borism 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Pozdravljeni vsi skupaj! Trudi, kam se boš šel to skrivati :o|o: Če boš kdaj odšel, oddidi ko boš TI hotel, ne ko bodo to drugi hoteli.Sem bil že v podobni situaciji pred letom, kot ti sedaj, ampak sem že tudi rekel skoraj adijo, ampak so me nekateri zadržali, za kar sem jim hvaležen, saj sem še vedno tukaj, še preveč čvekav kot lahko opaziš. Ko boš premagal tale trenutek kolebanja, se boš vrnil, veliko močnejši boš. Nisem zasledil, kaj te je pripeljalo do tega mnenja, moraš se sprijazniti, da nikoli ne boš za vse dober in prijeten. Torej odločitev je na tvoji strani, vem, da se boš prav odločil, lep pozdrav tebi in tvojim, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Nataly naj ti uspe, pravilna odločitev, lp, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Če se bom tem jin-jang kosmatincem srečal na tortah, ga bom že vzel v roke.... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 He he he, pride . Kaj mu pa sploh še ostane, če ga Pujsa vzame v precep . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2004 Avtor Prijavi Deli 2. september 2004 Mah... mislim da je to vcasih nekako 'naslednja stopnja'.Ce zelo zavzeto jemljes, se navdusujes, vse taksno, potem tudi drugo plat te medalje jemljes tako mocno, silovito - in to je pac v paketu... 'Nekdo' ki je vcasih do stropa skakal tukaj, pa ga res ni vec.tako je to. Nataly, si mi 'vmes' uletela, tolk casa sem pacala post, da nisem opazila.Najbolj trdno drzim pesti!! Sploh tipkat zato ne morem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Hm, če po pravici povem, je tudi mene že ene dvakrat zagrablo, pa nisem nikamor napisala, pa bolj potihem ugotavljala zgoraj napisane komentarje . Tudi Pujsa ma kake šibke trenutke . To nima veze s tvojim forumom, Marsa, da bi se ga človek lahko naveličal . Ko si gor, si pečen . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 to ni fer... škorpike, dobiste vse dabest obiske... ... upam da bo tle pršla mimo kaka notranjska levinja pa levček... da mal popravimo tole nebesno krivico... mim sva se peljala, sam ni blo nobene kitare slišat . Verjetno paziš na strune, k je Contesa tako srhljivo napoved napisala . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2004 Avtor Prijavi Deli 2. september 2004 Janja, ker si 'vpletena', ne mores videti z mojimi ocmi.jaz v bistvu ne gledam tako - 'moj forum'.. no v nekem smislu seveda ze, samo... hocem reci, ne jemljem v bistvu osebno, res ne... ne da se tolk prepariram in da 15 ur na dan meditiram, da bom tko furala, ampak tako pac je... meni je 'jasen folk' - nekako. Clovek, psiha, potem pa odnosi, celo skupina... ck ck ck... ja, vse jasno...Ko pa si vpleten... saj ves.To je sola... to tako jemljem, tudi jaz se ucim, to je ravno zabavno, ne morem vedeti, kaj bo... pac pa si lahko nekako predstavljam, kaj kam vodi, kaj in kako, kdo... in to... Skusam videti oddaljen gozd, brez da bi zato izgubila uch na posamezno drevo... Ko se bos odlocil (*ko se bo Clovek odlocil) za kaksno terapijo, bo najveckrat to izzvalo mocno reakcijo - saj ze poglejmo - ranis se, razkuzis denimo z alkoholom, totalno pece, najbolj, ko zdravi oz,. zacne zdravit.To je OK - samo ne smes se pa vdati, ce pa noces napredovati, pa se ali vdas in naprej 'zivotaris' ali pa se zres ker v sebi cutis, da samo ti noces na naslednjo stopnjo.Tako je s tem. Jaz opazim najbolj tole - Trudi, prevec razmisljas, menis, da si se sprostil, a tale t5voj ventilcek zadnji ti ne da...ne upas si bit obcutljiv in ranljiv in postanes tocno to.To je meni OK, samo tvoj test pa je, kaj bos zdaj s tem. blabla - lohk men govort, a ne? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 noben pa ne opazi, da sem jaz 6 ur hodila Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 kod si hodila ! ! ! a ti ni mama rekla da si lahk sam pet ur zunaj... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 No evo, pa sem spet jaz kriva! A si morda ravna? In kje si ravna, zadaj, spredaj? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 noben pa ne opazi, da sem jaz 6 ur hodila A je kje fotka FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Vpletena , ti ti . A se ne vidi, da se glih učim bit nevpletena :o|o: . Res, vem da je njegovo življenje njegovo in moje moje, pa se tule prav nočem vmešavati , pišem kar mislim še naprej, ne glede na avtorja . Ti pa si ta glavna in forum je resnično bolj tvoj kot kogarkoli drugega, ker največ truda, dela in denarja vanj vložiš ti in si tudi konstantno tule gor, jasno. Zato, pa tudi zaradi take energije ki je tule, je tako obiskan. In res si boljše urednice ne morem predstavljati, v klepetih si ena izmede nas, ampak vseeno znaš tudi mal požugat. res boljšega administratorja od tebe si resnično ne znam predstavljati. Pa ti v noben del telesa ne lezem in kar je res, je pač res . Cel tvoj post so same resnične, življenjske in zrele misli in tudi jaz se s temle svinjsko strinjam . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2004 Avtor Prijavi Deli 2. september 2004 noben pa ne opazi, da sem jaz 6 ur hodila noben pa ne ve, da nas caka projekt 'kopalnica'... In ce bi tudi napisala... se pac izgubi, ves koliko je 'kopalnic' v svetu.no in prisezem - kjerkoli smo bili, pa ce smo tudi bili tam samo eno leto ali dve, so ziher najblizji sosedi rihtali kopalnico (butanje, da se je vsa stena tresla, dobesedno, in tko). No in zdaj je cas za 'mascevanje' - zdaj pa bomo koncno mi butali. Cena? Sitnica... *Pridemo z morja (seveda, vmes je bilo OK ) - spodnja soseda - skratka, shtala, koplanice, predracuni in to. In selene pa je 6 ur hodila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2004 Avtor Prijavi Deli 2. september 2004 Janja! Pliz, nehaj me no hvalit oz. tole vse... potem moram jaz nekaj izpast ... vedno je pac reakcija... .Meni se sploh ne zdi, da bi bila tolk kul... ce se nekoga hvali, mah... ne da se mi, saj je kul, evo me, ne znam sprejemat vcasih komplimentov. Gre za to, da JAZ tako hocem. preprosto sem zavzela zavzeto stalisce. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 sem ugotovila da je od 7 do 15 -8ur Borism fotka je v moji glavi sem pa na poti videla srne, pa skoz me srake spremljajo pa kva je tisto ki ni orel, je manjše, pa v naših krajih, hm, torej očitno mi nosijo sporočilo pa ne vem kakšno...forum - ta je meni spremenil amrsikateri pogled in prinesel osebe, ki mi pomenijo zelo veliko s tisto izjavo sem se pa hejcala, samo hejcala, sem že tiho... pa upam, da kopalnica pride čimcenejše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 ja contesa ma dokaj ravno čelo pa noge.... vmes se pa vse konča.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 se cisto malo pa bom znorela od nedelje ze delam po 16h pa spim 4h, une 4h pa se zbujam, al kaj jaz vem, kaj delam, ful je delaaaaaaaaaaaaa ok sej bo jutri konec Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2004 Avtor Prijavi Deli 2. september 2004 ma ne no selene, ko sem zagledala, sploh niste opazil, mi je prislo na misel, sploh niste vedel... to je vse.ma, saj, tako kot s 'projektom Zob' - pac, ko je cas... je cas, saj ves... Zdaj pac je to. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Tinka, pismu tole pa je tempo, si working maratonka En da bi blo čimprej mim , še dobr da mate slončki debelo kožo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nova 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 noben pa ne ve, da nas caka projekt 'kopalnica'... In ce bi tudi napisala... se pac izgubi, ves koliko je 'kopalnic' v svetu.no in prisezem - kjerkoli smo bili, pa ce smo tudi bili tam samo eno leto ali dve, so ziher najblizji sosedi rihtali kopalnico (butanje, da se je vsa stena tresla, dobesedno, in tko). No in zdaj je cas za 'mascevanje' - zdaj pa bomo koncno mi butali. Cena? Sitnica... Danes zvedela krasno novico...sem totalno nora na IKEO...pa menda končno pride v Slovenijo...na Financah pravijo, da bo IKEA kmalu, menda celo že letos, odprla svojo trgovino v Kranju... Marsa, cena v Ikei ni več taka sitnica, pa boš mogoče kakšne lepe dodatke našla... Pa še ena velika pohvala z moje strani za tale forum...Marsa, super si ...kot vsi ostali...tudi sama sem že med zasvojenimi, čeprav se ne oglašam veliko... There is a difference between living and being alive. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 pravijo, da bo IKEA kmalu, menda celo že letos, odprla svojo trgovino v Kranju...ma ne a se hecaš al kwa, hmmm .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 pozdravcek vsem... kar ne morem pisat zadnje case.. vas skoz bolj ali manj spremljam, ampak.. trenutno se mi lajf malo na glavo obraca.. ful se trudim + tocke iskat.. sem se ravno zdajle zavedla, da moram po korakih resevat.. najprej tale izpit jutri, da lahko potem diplomo zagovarjam, potem pa ostalo.. bom razlagala, ko bo cas zato.. ful mi pomeni, da vas mam tlele in vas berem in me mal nasmejite vsake tolko WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Aliana za vse kar imaš v planu Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 zdej bom mal postokcala... jutri začnem s vstajanjem ob petih.... buuuuuuuuuuuu jadna ja Ok ... no, grem zej ajat. nočko vsem funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts