Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Contesa, mislim, da je struna ostala cela... Elnino sigurno imaš še kakšno x;)x

hehe ostale sem izgubil :D strune so cele.. hehja od kar ne lomim več nohotv (hvala Buena), in ne tržem strun(hvala bog), lomim trzalice, in jih zgubljam.. (hvala *****) hehe :D

no k sreči je to taka specialna da se joda na treh straneh igrat, in je sam ena stran šla...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Kavsati:

- hitro, sunkovito segati s kljunom po čem (udarjati...) x:o)x x:Dx

- tepsti se ( s kljunom ) :vragec:

- prepirati se :V:

- spolno občevati x:px

x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x :palec:

Dum spiro, spero.

se pardoniram. moj post je bil mišljen na enga prej. Boris ni blo teb namenjen x:Ix .

Drugače pa tudi jaz želim vsem skupaj en lep dan. Včeraj je bilo prov fino čeprov sm bla zvečer že utrujena in mal tečna. ah... bo dons bolš.

spet se mi je na bolš poslabšal

Contesa lahko se podpišem pod tvoj post, tudi sama ogromno opravkov, jutri pa na pot v daljave x^x če me ne bo več kaj dosti... se kaj javim ob priliki iz potepanja po severnih krajih ali potem, ko se vrnem

Lepo se imejte vsi

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Vsem, ki odhajate na dopust...imejte se najlepše... x:Xx

Tisti...ki ostajate tukaj pa...še lepše.. x;)x x:Xx

Končno grem tut jaz... x^x na dopust...sam dons nisem preveč organizirana...sem premal spala.. :xx!:

Upam predvsem na mirno morje...ko je že marsa tam v napovedi nekaj opozarjala...

Skratka, mejte se.. x!x

Astra

Per aspera ad astra

najprej mi celo jutro internet ne dela... pol se spravim nad kitaro.. in tako že ko jo uglašujem se mi utrže struna... :( no ajd k sreči sem imel rezerve :D ki jih sedaj nimam :( ampak sem se namenil dobit nove :D, zvok je zdej boljši kot prej :D ampak je kar naprej razglašena :( hehe, prejle sem gledal kako gola zgleda kitara brez strun... no ajd za mano je blo hudo jutro, paradižnikov zajtrk :D in zdaj kaj najdem na mailu, stara prijateljica :D hehe, mi je pisala, hehe usoda poskrbi za vse, ko si down nd lonley se spomni nate, kdo na kogar skor že pozabiš... no grem js njej odpisat.. :D hehe kako prijetno presenečenje... pol pa stare strune izoblikovat nad plamenom sveče :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...