El Nino 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Tvoja mama ali kaj, Nino? Thanx, te morda primem za besedo nekoc. pa dokler ne gre v penzijo prosim sej bo še ene 20 let Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Marsa, zobčki...sej ti bojo zrihtal in ti bo bolečina minila, pa bo No lepo se imejte, če bo zneslo me neki časa ne bo več na forumu, da bo zmaga (ob tem mojem dejanju), za nekatere toliko slajša in se bojo počutili, kako imajo prav, jaz pa, da sem LOSER :o|o: ;Pa naj bo tako;Spoštujem mnenja vsakogar in naj ga pač ima in tako živi, če mu paše, tako kot jaz imam svoje mnene o stvareh in tako tudi živim; se pa pri tem trudim, da ne žalim, kot nelateri :xx!: , to je zame odraz nezrelosti in, da ima pač tisti človek probleme, ne jaz.........heh..brez veze nakladat....... :xx!: :xx!: Lep pozdrav JE PA TA FORUM DOBER IN VEČINA JE DOBRIH, PRIJAZNIH IN PRIPRAVLJENIH POMAGATI (če je to potrebno) LUNATIKOV MARSA, svaka čast da ti to ratuje in da si ustvarila ta forum..... http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 KAJ JE TO TRUDI....ZAKAJJJJ?????? PA KVA KJE DANES ZA EN J*BAN DAN? Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 KAJ JE TO TRUDI....ZAKAJJJJ?????? PA KVA KJE DANES ZA EN J*BAN DAN? internet mu bodo ukinli preveč objav na dan? heja.... grem kar mal počivat.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Trudi? Kva je zdej tooooooo???Kdo ti nagaja, povej da ga s.urcam.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Mushi in action Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Trudi, ne ga sračkam ej, ignoriraj pa bo evo prišla iz pohoda, cilj je bila Sv. Planina in dosegli sva jo... tišina, narava in mir Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Trudi kola mu naredi pa bo....http://www.povej.net/forum/images/smiles/10_1_101.gif Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 http://www.povej.net/forum/images/smiles/tomato.gif...no jupi, pol :xx!: smotanega :xx!: dneva je za mano, pol ga moram pa še preživet...upam, da mi bo ratal...joj, z lubijem mava spet cele štale...mislm, un ma svoje pikre gnile fore, pol ko je pa mani dost in mu povem, da s takim obnašanjem naj se pa spelje, mi pa jokca pa tak...počasi mam res že dost njegovega teženja...ne vem, ne vem....mogoče pa le nisva za skupaj x!x :o|o: ....bomo vidl ...so rekli slepi.... VSEM ŽELIM SUPER-VREDI DAN... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Zgleda da je bil dons en crash vseh planetov v eni bajti . Good news- jutri je nov dan x:Dx . Jaz bom še tega maximalno zlorabila, kokr se mi bo pustu Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Trudi, Žaža, Marsa - danes retro Merkur še mal opleta z repom, ni čudno, da se tole vse še dogaja Jutri bo boljš, pol pa sam še na , vem to jest Thumbs up, folks!!! Pa po enga pobožka za vsakega. Sanci cat, daj ti meni mal posodi tele tvoje zagnanosti za učenje Bi jo krvavo rabla. Danes sem še zvedla, da mogoče enga profesorja sploh ne bo takrat, ko ima objavljen izpitni rok, danes klicala naokrog (tajništvo sem zamudila, ker sem spala :o|o: ), pa nič zvedla. Bomo jutr. Mick, veš kaj - prav nič črnogled se mi ne zdiš po teh tvojih postih tule na luni - samo realen. In saj sem ti že prej napisala - prav občudujem te zaradi tako mirne plovbe skozi vse tole, en na nos, da bo vsaj mal lažje Hmmm bi te pa vidla v obleki Amis, Nino, Janja, nekak tudi mene tele noči mučijo, pismu, tako kot vas Se mi zdi, kot da bi celo noč prespala na meji med "ničem", neko luknjo in polzavestjo... prav nor filing, ko sem se vmes zbujala, me je kar vleklo dol, pa poskusiš zavestno se orientirat v situaciji, pa kar neke vesoljske fore prihajajo naprej Pismu tale lunca pa dela, ja, ta mesec Včeraj sem se dobila s kolegom s faksa, in moram rečt, da me je izvrtal na čajček v pravem obdobju. Pred kakšnima dvema letoma midva ne bi imela kaj delat na skupni kavi, sedaj sva pa lapala štiri ure in pol kot strgana dohtarja In to o temah, ki odpirajo obzorja, širijo poglede... noro. Ko imaš pred sabo človeka, ki se je boril v vojni na Hrvaškem in v Bosni, si noro hvaležen za njegovo prisotnost in njegove besede.. še najbolj pa za tisto milino in mir, ki seva iz takšnega človeka! Hvala ti. aja... pa DABR DAN VSEM!! x:Dx Nasmeh v srce, dobro voljo v žep, nagajivost v učke, pa bo dan že pol lepši! Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 http://www.povej.net/forum/images/smiles/slon_plese.gif sončna vila, to si pa itak, tako zelo lepo napisala....HVALA, pri meni gre že na boljše... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Hej, ti mali s(l)onček Me veseli, da sem ti uspela malce razsvetlit trenutek Hehe ko bi mene vidla, kako mencam tuki za računalnikom, ko se mi ne da učit... pa zavlačuuuuuuuuuujem pa zavlačuuuujem, pa ziher je še nekje na LNF-ju kdo kaj novega napisal, grem pogledat, pol pa res... pismu sama sebe nategujem (ups, sem jaz mal vulgarna ratala zadnje dneve, kaj zdaj to , bejž Sončna hitr iz Dnevnika x:Dx ). Aja. Pa včer mi je tale kolega reku, da sem vamp ženska, pa iz njegove strani je bil to kompliment Kakšna naj bi bila vamp ženska oziroma njene pozitivne lastnosti? Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 No lepo se imejte, če bo zneslo me neki časa ne bo več na forumu, da bo zmaga (ob tem mojem dejanju), za nekatere toliko slajša in se bojo počutili, kako imajo prav, jaz pa, da sem LOSER :o|o: ;Pa naj bo tako;Po mojih izkušnjah - pri takem mišljenju se ne čudi, da imaš težave s hrbtom! Daj, poglej stvari malo z druge strani, v drugi dimenziji, z druge plati.Mene nihče ničesar ne prepričuje, sam samo pišem svoja mnenja, če so komu prav, OK, če pa ne, pa tudi OK, ker za vsak slučaj - morda pa so nekumu prav. Morda meni...Pa takole se da naglas tudi kaj preveriti, izrečeno hitreje prestane naš lasten test verjetnosti, da mislimo, čutimo, dojemamo prav. Torej, dej nehi no, pa ne pust se zdej Pujsi prepričevat o teh rečeh, gotovo ima drugačno mnenje od tvojega, to mora znati prenesti tvoja hrbtenica sama! Saj zmoreš! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Ne pusti misliti in dihati okolici, saj so vse misli in pogledi prikovani nanjo! No, ne vem, če so to ravno pozitivne lastnosti, pridejo pa velikokrat zelo prav! Tenks Contesa, saj nekak tko je verjetno tudi mislil - sva se o reakcijah drugih ljudi name pogovarjala, pa je to prijavil Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 jaz tud, upam, da se vidimo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 to ni fer... škorpike, dobiste vse dabest obiske... ... upam da bo tle pršla mimo kaka notranjska levinja pa levček... da mal popravimo tole nebesno krivico... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 hehe Nino, pol se tole aplicira še name tut al kaj Zdaj sem slišala še eno definicijo vamp ženske... tista, ki moškemu posrka energijo do zadnjega atoma, vampirka kao, ampak na pozitivno obrnjeno Sem se glihkar spodtaknila ob tole, da ni to malce povezano z mojo škorpijonsko lunco Okej se bom nehala analizirat (Zadnje čase mi je noro dobro poslušat, kaj si drugi mislijo o meni, kako me vidijo... se spoznavam še skozi prizmo gledanja skozi oči drugih pa mi je ful zanimivo ) Pol si grem pa rdeč lak kupit, ga že ful časa nisem imela gor Aja!!! Pa Marso sem tudi jaz včeraj slišala, malce po nesreči, malce pa naštimano In jo je bil cel užitek slišat, spet po tolkem času tisti pozitive naval energije Upam, da se res narišeš na torticah v soboto, Marsa! Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 [No lepo se imejte, če bo zneslo me neki časa ne bo več na forumu, da bo zmaga (ob tem mojem dejanju), za nekatere toliko slajša in se bojo počutili, kako imajo prav, jaz pa, da sem LOSER :o|o: ;Pa naj bo tako;Dej Trudi ne seri ga, sedi tukaj in tajpkaj Če komu ni všeč, tukaj mu ni treba biti, tebi pa kot vem je. Kaj te briga kaj si drugi mislijo. Ta forum je kot življenje, treba je znati preživeti. Moraš sprejeti, da komu nisi všeč, pa da tebi tudi kdo ni všeč, pa so what. Big deal! A ni tako povsod?Za vse je dosti prostora. Recimo moja tašča je izjavila, da je ne bo na zabavo, ki jo pripravljava za celo žlahto, ker se grdo obnašam do nje, /beri: Vikam jo/ ...pa misliš, da mi je vseeno....ampak vem da dela to samo zato, da bi me jezila in ker se ne **obnašam** tako, kot bi ona želela.Skušam se skulirat, čeprav moram malce priznati, da mi vre bi ji povedala enih par :xx!: a sm še kakega pozabila? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Ohbog Trudi, šele zdaj sem pravzaprav uredu prebrala tole, kar si napisal (so here we go again z mojim hitrim branjem, kricifiks :o|o: ) - zakaj bi hodil s foruma, halo? Pač je tako kot v življenju, točno tako kot ti je že Cosma napisala, ne moreš bit vedno vsem všeč! Saj si kdaj gremo nekateri malo na živce, pa se mal kje bocknemo, pa se potem spet začnemo prenašat naprej, ko se juhca malce ohladi Potem pa čez nekaj časa sploh ni več okusa po kakšnem kregu kje, tako da lepo te prosim, ne pretiravaj Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 A Trudi??Kaj dogaja??? Nimam časa - res ne...mi gre danes nekam na tesno vse skup.. Ampak na brzino - Sem prvič v lajfu poklicala vedeževalko....in kaj se zgodi????Tipica mi ne dvigne Samo eno potrditev sem hotela no In napisala fajno res dobro prošnjo...za eno delo v javnem občilu.To bi bilo genau zame...se že vidim tam... Ockey grem zdaj brat, kaj kje dogaja. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2004 Avtor Prijavi Deli 2. september 2004 Oj!Aha, vceraj sem se slisala s Soncno (sam naklada, da sem pucala od energy, v bistvu sem bila precej zategnjena, potih govorila, bolj izi verzija).. Danes pa sem se videla s Conteso - sem ravno mimo sibala. Sem vesela, ko sva se videli, Conteso je vedno lusten pogledat. Po spremembi frizure se se nisva videli, ful dobro, se boljse kot prej. Da ne govorim o ravno pravsnji zagorelosti (ji lepo pase, ker jaz sem v bistvu prav prevec, no zdaj je ze boljse). Imam pa malo zatecen lic (a nisi nic opazila, Contesa?) - mi je mama rekla, kaj imas tako rdeca lica, pa sem videla, da imam res - en lic imam kar zatecen malo in kar malo modrice gor,No drugace pa je veliko boljse (razen ce bo rentgen pokazal, da imam ze cisto razzrt lic al kaj tacga ).. Kaj je pa zdaj to, Trudi?Jaz nisem zasledila nic taksnega (je pa res, da gledam morda 1/10 tem zdaj in da me ni bilo).Ampak tako kot so ti ze rekli, mislim da Cosma in Soncna - tako kot lajf, pac, en vesoljni razred si predstavljaj - en ti je kul sosolec, drugi malo manj, a v bistvu pa iste za***** klopi gulita. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Nataly, kolk lep post Sem pa ravnokar zvedla, da se mi en izpit premakne malce naprej, tako da imam dovolj časa sedaj za oba!! Enega v ponedeljek, drugega pa potem enkrat po sredi, jo morm še jutri poklicat, pa se zmeniva In veš, Nat, sem prav razmišljala... na prvi pogled zgleda, da me imajo zvezdice rade, potem pa mi je prišlo na pamet to.. da imam sama sebe tolk rada, da si kreiram takšne situacije! In potem preberem pa še tvojo prijavo o službi Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Nataly, držim pesti, da bi ti ratalo.. .. men je pa danes tako čuden dan...dan kot običajno...jaz pa se počutim, kot da je nečesa konec... ...in začenjam na novo...tolk je trapasto, da sem v mestu govorila že sama s seboj... ...ker se nič ni zgodilo v resnici, ničesar ni konec...pa tut nobenih začetkov nikjer ne vidim...ampak filing je bil pa res izrazit...ok, bomo počakali, da od "zgoraj" dobim še kak info... Trudi, brezveze ti je tole...tako je že vsakega kdaj prijelo...pa potem mine... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Mah Marsa, še ko si čisto uizi, si energetska, vsaj zame! Saj veš, jaz pa počasna bikica Čeljust bo pa uredu, držimo figice Astra - veš česa je konec?? RetroMerkurja, začenja se novo. A tolk si naštelana al kaj na tele planetke? C c c c c c .... Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts