El Nino 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Vidim da sva mela js pa sončna nekaj podobnega.... sam js dve uri prej... (a je naklučje da mam luno za eno hišo (dve uri, pred njo) al ne ... hm to morem mal razmislt) ampak do dveh nisem zaspal :xx!: sploh ne pomnim več kdaj mi nazadnje ni uspelo zaspat takole... pismu ej... heja, mrbit je pa prav tako, sem potegnil do devetih, in dobil mojih 7 urc, tak da najbrž, mi pol popoldne ne bo treba spat... heja, no tole noč lahko označim kot eno težjih.. Jutro pa kar drži, tak da dobro jutro vsem! dokler je še jutro.... a se je še komu zdela včeraj luna prav krvava, nevem js sem gledal ven skozi moje okno k nisem in nisem mogu zaspat, ta rdeča svetloba oblački takole v kake treh vrstah so bli naokrog, pismu je dobr zgledal, mrbit se bom preselil v drugo sobo, tisto s strešnimi okni... da bom lahk gledal take neumnosti.... heja, Ni mi čist vredu tale dan... mal sumljiv se mi zdi... sploh za torek torek naj bi bil super in to... xncrkivx let's get this show on the road shall we? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Jutrček. Ni dobro. Enostavno ni dobro. Moj drugi foter ima raka. Moja je "v komi" in je tik pred izpolnitvijo svojega velikega cilja spet klecnla. Moji starši so tud zabluzli mal. V službi me je.ejo v glavo. Ni dobro. Začuda me ne iztiri. Počutim se kar močan, umirjen, gre nekak. Samo mal žalosten, otožen sem. Bo kmal minil. Dežuje. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 life is sometimes a bitch... Ampak,za dežjem vedno posije sonce!!! Mick, drž se!!! DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Jutrček. Ni dobro. Enostavno ni dobro. Moj drugi foter ima raka. Moja je "v komi" in je tik pred izpolnitvijo svojega velikega cilja spet klecnla. Moji starši so tud zabluzli mal. V službi me je.ejo v glavo. Ni dobro. Začuda me ne iztiri. Počutim se kar močan, umirjen, gre nekak. Samo mal žalosten, otožen sem. Bo kmal minil. Dežuje.Bemu sva že dva, mal žalostna, pa mal otožna Pa dež,da vse spere..... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Mick, držse! (pa ne pozabt na vilince in dobre vile, ki nam stojijo ob strani, ki se tud ne sekirajo, če jih poimenujemo še zlata ribica... vedno nam nekdo stoji ob strani, samo da je to včas teže začutt) Bo kmal minil Transformacije so včasih počasnejše, kadar gre za večje spremembe, pa tu ne gre vedno samo slabo --> dobro lahko da gre za kaj več. Držse! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Hm, Borism je malo nazaj podal eno slikco vremena po Sloveniji včeraj. Okoli LJ izgleda cool. Pravzaprav je bilo res tako - ali pa ne. Kakor vzameš. Torej toče ni bilo, treskalo tudi ni, ampak na Lavrico je s Krima prišel en svinjsko grd oblak in je tri (3!) minute tako padalo, da je groza. Pihalo pa toliko, da sta se mi dva štenderja perila po ploščicah balkona pripeljala točno tako kot v holivudskih filmih. Nista se prevrnila, samo pripeljala sta se. Čar je bil v tem, ker smo pred tem čoporativno po sadovnjaku pobrali iz trave vsa jabolka, da bom lahko kosil, nato pa mi je vse zmočilo. Prvič v življenju sem razvesil električni podaljšek, da se je posušil. (Saj potem sem vseeno kosil. Malo so se delali cmoki, ampak ne more biti vse lepo na svetu in lahko.) Pozdrav! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Uh, ja, moji sestri je tudi vse zalilo - v fuzinah. Tle pa nc - nc, a razumes?Pih... Zob je ponoci samo malo opozarjal, advile (* nekaksni 'ameriski aspirini') sem si pripravila, da ne sarim ponoci, pa ga nisem vzela (no, saj ga nikoli)...Sem si olje nageljnovih zbic dala, se je pa pocedilo po palcki (sem malo pozabila, mroala bi dAT na vatko in ne na palcko) in mi razzrlo koticke ustnic. Ampak je vse OK - zdajle pa zvrkljam olivca, samo to neposredno na bolec zob ne bo prevec vplivalo. Thanx za skrb in zelje vsem, prijetno je biti tu okoli, mal potarnati, prec kaksna tolazba pade. Jutri se pa sola zacne, torej sem danes zadnjic tako dolgo spala.Mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Juterček vsem ...joj, meni tudi tole deževno vreme prav nič ni všeč, take čudne volje sem, pa še smotano mi je, ker z mojim licom še vedno ni nič boljše in sem vsa zatečena...upam da bom jutri že kaj bolj normalna zgledala . Mick...upam, da boš kmalu spet navihane dobre volje, pa enega velikega samo zate... VSEM ŽELIM ČIM LEPŠI DAN... :farb: Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 pri nas pa še nč dežja, samo nizek pritisk...pol se mi pa spi :o|o: you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Uh, ja, moji sestri je tudi vse zalilo - v fuzinah. Tle pa nc - nc, a razumes?Pih... Zob je ponoci samo malo opozarjal, advile (* nekaksni 'ameriski aspirini') sem si pripravila, da ne sarim ponoci, pa ga nisem vzela (no, saj ga nikoli)...Sem si olje nageljnovih zbic dala, se je pa pocedilo po palcki (sem malo pozabila, mroala bi dAT na vatko in ne na palcko) in mi razzrlo koticke ustnic. Ampak je vse OK - zdajle pa zvrkljam olivca, samo to neposredno na bolec zob ne bo prevec vplivalo. Thanx za skrb in zelje vsem, prijetno je biti tu okoli, mal potarnati, prec kaksna tolazba pade. Jutri se pa sola zacne, torej sem danes zadnjic tako dolgo spala.Mejte se! Marsa - Chamomila (homeopatske granule), olajšajo zobne bolečine - psiha ( vprašaj se če se ne moreš odločit..zobje so zmeraj cincanje) - A si na zobarja že kaj pomislila? Sorry no, k sem tok brihtna...Zase nimam nasveta.... Za druge pa koj tisoč rešitev.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ja, včeraj sem sama tudi čutila težko Lunico in Uran je zbrko delal...točno kakor je Marsa zapisala, zatežen v sebi komaj se počutiš, ful bi naredil rad, a ne gre... Tisti dež res kot Bern praviš se je usul na hitrco, je res škoda, da nisi posnel štendera, gotovo neverjetno za videt... (kot v čb Hitchcockovem filmu)Mick močan in miren zate vedno: Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 O zdaj vidim, Marsa tu! veš da sem ti narobe poslala kartico... vse naslove sem na pamet pisala in se mi je zdelo, da imaš 13, prav je pa 3...eh ta retro... Ej Lia, kaj to nekaj ena superarcnija? Ja pošlji Marsi z navodili, pa je... al sama veš to najt in poznaš...? vse naj za zobeke Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 stankaa, sem mislila da so bili linki podani v temi dnevnik...zdej pa vidim da ne...daj, spomni me, kje si napisala linke za bobnarski bend, plis you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Kako da ne???? str.70 poglej in upam, da Marsa tud kaj pogleda, ker sem ravno za škotsko muziko "reklamo" delala spet (upam, da ne bo huda?)Še enx link:http://www.clannandrumma.com Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ups, sori...sem nekaj zaj* zgleda...........thx you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Lia, hvala za ukvarjanje! Si bom zapomnila, ko bom v kakem stiku za tole...*Pomaga pa ful tudi olje nageljnovih zbic, tega pa imam (vcasih sem zbice turala, pa je zoprno, ker je trda, pa se spicasta malo, no olje pa je kul, ker tablet pa ne jem, ne spomnim se, kdaj sem nazadnje vzela kaksno).Me pa sicer zelo redko boli zob in navadno grem k zobarju pac potem, zdaj pa res ze dolgo nisem bila, kakih 13 mesecev, sem si zapomnila, ker mi je lani tik pred morjem plomba odpadla, pa sem sla se to spedenat in so mi dali celo nek cement ali kaj ze (je rekla, trse ali mehkejse, sem rekla, tolk da lohk grickam korencek, je rekla, ok, trsega torej - in je delalo - se zdaj dela...).Mah, saj se mi ne da razlagat... so mi napopali en nemaren naziv in moram zdaj to po daljsi poti urejat, prekleta birokracija... pa v bistvu se k zdravniku ne morem, zato tudi za roko ne grem. Ehh, kaj bi, saj bo boljse. Stanka, 13, 3?Imamo 18... aja, razen ce si na sedez, to je pa 3, ja (ti pa 13, nic cudnega, sem te 'zavedla', ko skoz omenjam), a po mojem vseeno dobimo - to je pri mami, no, 'tasci'.... Javim takoj.Joj, thanx... kok si prijazna. Vsec mi je skotska, no saj se nisem bila, takole po filingu, pac. Bom pogledala, kaj imate za eno cudo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ...nisem bila, kakih 13 mesecev... Jebelacesta SPET!!! ni čuda vedno imaš v rokavu kakšno 13seveda sedež, drugega nimam Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 *Pomaga pa ....Za vsako reč pomaga dober zobar. Tudi in predvsem pri bolečinah v zobeh.Zobje imajo redko fantomsko bolečino. Včasih je kje kako vnetje, uho, sinusi, pa gredo ti živčni končiči blizu eden drugega in se lahko bolečina tudi seli, ampak dober dohtar bo to videl - da je z zobom OK. V nasprotnem primeru je lahko samo slabše ...In kako lahko dober zobar pomaga ob bolečinah v križu? Morda pozna kakega dobrega ortopeda, ki si pri njemu popravlja zobe (če je res dober) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Stanka, ampak je res tole, ves - saj sem ze pravila, nekaterim pa celo pokazala; tako na osebni izkaznici kot na vozniskem dovoljenju imam prvo cifro 13 in se celo potem so taksne recimo: 58 in 94 in tko... - a ni noro, no! 13 mesecev pa zato, ker sem sla pac lani pred morjem in to je pac enih tolk mesecev... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 In kako lahko dober zobar pomaga ob bolečinah v križu? Morda pozna kakega dobrega ortopeda, ki si pri njemu popravlja zobe (če je res dober) Jaz imam ta dva modela ločena. Ortopeda in zobarja imam celo dva. Zobke pa , ampak so pa zdravi vsi. Bolj kot ortopeda, ti priporočam dobrega fizioterapetva ali fizioterapevtko. Ker kaj ti pa ortoped naredi? Dober dan, dober dan...-kako ste ...aha ...ja ...no saj veste obrabe pa to...če ne bo bolje bomo kar operirali, kar pejte domov in malce počivajte...ne se naprezat....kar v čekalnici počakajte na izvid..... A tebi to kaj pomaga? Jaz se od tega definitivno nisem pozdravila. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Dobro jutro vsem! Zdejle berem, kar sem zamudila vceraj in danes, pogledam malo maile, potem pa se je treba it ucit....... Marsa, upam, da bo zob kaj bolse! Mick , en poboz tudi zate! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Mick .... Lepa ikonica, Katja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Hvala, Rachek! A kdo ve, kako naj jo uploadam, ne da se tko razvlece? What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Ker kaj ti pa ortoped naredi? ... A tebi to kaj pomaga?Jaz se od tega definitivno nisem pozdravila.Jasno, to je bil samo štos... Glih jutri grem k enmu rusu Borusu Borisu.Pa danes (tudi včeraj) je moj poseben dan za hrbet, ob torkih mu namenjam še dodatno pozornost, grem na masažo stopal, riti, nog, hrbta. (nek KDJ) Pa mej se Kozmična, pa hvala za pozornost! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Ampak Piko, vseeno stopi do zobarja. Veliko bolj udoben stol, kot pri ortopedu Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts