od punce mojga brata...jasno, tip ni vedel, da moj ve vse o njem in je nakladal in nakladal o ženi, kako mu vse fičnike pobere...pa da mora bit baba doma, pa da baba in motor ne gre skup...ha ha ha...moj se pa rolal... :D

Drugač bla pa v Medani...v soboto...the best je blo, sam zlo utrujajoče... ne vem, če še kdaj grem... sm čist povožena... je pa zanimiv poslušat poezijo v finskem al pa v madžarskem jeziku...he he... Ciganski bend Langa je pa tak žur naredu... :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Evo, v službo sem se pripeljal s kolesom,

- sem ga parkiral v senci, da popoldan ne bo preveč pregret na soncu, ampak glede na vremensko sem ga za vsak slučaj dal še pod streho,

- no pa en kombi bi me skoraj zvrnil pri njegovem zavijanju na desno

- pa ena punca je s Tivolske zavijala čez kolesarsko parkirat, malo je že počakala, mislil sem da čaka name, nenene - previdno je le hotela zapeljati čez kolesarsko in parkirati na pločniku. Dober filing, ko se z eno tako mlado voznico ujameš, tisti hip ko ona na kolesarsko isti hip jaz na pločnik! A ni dobro ujeti s s fejst šoferkami, takole sinhronizitati? Nenene, dogajanja je sinhoniziral nekdo drug...

P.S. Marsa na LN prestavlja v 3. prestavo, gas pa do konca!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Morgen x:Dx x:px x;)x

super, Marsika je tudi že s posti vsaj malo nazaj x8Dx . Pismu, deklinica, manjkaš, če te ni, tut če ti privoščim x;)x . Pa tvoj zobček upam, da se je odločil nehat težit, pa da gre zapestje počas na boljš.

Včeraj sem planirala neka presenečenja, pa zvisela na celi črti. Presenečena sem bla jaz :eek: . Na poti domov sva se s Trudijem ustavila v eni štacunci, bedasto pogledam :eek: kwa pa zdej x?x . No pa mi nalašč ni nič hotel povedat. Gledam trgovina s perilom... Kaj pa zdaj? Še kar nič ne komentira, pol pa reče, naj si malo pogledam... Gledam, gledam... Pomerim par zadevc, povem, kaj mi je prav, Trudi vzame vse :eek: in plača :eek: :eek: x:Ix xsrcx . Hm, šokirana, čist, enkrat sva se edino pogovarjala, pa je blo zdajle fuuuuuuuuuuul stroškov, dopust, olje, pa čist redne zadeve, pa sem v full minusu, sem rekla, da bi rabila kaj od perila. Enkrat, ko pač bom lahko, čist tako čvek kot s prijateljico. Dobila pa 7 kosov včeraj x:px xsrcx :palec: . Čist sem spet šokirana... Ker nikol ne kupujeva tkole, da ko ti je všeč, pač greš... Hm, že odkar sva skupaj, me razvajaš Trudi, kokr ti pač znese, ampak odkar si pa na LNF priklopljen, delaš pa hude korake naprej xsrcx x:Xx :palec: .

Evo, tkole, potem sva prišla domov, po kosilu šla gor, nekaj mini sem pospravila, pospravila tudi razne poletne natikače in sandale :o|o: . Potem sem si privoščila CD s sproščanjem, v ta drugem instrumentalnem delu zaspala x:Dx , sem bla čist zrelaksirana x:px , potem pa mim Cyberček WCja spat.

Nataly, drži se, jaz vem, da ti bo ratalo, kar si se namenila, drugače ne more bit x;)x , use your imagination, pa bo :palec: .

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

dobro jutro x:Dx sej se hecam, sem že pol dneva pokonc...

Janjak, kaj pa v soboto :eek: pismo te razvaja xsrcx Trudi, fant od fare si oz. mož na mestu :palec:

jaz pa mislim, da danes ravno ne bo moj dan, no pustimo se presenetiti,... mejte se

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...