El Nino 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 nočko vsem... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Marsa pobožka na zobka ...kaj pravi pa zobna miška?Kopalnica? Ta projekt smo se mi šli pred 2 leti -takrat sem zgledala približno tako, danes sem pa samo še ...finančno pa sploh ne pis of kejk Ampak saj se da marsikaj skombinirati, če imaš malce smisla in volje. Selene je hodila ...ob tem sem se spomnila filma o Indijancu in mokasinih hawk ...njegova mati je imela obešene škornje nad posteljo, ki so se stalno **zibale** v ritmu njegovega koraka in ko je zabredel v težave so se škornji zaustavili, tako je vedela, da je z njim nekaj narobe. Ikea veliko nepotrebnih malenkosti imajo tam, jih rada obiščem ikea ...lahko si malce tu pogledaš kaj imajo trenutno. Tinka pejt spat! Ampak čist zares Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Naš štuk je danes totalno propušil Sosed je prišel iz Egipta, s sabo prinesel šišo, veliko kak meter, in to lepotico smo morali seveda takoj stestirat. Od desetih do zdaj smo bili zunaj na hodniku in kadili... metin in jabolčni tobak, malce se nam že vrti od tega vsega Moja pljučka so čist boga, jutri intenzivna regeneracija! Ampak je blo pa dabr En lep pozdravček vsem jutranjikom, čudovit začetek dneva vam želim Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Tinka pejt spat! Ampak cˇist zares ok, cez ene pol urice pa res. dobro jutro, dragi vsi in tudi ostali Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 jutro! KAKO SMO? NO JZ ŠE KR. MAL ME GLAVA BOLI... AMPAK NA SREČO JE ŽE PETEK... PETEKKKKKJUPI! UPAM, DA SE DANES ZVEČER LEPO NASPIM IN BO JUTRI EN ČUDOVIT DAN. LEP PETEK VSEM SKUPAJ!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Jutro! hehe kake nore sanje... ex-frendica mi pošlje pismo... kot nek dnevnik... ful je uspešna pa to, skor mi je že uspelo razbrat njen e-mail.... pismu .... sam ime je mela pa drugačno kot včasih .. sicer pa je to enih tistih jutr v mesecu ko človek vstane prezgodaj... :xx!: Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Pa kaj te je metalo ven? majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ..........dobrojutrodoberdanvsem......... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 eh majica saj veš ženske pa to..... ampak zdaj grem pa lahk nazaj spat... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Tinka, frajerka.. ...pa saj si rekla, da sam še malo... Aliana.. jah, saj boš povedala...drž se na izpitu... Mateja, vsak dan... pismo, jaz sem pa mislila, da ti učitlca...pri nas po novem tut ob petih...ampak samo ob petkih... Jan ima namreč ob petkih prakso v pekarni...začne z delom ob šestih... ...mislim pa, da bo tut nekajkrat ob 2h ponoči šel na delo.. :xx!: danes zjutraj bila megla, da sem komaj kaj videla...jah, jesen... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ....jesen je, jesen...na finskem in pri nas.... men je kr žal, da se poletje poslavlja...šmrc....mi je pa fajn, da je danes petek you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Hihi Nino...Dobro jutro Amis , Astra Nino... pa še kdo on line majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 dobro jutro tudi tebi... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 no še od mene jutrček... drugič moram vzet dopust na petek, ne četrtek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 jutro! grem jaz tale izpit naredit... lep dan vsem.. se mi zdi, da nekaj rosi zunaj.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 selene aliana, zate pa držimo you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Morgen , danes je pa že petek, krasno . Moram kar nekaj kozlarij tule v službi narest, ki niso nujno vezane na rok, sam enkrat jih je pa treba. Ufa, sem včasih jaz to dosti bolj ažurno delala, zdaj pa LNF . Eh kaj morem, sem pa še boljše volje, pa majo stranke več smeha od mene . Bo že, vse ob svojem času. En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Aliana, tole si dobro rekla...grem NAredit ta izpit...ne grem ga delat... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 aliana dbest, če tak rečeš je že skor kao narejen Ajmo, mejmo se fajn, grem v nov dan Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 http://www.povej.net/forum/images/smiles/slon_plese.gif ...JUTERČEK VSEM.... ...no danes bo ziher neprimerno boljši dan, kot je bil pa včeraj, k sem ga komaj preživela... če ne bi šla risat bi se mi pomoje zmešalo... ....že zjutraj se je fajn začel, mojemu descu sem poštimala betico, pa še denarček bo danes, tako da vse super krasno... Sončna Vila ...joj, fajn je tista pipa a ne, pa tobak...ima en sodelavec, ki je tudi te zadeve prinesel iz Egipta in je noro dobro, pa fuuul razkličnih vrst tobakov....res fajn zadeva... VSEM ŽELIM KRASEN DAN, SAJ JE PETEEEEEEEK P.S. Upam, da nas Trudi pride pogledat.... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Jutrček Hm, dans sem ob rednem nočno-jutranjem združevanju moje ta zadnje z wc školjko ugotovil, da si z diarejo res na tekočem , ti dnevi vseen fino preizkušajo moje živčke in če že ti zdržijo pa rita ne :xx!: Trudi, Trudi.....se vid, da je dečko kljub velik postom še bl nov lunatek ........nič se ti ne sekiraj zaradi nasprotujočih se ali drugačnih mnenj, tud če so kdaj mal bl ostro napisana.........od takih se da začuda tud velik naučit in mogoče priti do kakšnih novih spoznanj. Če ti je tu tud lepo, pa se tako hitr vrneš Hvala bogu, da sm štajerc......ups...me je mal zaneslo ......da je petek, sm mislu. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 mick, pobož trudija bomo pa dali med pogrešane, ker je čist ok dečko you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 hmh… imate prav, vsal po svoje in tud po moje…Včeri me je pač neki vrglo iz tira in posledica tega je bila 'tista' moja objava…in verjetno bi tud trmaru in bi kar ostalo pri tistem…….samo……mi žilca ni dala pa sm mal bral objave (popoldan) in razmišljal. Res je, k mi kej ne paše, al pa mi ni všeč, se pač umaknem in dam mir, sploh, če zame tisto nima smisla in lahko živim po svoje, tako kot meni paše, dalje. Ampak tle je pa zadeva mal drgačna, kar se tiče foruma.Men je tle uredu in in se ob pisanju in prebiranju vaših postov dobro počutim in tud kej novga sem že sprejel, kar mislim da je prav in da sem delal narobe…Mislim, da je večina dobrih in uredu Forumcev, nekatere sm že tud 'v živo' videl in spoznal in nisem se zmotil, s prejšno izjavao.... Cosma, Soncna……….ja res je nikoli ne moremo biti vsem všeč (glede tega me pač neki matra, pa bom v temu namenjeni temi, kej več povedu) in to je Life..... :o|o: :o|o: Piko……glede Pujse... ja hrbtenica mora ZNATI prenesti, to si dobro napisal in sem se odločil, da to zmorem samo bo šlo pa po korakih….. Borism…….ja tudi ti si mi dobro povedal in napisal… , kot vedno; odločitev bo in je vsekakor moja in mislim oz. vem, da sem se prav odločil… Marsa……..forum je itak dbest, kakor-koli obrneš, da preveč razmišljam - mogoče, ampak jest zmeri razmišljam ; glede une sprostitve pa ventilčka (sem razumu, kaj si hotela napisat) pa delam na tem ;Ko veš v čem je problem, ga lahko začneš reševati, težava je takrat, ko ne veš kaj je problem, ker pol tega ne moreš rešiti Mick......napisal si: ''od takih se da začuda tud velik naučit in mogoče priti do kakšnih novih spoznanj...''Z to izjavo se tudi strinjam in ti si itak Vsem še enkrat pozdravček in fajn mi je v vaši družbi, včasih se mnenja križajo in krešejo, ampak glih to je v bistvu fino, kaj pa bi če bi vsi enako misnli in isto počeli…….. …KAM PA PRIDEMO BREZ DOMIŠLIJA…. http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Bravo Trudi, škoda ko si že poročen drgač bi se kar zagrebla Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Pa ja, ti povem, nima se smisla trudi-t z umikom z lnf-a, ker pol nas tak sam nazaj vleče cel čas. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts