žaža 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ....NIČ HUDEGA EL NINO...V TRETJE GRE PA ŠE LAŽJE... ...VEM DA TE BO TVOJA NOVA LJUBEZEN http://www.fu-student.com/vus/images/smiles/1_zo_blue_heart.gif ZNALA POTOLAŽIT... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Mal bom mogu seštet pluse pa minuse pol bom vidu da leto ni blo proč vrženo.... pa bo kul, končno mi je izobraževalni sistem vrgu dovolj velik grižljaj da ga nisem mogu prežvečit ne da bi vanj vgriznil dvakrat.... brezdvoma neprecenljiva lekcija... in zdej mam končno počitnice... čeprav s kislim nasmeškom... komej čakam da se spet mal s fotrom pogovoriva, on me zna zmeri postavit spet na noge... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Hehjej... nimam pogojev aj Ninos, sm potih prav mislu si, veš...daješ prednost nagonu (no pa si si tak nekak kupu en let več layfa˝) .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2004 Avtor Prijavi Deli 3. september 2004 ... in zdej mam končno počitnice... čeprav s kislim nasmeškom...Ful sem se dobro spomnila - dbest izhod, Nino - pejt delat! Resno mislim, ti ne bo skodilo, pa se cash bos zasluzil - izkusnje so pa fajn. Bos videl - res, ej, SE BOLJS! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 JAP TO JE FAJN, SAM DA NE BOŠ PREVEČ UŽIVAL, TAKO KOT JAZ... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Ma ja...se strinjam...kak tak let po moje cist prav pride Na nasem faksu je 70% takih k ponavljajo prvi letnik... :o|o: Pa gres mal delat, izkusnje nabiras...sam ne smes se prevec polenit...Jaz se zaradi ponavljanja neb lih sekirala Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Bos videl - res, ej, SE BOLJS! Veš ka bom pa res naredu flegmo bom poklical za kake inštrukcije kitarske... me bo kaj naučil špilat... itak ne zdžim en mesec nč delat... bom vidu kako bo s tem hja eno urco pa sem spet čist pr sebi... nč ne tko ne bo šlo bom probal pa drgač... zdaj pa kaj pametnega narest s temi štirmi tedni... rabim en break... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 kako stirimi tedni? Ja kaj bos pa pol? Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 pol se mi pa spet začnejo predavanja in vaje in druge obveznosti na faksu... hehe to pa še na jogo spet lohk grem... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 El Nino.. se zgodi tud najboljsim mas en let vec status, en let vec studentskega lajfa, en let vec izkusenj pa itak verjetn lahko to leto se zmenis pa se kake izpite za naslednje leto ze kar zdaj nardis, da bo pol manj... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 pa itak verjetn lahko to leto se zmenis pa se kake izpite za naslednje leto ze kar zdaj nardis, da bo pol manj... .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Nino...žal mi je...ampak eno leto je full v redu doba, da se naučiš življenskih lekcij, da uživaš... bod optimist in reč, da ti je bilo leto podarjeno za stvari, ki jih sicer ne bi mogel naužiti... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 hja itak majica mi je čist točno jasno zakaj kaj in zakaj ni to... pač počel sem cel kup drugih stvari ne more človek vsega... tiste stvari so vsaj neprecenljive (neocenljive) in se mi vsaj zdi da so šle vredu in ni v bistvu proč vrženo čeprav če bi dobil še enkrat priliko za ponovit to leto (in pravzaprav jo imam) bi živel drgač... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ElNino, mi je všeč tvoj podpis Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Za tiste, ki ne verjamejo, ni možna razlaga. Za tiste, ki verjamejo, ni potrebna. .ti je sam zdaj ušeč .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ne, ampak takrat sem ga prebrala, zakaj? A ni resničen stavek? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ja tak ja, tut jst ene 4x brau, pa še vedno mi ni stopu čest v glavo .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2004 Avtor Prijavi Deli 3. september 2004 Zivjo, Macona! Oj, Contesa, pismu, in ziher zgledas kot iz skatlice! Tko.Bila spet okoli, Cosma hvala za nasvet (*je vprasala enga maherja, svetoval 3% vodikov prekis) - ze imam na broju. Ali lahko vprasas frenda prosim se tole: kako zdaj s tem? Po filingu? recimo 1 do 2x dnevno, ali samo zjutraj, samo zvecer, ali celo po vsaki jedi?Rekli so mi, da je treba to potem se redcit - ali on tudi svetuje redcenje (1 zlica v recimo 1 dcl vode)?Skratka, dbest - taksno sem hotla zvedet, tako kot je recimo hipermangan dbest za noznicno vnetje itd... ne rabis ne vem cesa, to je 'star dober' recept, kot sem imela v mislih - poleg zajbljev, kamilic in met... najbrz bi tudi sivka bila OK.Samo je tecnejsa za valjat po ustih kot zajbelj. Perem ene deke, pomivam omare in podobno, pokonci sem od pol sedmih, usedem se samo po 15 minut ali kaj takega, sam sponam... jasno, se mi je dodobra aktivirala opozicija stelijev... Mars je na mojem plutonu, recimo - in v opoziciji z natalnim marsom... Grem naprej pedenat, fajn bodte. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Nino, tako kot že napisano, vsaka stvar je za neki dobra, sej bo in ti boš to sebi v prid obrnil, v kar ne dvomim in boš sedaj http://www.poljub.com/modules/phpBB2/images/smiles/aktion036.gif, pa bo tolk bolš slo pol dalje.Ne počuti se sedaj , saj imaš moč in daj uživaj naprej v tem kar ti nudi življenje http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 .bil donse ujutro spet u Emoni, se prav vidi kak je mrzlo ratal, cunje se že počas sušijo, všeč mi je,da obstajajo moderni semaforji,ki odštevajo človeško, stoječo neučakanost .Spet sm odkril novo sladkobno tortico-pito, ki je nekak biotične sorte (sedaj mam dva menuja na zalogi).Vidu v Šentvidu ujutro tisto Hyundai reklamo, nepremično nevesto belo, h0h (tako mine plačljiv čas), končno tut zamenjau baterijo ure ,v Bežigradu obiskal morda nekaj perspektivnega ,tam bliz vidu pobruhano hrano okrog modernega smetnjaka. Ma prav res hiter dan,polno ene pospešene org.,blabla in la la ,slišm da starši spet uživajo morje, bom tut jest nadoknadu prec,ko bo mogoče spet .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Thanx obema, BigM in Zaza! Tocno to imam namen naredit, samo sem hotla cimvec teh informacij, pa kaj 'lazjega' za pedenat, zato paragin in taksno, te caje kuhat in to - to sparam za na konc. Drugace pa to res pomaga, ker najboljse razkuzuje, zajbelj je ziher najboljsi. Mislila sem tudi se kaksne taksne infote - kot, ce je Ca kul za zobe in to, ce imas ranice tam, ti manjka Fe in podobno...Kaj bi nekako bilo ugodno za mehka tkiva tale?tako na splosno.me cudi tole pri meni, ker se ne spomnim, da bi se mi to dogajalo, vsaj ne pogosto, pa nic se ni kuhalo v meni...Mogoce pa sem se res samo prepihala (ko z mokrimi lasmi in to na morju), pa mi je pac na to udarilo.Evkaliptus je tudi fajn, samo listje nima taksnega ucinka kot olje, katerega pa ne vem, kam naj 'vezem'.....Pismu - hmmm ... a etericno olje lahko na sol vezes, al mora bit baza ali kislina?A je Stane kje okol? aja, p.s. BigM - in Zaza - kako pa podaljsas rok zajbljevemu caju? ker rata cuden, pa mroda ni kul star (zajbelj je kar delikaten), ce bi pa dala limono not, pa najbrz ni fajn zarad sklenine? Polje magnetne resonance..postla taka električna, dvakrat na dan greš gor ležat...ta malo blazinco si pa na gobček držiš....preverjeno pomaga Polarna lučka....se greš obsevat...neka posebna svetloba, nea glih vem keri spekter....preverjeno pomaga Lektrični zapper po Huldi Reger Clark....za gnojenje v gobčku preverjeno pomaga Pelin-suh pelin požrešKlinčki zmleti v mikserčku za kavoDobri domači orehovec-ali tinktura orehova preverjeno pomaga Dvig splošnega stanja tvojega imunskega sistema nujen, drgač boš mela kažin to jesen, pa zimo.... Malo razmisli o kakih dodatkih k prehrani, Q10, vitamin B v vseh variantah, C vitamin,česnovi pripravki!. ... Pa malo o svojih gibalno življenskih navadah(več rednega gibanja( pa ne drgnjenja omar!!!!!)Bemu namest da bi pustila telesu, da se ma cajt pocajtat, ga pa takle serješ,,,, TELO SE SAMO ZDRAVI, ČE MU NE PORABLJAŠ ENERGIJE ZA TAKE NEUMNOSTI, KOT JE PUCANJE...žŽajblju pa dodaj sol..... pa ko čistiš zdrgni tud gobček, pa jezik A sem dober napisala mama Marsa, al me boš dala v kot klečat na koruzo,,,, ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 A sem dober napisala mama Marsa, al me boš dala v kot klečat na koruzo,,,,na koruzo z njo krivoverko.... tako ne uči znanost... treba je jest tabletke... spirat s fluorom.... vidiš marsa.... moja mama ti na dalč itak ne more pomagat... tale Lia pa zgleda da ma nekaj dobrih idej... pol jih sicer itak ne zastopim ampak mislim da boš fajn uspela tole.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 na koruzo z njo krivoverko....O, Nino da bi se te besede pozlatile, koruzništvo me mika ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 koruza?? bljak.........v petek mamo krst :o|o: .............bi blo kul.....da bi se fazoti 'oborožili' pa 4. letnike 'napadli'...samo se do zdaj še ni obneslo...... v šoli je kul delala bom izpit iz nemščine, pa šla k francoščini (vsaj v 1.letniku) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Tres bien, Kristalkaques que vous voile, la pisine? Bol razumem k piše Francosk...je jezikolomevajoč jezik, sam je cool Viola.... http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts