Aliana 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Ze doma Recimo, da je slo.. hvala vsem za vzpodbude WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 JU-PI...TRUDIIII, ....JE*IGA....VČERAJ JE BIL TAK ČUDEN DAN.... :xx!: :xx!: Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Mickeni je že tut mel take sindrome, ja, pa je v svinjsko obdelavo padel Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Ne sicer tak svinjsko k bi želel, sam še (mi) vedno trdno stoji(m) na lnf....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2004 Avtor Prijavi Deli 3. september 2004 grem jaz tale izpit naredit... Tako se govori! Upam, da je slo! Mateja - ampak zakaj pa tako zgodaj? Saj sola se zacne najprej ob 7h (aja, imate kaksna varstva jutranja in je treba bit ze pred sedmo ali kako?)... ma, saj po eni strani je cisto kul, ful imas potem enga dneva - a konstantno tako pa je (najbrz, ker saj ne vem tega) kar tezko... Mene predvsem moti, ker sem veceren tip, pa tudi ko zjutraj zgodaj vstajam, pozno haram, pa se moram vcasih prav prisilit, da grem spat (recimo ob 2h - da imam potem se 5 ur fore za spanje)... Ponoci je lusten, ker je mir pa vse drugace, samo je pa zoprn, ker se vse slisi, ce zivis v bloku, pa potem motis druge. Kako je danes kaj, Trudi? Astra, kuul, boste imeli kruheka potem ze ob 6h, toplega disecega, kadecega se... Nova, hvala ti - za oboje, me veseli, da si okoli! Seveda, v Ikei svasta najdes, tudi meni je kul dosti stvari tam, pa da se vseeno dobit tudi zelo poceni kaj pa tko, a tale kopalnica so v tej fazi predvsem cevi razne in podobne zadeve, ploscice pa bova morda kar sama nekako napedenala, bova dosti improvizirala in tko, saj po eni strani je kul, bomo imeli koncno to spedenano, sam projekt pa je. Cosma, thanx, , ti si kar dobro skombinirala, imas krasno kopalnico (no in tudi vse stanovanje). Hvala vsem za zdravilno energy. Danes je ful boljse, bila sem ze pri zobarci, ni mi menjala traku, ni bilo potrebno, kar pa sem izvedela, pa je dobro in slabo; dobro je, ker je z zobmi vse kul, sploh ni bil zob, slabo pa je, ker je 'kost stopljena' ( ) in je v bistvu to bolezen obzobnega tkiva in ne zob. Sem rekla, kaj pa naj, ali obstaja kaj, mi cesa manjka ali kaj takega, pravi da ne, da je pac tako, ocitno sem k temu nagnjena.Pravi, da je najbrz taka slika zdaj, ko je akutno tole, da se mi pa zna samo zrihtat, ker zobje so pa ok, zob je nenacet in trden... Da zaenkrat bomo pustili, da se umiri in vse in cez pol leta naj pridem na kontrolo in bomo videli, kaj in kako...Najbolj ucinkovita da je tu redna ustna higiena, sem rekla, zelo redno furam in sem natancna, 3x dnevno si umijem zobe in vse, pa sta obe rekli, da se vidi in da dobro skrbim. Vsaj to, da me niso se kaj nadrli.. - sem rekla, ja ampak kako pa potem, da se to dogaja, pravi, nihce ne ve, eni imajo pac to. Sem hotla vprasat po paraginu (a to sploh se obstaja, a je sploh tako ime), pa sem rekla - ono za splahovat, pa si nisem spomnila imena, pa je rekla, da Hexoral (je mislila, da to mislim) je brez veze in ne bo nic pomagal.Meni se pa zdi, da MORA kaj obstajat taksnega, vem da je Paragin bil zelo kul, a vprasanje ce ga se delajo.Bom se malo posvetila v vse, vidim, da moram ipaks ama v roke vzet tole tudi... Nino, ce beres tole, pliz vprasaj mamo, kaj mi svetuje za splahovanje (tam mi je z enim prijetnim pospricala, nekako po evkaliptu je imelo okus in vonj, a je bilo se par stvari notrii, pa si nisem mogla ogledat, kaj je to za ena rec, pa po mojem jo imajo itak sam tam... zakaj ti tega ne dajo, priporocijo, pismu?)... In ali se obstaja Paragin (ce ni pravo ime, taka majhna flaska s temnorjavo tekocino). Contesa, sploh nisem opazila, da si mi tam odgovorila.. Ja, danes je ful bolje, me pa se vedno lic boli pa rdec je malo, a ne tako kot vceraj. Mick Taku. Sem ze eksn. Danes spet dosti sibanja in kontaktov.Fajn bodite vsi skupaj! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 hehe mene tud tole zgodnje ustajanje povsem ubija... cel teden že relativno zgodaj vstanem... pa sem čist zjeban.... vsako jutro, danes sem šel kar nazaj spat hehe mi je čist super... nič, zdele grem kosilo skuhat... najbrž bom paštico z gorganzolo... pa mozarelo to mi še najbolj sede.... edina hrana k jo lohk pojem več kt sem lačen.... to je to... pol grem pa v LJ pogledat rezultate torkovga kolokvija... pa si izborit kot ponavadi kake pol točke al pa četrt (glede na to da vsegaskupaj rabim točko in pol je to kar dosti ) tko da spet ribico mal poprosit... P.S.: Marsa, dobiš odgovor, ko bo mama kaj na netu.... (oziroma sem naslovil pismo na bratca k on vsaj mal gleda mail, pa mal ga bom podrezal, nekje jutri dobiš odgovor) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2004 Avtor Prijavi Deli 3. september 2004 Thanx, Nino! Trudi, dolgo sem pisala post, pa nisem videla, da si kaj napisal.Me veseli! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 nič, zdele grem kosilo skuhat... najbrž bom paštico z gorganzolo... pa mozarelo to mi še najbolj sede.... edina hrana k jo lohk pojem več kt sem lačen.... P.S.: Marsa, dobiš odgovor, ko bo mama kaj na netu.... (oziroma sem naslovil pismo na bratca k on vsaj mal gleda mail, pa mal ga bom podrezal, nekje jutri dobiš odgovor)Oh, El...a se loh jest kdaj na tole prijavim ? Sploh ne bi blo tko neizvedljivo . Sodobne familjije, ja,sam net, ko se pa bolj ozavestijo, se pa vse po LNFju zmeniš . Se hecam Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Danes je en taaaaaaaak lep dan. Ok je petek in danes potujem na počitnice ...ok pa ni samo to....zjutraj me zbudi telefon riiiiiiing riiiiiiiiiiiiing in dvignem še vsa munjena in frend iz Grčije (mal sem bila še zaspana, nisem čist vse poštekala) mi je govoril: I am a father, I am a father ..... ....no pa smo dobili še eno bejbi girl , model čist preč od silne sreče , je rekel, da je jokal ko jo je zagledal, pol je jokal še ko je meni to pripovedoval, danes ga je ena sama velika sreča....sem vesela zanj, res. Ok...čez 20 min naslednji telefon, moja najboljša prijateljica se je zaljubila .....grozno resno Kako ji je luštno, meni pa z njo podoživljat te momente zaljubljenosti Dobila še zelo veselo sporočilo prek OS-a hvala ti...to je bila tretja sreča, tega jutra. Marsa, zob? Kaj je točno s tvojo kostjo? Imamo zelo dobrega zobarja na lagerju, vsaj za nasvet kaj lahko narediš... Aliana Mick, baje pomaga, če se obrišeš z vrečo cementa Trudi lepo te je brati . A misliš da so meni vsi všeč? in da sem jaz vsem všeč? Veliko se naučimo ravno od teh, ki nam ne sedejo.Mujceki...se še pišemo kasneje, velik opravkov... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Bravo Trudi, škoda ko si že poročen drgač bi se kar zagrebla Še vedno ti ostane varanje z njim samim (potem pa lahko Tjazyiju napišeš o tej temi cele strani in strani...) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Cosmica, uživaj, če se ne beremo več, pismu, ene 5 vdihov še zame nared Italije Piko Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 dragi mujcek TRUDI,tam ne vem kaj je blo, samo bi ti rada nekaj "na srce položla",ne se sekirat! to je prvo,drugo pa, nič te ne sme presenetit tule in raje se naštelaj na: vse sprejet brez jeze, tako da niti ni potrebna faza kajkoli odpuščati, rečem si, ah vsak ima svoja obdobja in svoje izbire razmišljanja in še to:nič nikoli pričakovati od kogarkoli,samo "Imejmo se lušno!" Pa še to: vesela sem, da sta z nami z Janjo in res lepo vama gre skupaj,to je en neprecenljiv zaklad! Marsa pobož na zobek Cosma super Micken, saj bo... drži se Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Tko skoraj konec službice, tist popoldan itak uživam, tko da ne štejem za delo Cosma, maksimalno uživaj, Marsa pobož, Trudi, veš kaj se jaz držim, kar me ne uniči me utrdi in do danes me ni uničilo še nič Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Oh, El...a se loh jest kdaj na tole prijavim ? Sploh ne bi blo tko neizvedljivo . Sodobne familjije, ja,sam net, ko se pa bolj ozavestijo, se pa vse po LNFju zmeniš . Se hecam Hehe ni problema... no je problem js sem navajen kuhat sam za eno osebo ampak midva skupaj sva itak komaj za eno ornk osebo tak da ti kar pridi mimo se lahko kaj zmeniva... Glede sodobnih familij pa tko... hja oni so v Wajdušni, js sem na Rakeku, trenutno je še v službi je ne bom motil s telefonom, da bi skočil eno nadstropje nižje in jo osebno vprašal.... mi pa vzame preveč časa... tak pač je... life ni enostaven... elektronika ga olajša, je res daje pol vse nekam oddaljeno ampak tega se boijo sam tisti k ne uporabljajo... če se nek odnos odtuji se odtuji tudi online.... jih morem mal naučit odgovarjat na maile k mi sam FWDje pošiljajo ... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 No, da se ne bi vse tele bed stvari prehitr nehale.. Si pogledam zemljevid in si ful lustno turo cez idrijo do bovca in potem po soci v ajdovscino omislim.Najprej motor pripravljam 10 minut, da vzge.. Se pripeljem do krizisca na brezovici.. In mi iz ocal leca ven pade. Obrnem na kriziscu, parkiram motor pri trgovini in jo grem na en uc slepa iskat.. Je zginla k kafra.. Pa pol minute nazaj sem jo se tocno vidla kam je padla..Ja, kul ne, gremo domov.. Zdej vsaj vidm kaj je to globinski vid.. Vsako stvar k sm jo hotla prijet, zdajle ko sem domov prsla, sem zgresila za 1 cm )No, se zmer optimisticno iscem plus strani in se prepricujem, da bi se mi na poti ziher kaj zgodill.. Grem spat.. Dost mam tega.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 No pa je mim službe za dones Se mogoče še kej popoldne prklopm, če ne se pa jutr vidmo Aliana - lahko noč, bo jutr še boljš http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2004 Avtor Prijavi Deli 3. september 2004 ... Marsa, zob? Kaj je točno s tvojo kostjo? Imamo zelo dobrega zobarja na lagerju, vsaj za nasvet kaj lahko narediš... Thanx, Cosma!nic mi niso povedali, kolikor sem uspela zbezat sama iz njiju, ko sem se lohk govorila , pa pol ko smo 'opravili'...rekla je to, 'stopljena', da sem pomislila o-ouch, vendar je rekla, da je taka slika zdaj, ko je bilo pac vse vneto, da se bo skoraj ziher samo obnovilo nazaj in ker ostalo zgleda vse zdravo (zob OK in trden itd., to sem si zapomnila), pa je skoda zdaj kaj ukrepati drasticno, kot sem razumela.Potem grem spet na rentgen in bodo videli, ce je kaj boljse.Do tedaj pa naj pedenam, kot vem in znam... Stanka, Selene, thanx za poboze. Danes sem tudi bila ze 2x v mestu, pa ful stvari sem uredila, kul. Aliana? Astigmatizem? sem postekala tudi jaz, da je TO razlog in ne (samo) moja silovitost in zabasanost flata - da se skoz kam butam in to... Shit da je nisi nasla. :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Marsa, za vnetje dlesni probaj žvrklat po ustih žajbljev čaj. Meni pomaga. Ker imam pogostna vnetja, preventivno žvrkljam žajbelj kar po vsaki jedi. Naj ti čim bolje in čim hitreje pomaga. Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ...JAP ŽAJBLJEV ČAJ FUUL POMAGA GLEDE GOBČKA... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Evo, pa je tudi tale petek mimo. Uspešen v vseh ozirih . Blagajno pošlihtala za 2 meseca nazaj, plus še tekoče zadeve , tako da sem kar zadovoljna . Zdaj pa domov, pa akcija, čiščenje, česanje Cyberčka, pa kakšen sprehod, pa še kej saaaam zame . Marsa, super da si tok stvari uredila, pa 2 , enga na zobček, pa enga na tačko . En navihan vikend vsem, moj ziher bo http://www.poljub.com/modules/phpBB2/images/smiles/aktion030.gif Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 http://www.ekonomija-on.net/forum/icon_smile_7.gif ... še mal pa bo konec službice... ...no, danes naj bi bil tole super petek za naju z lubijem, pa je zdele en nepridiprav prišel k nam v fermo, pa bo zdaj moj lubek slabe volje, tko da kaka fajn debata ob danes odpade...no, bom pa risala danes ... VSEM ŽELIM LEP VIKEND.... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2004 Avtor Prijavi Deli 3. september 2004 Thanx obema, BigM in Zaza! Tocno to imam namen naredit, samo sem hotla cimvec teh informacij, pa kaj 'lazjega' za pedenat, zato paragin in taksno, te caje kuhat in to - to sparam za na konc. Drugace pa to res pomaga, ker najboljse razkuzuje, zajbelj je ziher najboljsi. Mislila sem tudi se kaksne taksne infote - kot, ce je Ca kul za zobe in to, ce imas ranice tam, ti manjka Fe in podobno...Kaj bi nekako bilo ugodno za mehka tkiva tale?tako na splosno.me cudi tole pri meni, ker se ne spomnim, da bi se mi to dogajalo, vsaj ne pogosto, pa nic se ni kuhalo v meni...Mogoce pa sem se res samo prepihala (ko z mokrimi lasmi in to na morju), pa mi je pac na to udarilo.Evkaliptus je tudi fajn, samo listje nima taksnega ucinka kot olje, katerega pa ne vem, kam naj 'vezem'.....Pismu - hmmm ... a etericno olje lahko na sol vezes, al mora bit baza ali kislina?A je Stane kje okol? aja, p.s. BigM - in Zaza - kako pa podaljsas rok zajbljevemu caju? ker rata cuden, pa mroda ni kul star (zajbelj je kar delikaten), ce bi pa dala limono not, pa najbrz ni fajn zarad sklenine? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Hehjej... nimam pogojev za drugi letnik.... heja... pa gremo še enkrat... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ElNino sej bo, upam, da te ni preveč v slabo voljo spravilo tole Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2004 Avtor Prijavi Deli 3. september 2004 Moje sozalje, Nino! Bo ze se kaj dobrega vseeno izcimilo, bos videl. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts