Gazelca 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Jz sm pa sredi noči(zaradi bujnih sanj ),nabila z glavo v steno....še zdej me glava boli in mam eno buško :o|o: .Drgač je pa zaenkrat še vse kul.... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 . ..OJOJ, BOŠČEK TI... ...A MAŠ ŽE BUŠKO??? Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Hvala Žaža ,ja mal se mi že pozna....kdaj bom končno nekej lepega sanjala? Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Heh, potem si pa taka kot jaz - sem mislila napisat - pa se spomnila, da heej, ali nimas glih ti tale datum pravi? In seveda... no vids. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Hm Marsa...torej si kljub razlike v letih navsezadnje nisva tako različni Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Hmm, ja po tistihle udarcih ze, poleg datuma...Zakaj - a bi naj bili razlicni, ker da navsezadnje le nisva tako? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Hej hoj! Sem se kar dobre volje, glede na to, da smo dobili rezultate izpita nazaj in sem padla. Pa ok, bom naslednje leto bolj poglobljeno delala, pa malo lazje mi bo to, da sem vse enkrat ze slisala. Zdej pa nazaj ucit. Sem si vilince narisala za ucenje in vceraj so mi ful pomagali. Se zmeri pa nisem cist dojela teh sorodstvenih vezi z Janjo...... Kje je pa volnica? What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Pozdravljeni mujceki. Hm, mal se sprašujem, ko pomislim, da na nekaterih temah ugotavljamo, da je vse slabo za nekaj dobro, nam je bilo namenjeno iz določenga razloga, da se iz tega potem nekaj naučimo itd......mi ne uspe najti nič dobrega v tem kar se mi trenutno dogaja. Samo velik žalostnega, obremenjujočega in pa nekaj kar bo mi dalo nova znanja, izkušnje, razumevanja. Le to. Dobrega nič, če spregledam zadnji del prejšnjega stavka. Astra, coccinelle, S.vila, surya, Lia, Stankaa, žaža, Amis, Piko, rachek, ribica Katja....hvala vam za vzpodbudne misli, naj mi oprosti tisti, ki sem ga morebiti spregledal. In hvala vsem, da ste tukaj in bogatite moje življenje z vašimi mislimi, spoznanji, izkušnjami, doživetji..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Mick, mi smo s tabo, kadar nas bos rabil! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 http://www.povej.net/forum/images/smiles/slon_plese.gif ...JOJ MICEK, KO BI TI VEDEL KAKO VELIKO DNI TI MENI POLEPŠAŠ...DRŽIM PESTI, DA SE BOŠ ČIM PREJ BOLJE POČUTIL... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 končno doma jutri pa frej dan, jupi greva in bova šli in šli in šli, kamor bova pač šli,si bova še danes izbrali točen cilj, v mislih imava tri, ampak mislim da bo moj prevagal....torej, komaj čakam mala prišla iz šole, navdušena, jaz malo manj, pa to plačat pa ono plačat, ma bo že...Mick, drži se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 tudi jaz mickeni!!! še mal pa grem iz službe... komi čakam se mi res ne da več spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 naj mi oprosti tisti, ki sem ga morebiti spregledal. In hvala vsem, da ste tukaj in bogatite moje življenje z vašimi mislimi, spoznanji, izkušnjami, doživetji..... Je že v redu Mickeni . Ti se kar usposobi, doživljaj tole situacijo, karkoli že je tule v njej zate . Ribika, tale naša familija je čist simpl . Trudi je moj mož, Aiwa njegova sestrica - moja svakinja, zdej še El Ninota nekaj k nam vleče . Žaža je pa sodelavka . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Mickeni Piko sem včeraj nate pomislila, ko se je dež vscal Moja dela počasi napredujejo, mogoče se pa res uspem spokati do petka Aja, vesel začetek šole danes, vsem šolarjem Sem klicala frendico malo prej katere malček gre prvič v šolo so vsi na auf, razburjeni, oh ti cukr mali Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 mick you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 A kdo ve, kako naj jo uploadam, ne da se tko razvlece? Hmm, saj forum (Powerboard) se v to ne vtikuje. Ti samo uploadaj sliko, takšna, kot je. Če pa se ti v urejevalniku slik prikaže drugače, pa poiskusi v profilu v nastavitvah za ikono točno takšne dimenzije, kot dejansko je. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Hvala Rachek, sem se znasla! Takrat sem uploadala sliko, kakrsna je bila, pa mi jo je stisnilo pa podaljsalo. Tko da se ocitno vtikuje, ce je slikca manjsa od moznega. (Sej na mobisuxu sem mela iste probleme). Ampak sem uredila. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Selene, aiwa, cosma, Amis ... ...JanjaK pa ta ve, da sm čist nor na prasice in je tako sploh ne rabim posebej omenit Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Tiiiiiiiiiiinka ...thx Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Tko da se ocitno vtikuje, ce je slikca manjsa od moznega. (Sej na mobisuxu sem mela iste probleme).Ne bi rekel, sem shranil tvojo slikico na disk in jo odprl v Paint Shop Pro-ju, pa je take dimenzije, kot jo IE prikazuje, 100x56. In kakšen nick imaš na mobisuxu, če ni skrivnost ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 http://www.povej.net/forum/images/smiles/033102jump_1_prv%5B1%5D.gif JU-HU-HU, KONEC SLUŽBICE ZA DANES...ZDELE PA DAM RISAT... VSEM ŽELIM PRIJETNO ČVEKANJE ŠE NAPREJ... PA PA Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Danes se prebral:Eden od bolnikov na tem oddelku misli, da je Napoleon, drugi, da je general osvoboditelj San Martin, meni pa nihče ne verjame, da sem Maradona. (Diego Maradona, nekdanji nogometni as, o svojih izkušnjah z zdravljenja na psihiatrični kliniki) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Ha! maradona ima na isti dan r.d. kot Mitja, pa cist drugacen zgleda, tak cokat in to, kar precej tipicen... Mick, kako kaj?Si na izici bolj ali kaj, te ni videti v temah? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 včeraj sem se zafrkavala glede potresa, pa je bil res, ampak dans skoz nekaj čutim....kr tko mal nor filing...grem raje ven Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Jaz sem pa rpedvcerajsnjim ali kdaj rekla doma, a cutte, a je bil potres?Pa je bil vceraj...Ocitno sem ga en dAN prej cutila... Moja mama ne more pozabit, ko je bil 1x tak hud potres v LJ in je pomivala posodo in je uletela iz kuhinje in me je zagrabila za roke, mene pa ni motila polita kava niti potres, pac pa to, da je imela mama mokre roke oz. da me je s taksnimi rokami prijela! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts