Ksenia 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 glej da boš ti igrala na prave strune Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Contesa, mislim, da je struna ostala cela... Elnino sigurno imaš še kakšno hehe ostale sem izgubil strune so cele.. hehja od kar ne lomim več nohotv (hvala Buena), in ne tržem strun(hvala bog), lomim trzalice, in jih zgubljam.. (hvala *****) hehe no k sreči je to taka specialna da se joda na treh straneh igrat, in je sam ena stran šla... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Pridite k nam nocoj, povabljeni ste vsi na chat.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Mah, v skrajni sili kako noč tud v avtu prespim... nadaljujem pa na plaži. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Mah, v skrajni sili kako noč tud v avtu prespim... ...en zic mam fraj... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 .......ti javim, če ga bom rabu Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Sam kavsate klele na forumu . Daj Mick ohladi svoje orodje, pa še men' kej pust'. Pa nauš mi use poštepu'. Pismu... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Kavsati: - hitro, sunkovito segati s kljunom po čem (udarjati...) - tepsti se ( s kljunom ) - prepirati se - spolno občevati Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Zadnja alinea Poleg besede kavsati poznamo še:-krkačina-taslačina-tarabljenje-jebačina-drkačina-fukačina Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Dobro jutro v novem dnevu, želim vam en prijeten dan, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Aiwa, sej Borism je samo lep dan zaželel evo nov dan, nove dogodivščine, nove priložnosti (bi rekla Janjak) Imejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 se pardoniram. moj post je bil mišljen na enga prej. Boris ni blo teb namenjen . Drugače pa tudi jaz želim vsem skupaj en lep dan. Včeraj je bilo prov fino čeprov sm bla zvečer že utrujena in mal tečna. ah... bo dons bolš. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Zadnja alinea Poleg besede kavsati poznamo še:-krkačina-taslačina-tarabljenje-jebačina-drkačina-fukačinaa dej, dej... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 JUTERČEK VSEM Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 "You can only lose what you cling to" -Buddha **cling: držati se česa, priviti se.. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 "You can only lose what you cling to" -Buddha **cling: držati se česa, priviti se..kako res je to.. DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 En je čisto dovolj Rachek! :xx!: Sure! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 kam gres, c? aiwa, ti si pa zmeraj bolj v vodoravnem polozaju na slikici odkar je tvoj dragi prsu.... jutro, eno navihano (in the spirit of piglet) Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Contesa lahko se podpišem pod tvoj post, tudi sama ogromno opravkov, jutri pa na pot v daljave če me ne bo več kaj dosti... se kaj javim ob priliki iz potepanja po severnih krajih ali potem, ko se vrnem Lepo se imejte vsi Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Stankaaa, lep in prijeten dopust, pa kjerkoli že boš, srečno, Borism Pardon, enako Contesi FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Vsem, ki odhajate na dopust...imejte se najlepše... Tisti...ki ostajate tukaj pa...še lepše.. Končno grem tut jaz... na dopust...sam dons nisem preveč organizirana...sem premal spala.. :xx!: Upam predvsem na mirno morje...ko je že marsa tam v napovedi nekaj opozarjala... Skratka, mejte se.. x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Astra uživaj na morčitu, pa oglas se kej, ne... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 najprej mi celo jutro internet ne dela... pol se spravim nad kitaro.. in tako že ko jo uglašujem se mi utrže struna... no ajd k sreči sem imel rezerve ki jih sedaj nimam ampak sem se namenil dobit nove , zvok je zdej boljši kot prej ampak je kar naprej razglašena hehe, prejle sem gledal kako gola zgleda kitara brez strun... no ajd za mano je blo hudo jutro, paradižnikov zajtrk in zdaj kaj najdem na mailu, stara prijateljica hehe, mi je pisala, hehe usoda poskrbi za vse, ko si down nd lonley se spomni nate, kdo na kogar skor že pozabiš... no grem js njej odpisat.. hehe kako prijetno presenečenje... pol pa stare strune izoblikovat nad plamenom sveče Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts