astra 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 O, Mushi...wb, sem te že mal pogrešala... Čist drugi tempo je...šola pa tako...ampak men paše...se že v glavi naštimaš, da je treba delat...včeraj...neodgovorna mama, počela vse živo...in pozabila skuhat kosilo... ...ob pol petih me vprašajo, a mi pa ne bomo dons nč jedli ...pa sem šla po pizzo... Zjutraj pa Jan pravi...mami, pliss, boš danes skuhala kosilo Ja,ja, saj bom.... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Morgen , pismu zadnje dni mam neke čudne feelinge, dosti spim, pa imam občutek da se nikakor ne spočijem . Pol se pa zjutraj ko v transu premikam in štimam jutranje zadeve, z muko držim odprta polkna do Ljubljane, če mi znese , če zaspim sem pa eš bolj zgažena . No danes sem že čist v redu, hm, mogoče bom mogla pa akumulator zamenjat . Tam sem brala o potresu. Kdaj naj bi bil? A včeraj? Ker sem jaz tule v službi rekla, da se nekaj trese, pa so me gledali ko da sem z Lune . En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 http://www.povej.net/forum/images/smiles/slon_plese.gif Juterček vsem VSEM ŽELIM LEP DAN... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 jutro svakec, žažek,astra, mushi, amis... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 dobrojutro tudi tebi, aiwa you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Juterček metuljčica.... http://www.s-3gim.mb.edus.si/timko1/ekosistemi/travniki/tea/metuljcek.gif Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Mick, kako kaj?Si na izici bolj ali kaj, te ni videti v temah?Jutrček. Po dolgem času, skor 4-ih mesecih sem spet v obleki (moški, da ne bo kake pomote ) in se mal čudn počutim. Mi pa paše baje Danes bo dan poln sestankov, popoldan pa obisk našega bolnika, mislim, da bo kar naporen dan. Marsa, mah, čudne stvari se mi dogajajo, sem trenutn mal črnogled, mal žalosten, pa sem mal manj "aktivno" tu. Življenje zna bit oz. je občasno prav.........izrazito nesmiselno. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Jutro vsem Zjutrism se toooooooooolllk težko spet zbudu, pa hrbet me je spet močno spomil, da je tam in me je kr z bolečino opozarjal, da bo treba kake vaje spet delat, da se bo umiril. Sploh zdej k ne bo več toplo, da ne bo pol prevelke krize. Tko v službi sem že kr neki naredil, zdej pa sam še zadeve k sprot prhajajo..... Lep dan vsem in naj se vam uresničijo vse dobre želje http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 http://www.povej.net/forum/images/smiles/slon_plese.gif Juterček vsem keri dobr slonček Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Če bo lepo vreme pa že v soboto, da vas malo vidim v živo, pa da kakšno fotkico naredimo! Jiha! Contesa, kaže da bo kar gasilska, medve bova verjetno spodaj ležali, da ne bo treba previsoke fotke delat Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 [Contesa, kaže da bo kar gasilska, medve bova verjetno spodaj ležali, da ne bo treba previsoke fotke delat js pa vmes js pa vmes da res ne bo previsoka fotka hehe mmmm Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 no super.. mjz se bom pa komu za vrat obesla.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 http://www.povej.net/forum/images/smiles/slon_plese.gif Juterček vsem bejbi, kje take fine stvari najdeš? Jah.. mushi pa čist zmahana, počutim se kot 90-letna stara mama, mogoč se še ktera taka počut boljš kot jst... vem le to, da ne bo samo jamranje, da se bo situacija ko to krizo prebrodim, zlasti pa če jo uspešno.. spremenila za 100% in bom skakala v zrak kot ena mlada koza... hehehe... namreč en izpit še spičit (da me ne vržejo še enkrat v prvi letnik in opravljat vso razliko zarad spremembe programa.. diplomsko mam pa že napisano.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 ne contes bom nežna... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2004 Avtor Prijavi Deli 2. september 2004 Zivjo vsem! Danes sem bila koncno pri zobarju.Imam trakec, jutri moram se enkrat priti.Pa danes sem bila 2x tam... (ker sem bila tam ze pred osmo in tudi gotova sem bila kar hitro, potem pa bi morala eno uro cakat, da bi se zacele uradne ure rentgena).Cez noc se mi je naredila totalna shola in mi je danes zobarca z necim jeklenim pritiskala tkivo, da me je tako bolelo, da so mi solze tekle - pa glih sem vceraj hotla se pohvalit, kako mi ni nikakrsen, najmanjsi problem it k zobarju, ce me se tako boli in vse, ko mi delajo, ker je ta bolecina nekako potem olajsujoca... a danes! :OO!: No in ker se ni pa ni hotela razpocit ali kako, so mi najprej vse razboleli s tiscanjem, potem pa je rekla sestri se za skalpel, sem mislila, to pa umrem zdaj, pa sploh ni bilo dosti huje, samo me se zdaj boli... kljuvanje sploh ni ponehalo...No, mi je pa vseeno uspela se plombo dat na levi strani (ko sem imela eno leto kar cement)...Pa se jutri moram spet priti... ampak vsaj rentgen sem ze opravila...Oh, ja...Vseeno pa sem vceraj ful naredila in danes ze tudi zdajle tehle pol urice ko sem doma in prej vmes, a s tezavo, se smejat se ne mroem, pa sem postekala, zdaj ko me boli, da se kar pogosto smejem, ker imam usta prec na poteg, pa ze - ups! au! V zadnjih 10 letih se pa mensezdi nisem tolk nacakala kot zdajle v dveh dneh, blazota, ki tako tezko cakam, vse sile usmerim, vse meditacije uporabim, mirna sem in to, a kar buhtim, razneslo me bo, ce kdo za mano stoji na 10 cm, pred mano na 20, pa okol mene, pa okenca, pa... vmes pa po 7-ih krogih obupanega iskanja parking placa (Miklosiceva, resljeva, tavcarjeva in ze cankarjeva, beethownova, Vosnjakova, kersnikova, ma vse no, za RTV-jem, tud enga placa ne.... ) potem parkirala na pol na plocniku in pol na kolesarski stezi z utripajocimi lucmi in srcem, ko sem jasno listek pricakovala...Ona Miklosiceva vceraj pa - kot v najgroznejsih morah, Kafka, no... ogromne sobane, delajo 4, na tem koncu samo eden, ima blazno vrsto, zraven okence 'ne posluje' (me je prijelo, da bi s fotkicem prisla enkrat fotkat malo), k edinemu pridnemu, ki se ukvarja s strankami, pa se ta folk, zaposleni, nosijo stvari za urejat in po nasvete!!! :xx!: Kaksna totalna neucinkovitost, pa to ne mroes verjet, nic se ni spremenilo v 25 letih!!!! :xx!: Sanjavo se sprehaja folk naokrog, cez mizo se stegne, prakticno lezi in daje dodatno svoje delo temu edinemu ki dela - s strankami - in sploh ki dela, ocitno...In danes - pridem k zobarju ob kakih 7:50-55. prva sem bila v cakalni vrsti. A - prisla sem notri ob 8:20... Vmes je sestra odsla, je nekaj casa ni bilo, potem je prisla nazaj z neko vrecko z malico, zdravnica pa je medtem notri brala casopis.Pogledam kdaj zacnejo 'delat' - ob 7h!halo! Jaz pa pridem ob osmih in se vedno 'predpriprave' ali kaj!Za znoret, se dobro, da tako malo imam opravit s tem, ampak da bi pa to bila kaksna praksa, se mi pa zmesa... ker me pa se vedno ves lic boli, pa ne morem mislit na nic druzga, sory, ce sem koga zamorila...Ejj jej jej..... In potem naj pa ves postopek se z roko! Vmes bo ze sama zdrava, itak. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Tkole je tole pr nas, ja. No sam da si prestala une ta hude bolečine pri zobarju, zdaj se ti pa itak že zdravi, pa bo vse sam še bolš . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 pobož za Marsiko. Da bo čim prej konc obiskov pri zobarju!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 marsa, sožalje...zgleda, da je letošnje leto specialno za težave z zobmi (kaj je s saturnom ) in ustreznimi bolečinami...mene tud ni bolelo...do letos :OO!: ....za roko pa: vrste gor al dol, poskrbi zanjo x!x ...kdo bo pa tvoje poste pisl tle, pa red delal, pa šibal, pa to... <_< you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2004 Avtor Prijavi Deli 2. september 2004 Joj, thanx, , res, ker danes sem pa res uboga... sem kar obsedela na stolu onem, pismu, se ust si nisem mogla splahnit, pozvrkljat sploh nisem mogla...ne saj drugace sem dobre volje, ker sem pac aktivirala tole, seveda, zdaj gre v zdravljenje samo se... ampak me je pa kar izmucilo.vse skupaj, celo tole norenje dva dni pa vse...Pa ful imam enga dela, pa se sploh ne morem skoncentrirat...ja, Contesa, pametna, saj jaz si bom tud enkrat ubodla tkole zobarja, s splosno zdravnico pa sem kar zadovoljna, no saj videla sem jo 7x - 5x v 5 dneh pred 7 leti, in ene dvakrat vmes, se pa ne spomnim, zakaj ze...tako da splosnega zdravnika tako redko 'koristim', da je brez veze... Pac grem, sem ravno na eno kul tedaj naletela, bikico, pa je bila dovzetna za lune v skorpijonih in to - ko sem se tam vse zmenila prec. Zdaj sem pa padla v ta stos in kaj bom naredila?Se h ginekologu se narocim, nisem bila ze kake dve leti.Vcasih je bilo fino, me je picilo, da bi hotla kontrolo po pol leta, je rekel, a je kaj narobe, pravim, ne samo preventivno, pravi pridna.zdaj pa pravim a se lohk narocim, pa pravi z zadircnim glasom, a je kaj narobe, pravim ne, pravi skoraj nejevoljno nekaj v tem smislu, ces kaj pa se pol grem, naj pridem pac cez ene dve leti (ali koliko)... Bom pa na vsak nacin sla kmalu, nacrtujem se jeseni, na en paket kiropraktika. da se mal nastelam. Thanx vsem za prijaznost in socutje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Hehe MArsa, če ti ni predaleč, poznam najboljšo zobarco v Ajdovščini Pršparaš na čakanju več kt porabiš za vožnjo Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2004 Avtor Prijavi Deli 2. september 2004 Tvoja mama ali kaj, Nino? Thanx, te morda primem za besedo nekoc. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 No pa naj še kdo reče, da se ne da na LNFju vse zrihtat Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 svašta spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Marsa... ne bom te tolažila, ker si itak borka Vrste tudi mene zmeraj spravijo v depro :xx!: Vseeno pa želim, da se tole čimprej zrihta ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2004 Avtor Prijavi Deli 2. september 2004 Dbest, Coccinelle, kaksna dobra tolazba! *boljse ze kot moja mama, ki bi rekla - a zob te boli? ves kaj je dobr??Da mene ne. :xx!: Sem pa glih nate mislila, ko si edina tamle nekje postekala nekaj, pa se tako dobro ovila, se boljse kot jaz.. Mi je vsec, obozujem, ce je kdo brihten in hiter v razmisljanju in vsem - to mi je velik plus pri folku, in ti imas na pretek tega. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts