Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Nino, kot si videl je bila moja noč spet dosti podobna tvoji, bogami, da ena najtežjih v zadnjem mesecu, če ne celo dveh. A se zmeniva, da odsekava s tem, pa čudnemu počutju ne dava več prostora v najinih posteljah? x:Dx

nekdo more tud slabo spat :) da lohk drugi dobr... sicer pa sem ugotovil da je bilo to nujno :) da sem velik razmislil... in se umiril da mi je dones kolokvij šel vredu :D huhjej morem it ribico ocmokat....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

men je pa nepricakovano vzglavnik vtrgalo ubistvo razneslo pravzaprav se je raztrgu kr neki u bistvu kupit morm novga...

eh, sj ni fore v tem, joj lunatiki je dans v jedilnici tko za mizo sedijo stirje stari (v domu upokojencev drugih stanovalcev tam tko ne vids), no pa se je neki stari mami, tko zaletelo, da ji je zgornja proteza ven padla, sosedi v solato! js sm bla v drugem koncu k sm eni pomagala da je jedla, pol je pa una soseda kr z golimi rokami prijela njeno protezo pa jo ji zacela tiscat v usta, una ji pa ni pustila, in pol sta se skor preteple... joj tolk smesno pa tolk resnicno "bogo".... en star ata je pa kos mesa zavil v paprinatno brisacko pa si ga za spodnjo srajco shranu... kaj vse ne pogruntajo?! pa tole js ne bi verjela glede proteze, ce ne bi videla :xx!: x:Dx mogoc v filmih....

nino cestitam za kolokvij x:Xx :palec:

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Ej, vidve čarovnice, ne meni s kakšnim potresom v Trbovljah, mam tam en delček svoje dušice, na tak lep način x;)x A je bil sam pri tebi, Selene? x:Dx

Nino, jaz pa spala kot ubita, sam kaj k sem se zjutri s špohtlom morala ribat ven iz postle :vio: Pa možgančki tut še niso zalaufali pune, tko da... sem se kar odločla, da bo pisanje kazala skripte kar primerno opravilo za zdaj x:Dx Študiram pa "diagnostični in svetovalni psihološki razgovor", tko da bom znala od par dni naprej dalje zastavljat takšna luštna prava vprašanja x:o)x x:o)x x8Dx :vragec:

Pa en bravo za kolokvij :palec:

Pismu, Kapica, tole z "dentjero" je pa res... khm... okusno, nadvse x:Dx :inocent: :vio: Te je pa lepo spet mal brat,zdaj te kar nekaj časa ni bilo gor ane? (vsaj jaz te nisem zasledila.... :inocent: x;)x )

Cmočki x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

soncna vila, mas prav, da me nisi zasledila :sori: sej vas kr pogresam!!!! sam ne najdem ne vzamem si casa... x:Ix tebe je tud lepo brat! em hehe sam povej pliss kaj je "dentjera"... x:Xx x:)x

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Sončna, kaj pa vem ej... js sem tud pol spal kot ubit... ampak sem rabu 4 ure!!!! to zame ni lih... prijetno... eh čist me je obrnilo, no ja, ni panike v bistvu kul, sicer bi bil ob treh ravno čas za počitek.... ko bi prišel na kolokvij tak pa ne ;) tak je pa šele zdaj...

tnx kapica....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

dentjera=proteza

sončna, sori, da se vmešavam :inocent: x;)x ...pa ti si tud primorka :eek:

kapica, lepo, da si spet tle....wb :palec: xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

amis ne skrbet, nc se ne umesavas, koristne info pa vzpodbudne besede dajes x;)x ! aja proteza je to? x:Dx a, to po primorsko? x:)x

po primorsko, ja...izhaja pa iz italjanščine...tako kot še veliko drugih primorskih izrazov... x:)x x;)x ....saj veš, štajerci pa korošci, pa gorenjci (pa še kdo) pa izraze iz nemščine (tajfl, herc, tref, hoze....pa tko naprej) x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Contesa, evo tole sekundo sem nate pomislila, ravno hotla pobarat, kje da je kaj Contesa! Prav neverjetno, res!

WB! x:Xx :vio: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Welcome Back! :D zdej pa pogrešam sam še eno :) hehe tisto pa itak zmer k je ni....

no conti... po ene 248urah kolkr jih boš rabla da pregledaš vse kar maš za pregledat novga na forumu :) te bom pa začel nadlegovat z vprašanji...

Kot bi v Mercatorju Spar prodajal svoj kruh  :xx!:  :vragec:  :xx!:

Ne to ni tako, Janja, dosti huje je...

Tu 'v mecatorju' 'spari' itak prodajajo svoj kruh...

Nekaj drugega pa je, da se recimo pod nekaksno pretvezo (torej kupca) 'spari' infiltrirajo v listo ugodnosti clanov 'mercatorjev'...

To pomeni da ne da bi v 'mercatorjih' prodajali svojega kruha, pac pa da bi h 'mercatorjevim' kupcem na dom ali v posebno lozho hodili tezit prodajalci iz 'sparov'...

Skratka, z drugo besedo - to pac je zloraba foruma.

Pr tem bi, kar je napisal oz. nam razodel Piko, nekaj dodal;

Se strinjam, da je to zloraba foruma in to na zelo podel način. Ker tisti, ki je to poslal očitno nima jajc in bi si z dobrim delom in vztrajnostjo (kar mu očitno ne ratuje) ustvaril oz. pridobil krog rednih obiskovalcev; Poizkuša na drugih, med njimi tudi na tem (našem) LNF-ju, zvabiti in pod pretvezo (verjetno), da je še brezplačno in da je tam boljše..........

To je s...... :xx!: :xx!: ; Sploh nimam besed (mislim mam jih, sam jih rajš ne bom napisal, so preveč svinj....).

Mislim pa, da je večini tukaj všeč x:Xx in vem, da boljšega foruma in ljudi, kateri smo tukaj sploh ni xDDx :palec: :palec: :palec: , zatobomo ostali tle :2src: . zato Marsa ne se bat, ne boš nas zgubila x:Xx x;)x .

Je pa res skrajno PODLO :xx!: :xx!: :xx!: , to dejanje in če je ta, ki je to poslal med nami je boljše, da gre; in pusti našo dobro družbo pri miru x!x x!x , mi se imamo tukaj lepo in marikomu je ta družba (LNF) že pomagala in dobro svetovala in dala mislit, tako da je sedaj življenje lepše in lažje in vsak dan znova le lažje začeti v FANTASTIČNI družbi LNF-ja x!x x!x

Marsa x:Xx in ostali Lunatiki :palec: x:Dx x;)x x:Xx x:Xx x;)x x;)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...