Kristalka 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Tres bien, Kristalkaques que vous voile, la pisine? Bol razumem k piše Francosk...je jezikolomevajoč jezik, sam je cool Viola.... weeeeeee....... ne me strašit...pa dobro, sej gremo čisto od začetka jaz itaq nič ne razumem(še) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Sej bo men je kr všeč se ga blo učit, rajš k Nemščino ;Sam sm se mogu kr oba PSTm sem se zmotu, k sm napisu Viola ; napiše se Voila=izvoli,evo,tako http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 na koruzo z njo krivoverko....O, Nino da bi se te besede pozlatile, koruzništvo me mika hehe ampak ne če boš mogla sam na koruzi klečat.... pismu francoščina ja to se morem navadit preden umrem Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Sej bo men je kr všeč se ga blo učit, rajš k Nemščino ;Sam sm se mogu kr oba PSTm sem se zmotu, k sm napisu Viola ; napiše se Voila=izvoli,evo,tako...se mi je zdelo da je blo nekaj narobe z 'violo'... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 voila jurček gre spat... če koga kaj pič, bo pičen... js bom pa spal kt ustreljen najbrž... sam upam da ne v nogo... anyway... neka pisana druščina si je zmislila da bo zjutraj ob 930... odfurala iz ljubljane... pismu to pomeni da se morem ob osmih zbudit.... hejaja... mam abstinenčno krizo... pomanjkanje jekla na prstih.... hejejej... no lahkonoč... sori k vam kdaj tarnam vse je dobronamerno da vas mal nasmehnem, in vam pokažem kako banalne so v bistvu naše težave, življenje je čudovito, in nič ne more tega spremenit.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 No pa odhajamo spat, da bomo spočiti in dobre volje za jutri Ja jutr bo kr mogl bit superLahko noč vsem http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Heeeeej Danes sem pa pozna Za mano spet ena nora noč s ful čudnim spanjem, od tistega tobaka včeraj me je glava bolela ponoči, pa sem se pol celo noč premetavala... Ob enajstih sem se pa komaj dvignila, ker sem nujno morala poklicat tajnico, pa spet izpitne roke usklajat in ugotavljat, kdaj kateri izpit, ker je vse tako kaotično na tem filofaksu No, tako da imam sedaj v torek en izpit, in sploh ne diagnostičnega razgovora, ampak enega drugega (Družinska psihologija). Bo že. Danes grem prvič čez zapiske Contesa ima nov avatar vidim Marsa, tole s tvojo čeljustjo pa ni glih najbolj luštna situacija, ampak boš že poštimala, boš vidla Pa ful mi je všeč to, ker lunatki takoj vsi priskočite na pomoč, če je treba Sem imela tudi sama danes eno tako situacijo, pa smo se vse zmenli kot po maslu, hvala ti Cosma, jaz tudi imam zadnje dneve nekak tako lepe, pa se sploh nič tako posebnega ne dogaja... kar žarim Pa uživaj na počitnicah (če nisi itak že odpeketala )! Aliana, tole z očali je pa zanimiva fora... Mislim, da je absolutno boljš, da si šla domov nazaj in tole vse prespala Ko sem šla bordat v Tatre, sva imeli obe s prijateljico na isti dan ful grozen filing, zunaj pa tak sonček, da bi bilo na smučišču idealno - pa vseeno nisva šle, ker je bil filing premočan! In mi še danes ni žal, verjemi. Nino, ne sekiraj se preveč, sicer pa itak vidim, da že vklapljaš "tele naše duhovne fore" popolnoma v svoje mišljenje - vsako slabo je za nekaj dobro etc, saj veš Všeč mi je bilo to v tvojem postu, ker si napisal, da te foter vedno spravi na noge - zelo sem vesela, da imaš takega očeta Sicer pa... hehehe.... baje vsak taprav študent vsaj enkrat ponavlja, jaz sem tut Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Aja... pa še moj dan Takoj po vseh tistih telefonih "zjutraj" sem potem letela v mesto - začuda me je prijelo, da sem se upecanila do kraja (pa samo kopirat sem šla ); ugotovila, da šminke na sebi ne prenašam več tako dobro kot nekoč, kar mal smešno zna bit potem pa srečala eno lubico (moškega spola sicer, da ne bo pomote), s katerim imava super klepetalne ure, ko sva skupaj, in zgleda, da sva se naštelala na tale naključni sestanek danes... seveda sem ga potem povabila k sebi na čajček Opravila v mestu, šla tečt, se malce bolj poglabljala v Khatu pranam, potem je pa že prijatelj prišel na čaj, in evo sad mene ovde... Pa prej sem čist padla v eno zanimivo knjigo, kako se mi smeje, ko berem stvari, ki se tičejo psihologije in me hkrati tudi noro zanimajo grem še mal čekirat forum potem pa na branje lepe sanje vsem ...... Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Dober vecer se od mene! Dva dni nisem bla na forumu - miska na racunalniku je crknla. Ne vem, kaj je brat naredil, ampak zdej dela. Imela sem grozne sanje. Najprej je mama mojega fanta prisla povedat, da je en iz njihovega bloka skocil cez okno.........pred tem pa je nekdo rekel, a ni danes ravno tak dan za samomore? Potem sva bila s fantom na pocitnicah v nekem hotelu, na vrhu se kar visoke stolpnice, ko se je zacelo vse trest - potres, ki je trajal cca dve minute........ Nikomur nic, ampak sem cutila, kako se del stene sesuva name......... :xx!: In se zadnji del sanj, kjer sem s kolegico in fantom sedela na plocniku, in so prisli stirje tipi in je en brcnil v moje koleno.......in me je moj fant branil, sta se zacela tepst.......na zacetku je blo kar ok, je dal temu tipu tako sljivo, da je tip zacel jokat...... ampak je pa nato moj fant zacel kasirat.......... In sem se zbudila, me je moral dragi mirit....... In valda poslusat, kaj sem sanjala. Ful se mi ze spi, kar je very unusual zame, ampak se mi najbrz pozna se od cetrtkovega izpita....... Ma bi najraje vse nekam poslala, vedno sem bila navajena, da mi v soli vse gre, ce se samo malo potrudim..... Pa dokler se zavedam, da sem sposobna, me to drzi pokonci. Vem, da lahko, ampak za letos je prepozno........ Kot je rekel Nino, končno mi je izobraževalni sistem vrgu dovolj velik grižljaj da ga nisem mogu prežvečit ne da bi vanj vgriznil dvakrat.... brezdvoma neprecenljiva lekcija... U r not alone. Mick, . Michelle, kaj hodis na pravo? Kris!!!! Ful vesela zate! Sej bos vidla, letos je bedno frrr, ampak lepa stran tega je, da bos to lahko potem ti tri leta pocela drugim....... Jutri nameravam prit na tortico in upam, da vas bom veliko spoznala....... (OMG, what to wear, what to wear?!!?! ) Nic, grem se malo schekirat forum.....potem pa spat. vsem! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Pozdravljeni v novem dnevu! Predolgo sem spal, pa vseeno še nobenega v dnevniku LNF ..... sem že odtelovadil svojo polurno telovadbo z dodatkom tibetančkov . Naj se vam naredi lepa sobota, uživajte v njej, jaz sem se tudi odločil, da bom, lep pozdrav, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 borism dobro jutro, itak da smo tle za menoj tibetančki, tek, pospravljanje, tuširanje, pranje glave, pa še kaj si lepo spal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 O, dobro jutro Selene ! Ti pa zelo pridna že danes, bom raje kar tiho, jaz sem si tvoje obveznosti porazdelil za čez cel dan, gremo v boj Spal, ne najbolje, sem se kar dosti premetaval, uzgleda, da tudi med spanjem telovadim , želim ti lepo soboto, kjerkoli že boš, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 dobrojutrodoberdan včeraj en ful zanimiv dan...še v službi niso preveč težili, pa še eno uro sem koristila in tako zginla prej domov ...pol so pa začeli telefoni zvonit kot obsedeni...nato pa mela en ful fajn pogovor z enim dečkom, ki obvlada zadeve...zvečer zvedela za eno svinjarijo (pujsa sori), ki jo vodilni pripravljajo sodelavki...ne morš verjet :xx!: ...bomo videli, kaj se bo izcimilo...upam da bo ...zvečer pa biljard...smo se nasmejali do solz, pa načvekali, pa nekaj fenomenalno dobrih udarcev mi je uspelo če vam kdo reče, da ne morjo bit tri glave...SAM NE VERJET...lahko so x!x ...moj avto ima že tretjo (glavo motorja ) ...torej, z avtom se je končalo tako, da je najprej počila ena glava, nato druga, zdaj pa je gor tretja ...ostalio dve bo dal mehanik v muzejsko zbirko ...sam je bil pa dečko brihten...kot da bi vedel, da sem sklenila, da za popravilo ne dam niti tolarja več...pa je rekel, da je vse ok in ni treba nič več plačat ...potrditev v praksi, kaj storijo trdne odločitve danes bo pločevinasti srček doživel ognjeni krst...vožnjo do ljubljane...grem popoldan k sestrici na ...komaj čakam ...jutri pa planiran obisk avtosejma, pa da najdemo še kakšen tak biserček od avta, ki bo tako dobro ali še bolje služil kot ta ....sam je pa nekaj dobrega v takih kažinih...za amaterja sem kar dobro podkovana v motoroznanstvu zdaj sem pa zadost naložila...zovi majdanpek you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 jutro vsem jaz pa delam, zato sem na netu...udarnisko za spremembo ne ponoci danes, ampak ze zjutraj kako ste? marsa kako je situacija danes? :o|o: nino, bogi...ampak saj si sam rekel: si pac delal druge zadeve...ni to nujno slabo. sem tudi jaz to napravila, sicer v srednji soli...potem naprej je bilo lazje, ko sem enkrat vedela, kaj hocem...hej, v redu bo! borism pa selene zgodnja in pridna Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Amis ....nariši si jutri ko oddideš na sejem vilinski "najdenja", pa še katerega, da boš dolgo zadovoljna , če tako dobro zadevaš pri biljardu, pa ženska, hm, mi je pa dalo sedaj misliti . Tinka , lep in uspešen dan, če bi bil slučajno naporen, kar dvomim, naj ti hitro mine, sicer imaš pa možnost neta, pa pridi kaj sem, obema, oz. vsem eno lepo soboto, fajn, če bo preveč našponana, ostane nam še nedelja, by, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 borism hvala ...bom res vilince prosila za pomoč...pa tagornji tud že vejo kaj hočem you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 pa še mi malo počaramo, pa angelčke za pomoč prosimo, pa ni da ni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 yesssssssssss to ....kako si kaj, selene? you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Glede na to, da pričakujem Svinjic z druščino, da se mi obeta tortica, ne morem bit slabo, a ne.... pa ti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 saj se mi je zdelo...sam sem tolk vesela danes, da ...no, moram delit ...ah itak, da se boste meli fenomenalno danes!!! pa upam ,a bodo kakšne fotke you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Hoj!Izvedela danes, da je Sai Baba rojen na isti dan kot jaz!!! In ne le to...celo ta pravi ascendent ima - torej - 23,11, asc škorpijon Pravi človek Njami pica - jaz pa ne vem, kaj bi moji jedli danes - evo-pica Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Gledam skozi okno - dež, jaz sem pa druščino v eno pizzerijo napotila, pa niem ravno prepričana, da imajo znaj streho... bemu, sem avšasta... upam, da jim ne bo dež pokvaril kosila, ter da bo Volnica uživala na zraku Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 OOooo pri nas pa sonceee - jaz pa v službi. Nič bat - bo pa Volnica malo Štrena ratala Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Br jutrčeeeeek še od mene, da se oglasim Tako zanimivo knjigo sem začela brat včeraj (oziroma danes ponoči), da je nisem mogla dat iz rok, dokler mi niso učke začele skupaj padat... .... in to je bilo ob šestih zjutraj!!! Pol sem šla pa spat, pa glih ene osem urc je do sedaj blo spanja. Groza. Kje je moj bioritem? Zdaj pa tibetančke narest, pa čajček jutranji skuhat, pa se zrihtat za na tortice Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Vceraj bil konec koncev cist simpaticen vecer.. igrali scrabble v mojem naj lokalcku do 1h zjutraj s kar enimi ljudmi malo sem se raztresla.. nehala razmisljat..strasno sem obcutljiva.. cakam, da me dragi poklice, imam vmes ze tisoc scenarijev kako je vse narobe.. me poklice in me v trenutku neha stiskat pri srcku.. fak, to sploh nisem jaz zdajle me pa druzinsko kosilo caka.. ce se bosta skregala bom slabe volje, ce bosta vsa prijazna in se obnasala, kot da se nic ne dogaja, bom se bolj.. naj bo ze enkrat konec.. Tlele popravljam diplomsko.. se zadnji popravki.. a ima kdo kaj vec izkusenj? Kako tocno moram napisat vir, ce sem uporabljala knjigo, ki je original v nemscini, jaz pa sem uporabljala angleski prevod, rada bi pa nekam dodala se slovenski prevod..OK, recimo stavek: Primerjalna analiza je narejena s pomocjo knjige Evropska ljudska pravljica (The european folktale, Europaische Volksmarchen). In katere letnice je treba pol dat zraven? izid originala, izid prevoda, obe? Zmedena. .. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts