krokodil 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Dan...vsem Bil 'zaposlen' zadnje mesece, zdaj bo boljse. Ze disi po jeseni... P.S. Vzrok zaposlenosti :http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...00entry256655 Malo se morem pohvaliti (ce me pa noben drug noce ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 a to pomeni, da si kolesaril al kaj...................čestitkeeeeeeeeeee you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Aktiven Kroko cakam,da me dragi poklice....me poklice in me v trenutku neha stiskat pri srcku.. fak, to sploh nisem jaz zdajle me pa druzinsko kosilo caka.. ce se bosta skregala bom slabe volje, ce bosta vsa prijazna in se obnasala, kot da se nic ne dogaja, bom se bolj.. naj bo ze enkrat konec.. Aliana, te Po Levje razumem ( Aliana,izvor prevodov se piše v isti lineji ) .Prejle šel mau po tedensko zalogo hrane, kozmetike in pripomočkov..pa sm opazu malo punčko, ki se je zazihr zgubila ,takoj sm pristopil k njej, pa jo ogovoril;˝si se zgubila, pravi ,da ja in rahlo teče naprej, pa vidim,da se je že polulala, pa spet tečem za njo in prec primem trgovko;lejte, punčka se je zgubla, joka˝;jo ona potem pelje v informativni blok.Tako sm kr občutu njen mladostni strah (sm se spomnil kak to že zgleda ,ma prav čutil sem jo ,tisti pogled iskanja ).Dežek padau prejle, je bil sploh napovedan; danes sledim po Sloveiji, da je 5 žurov srečanj bom jest kar doma urejau stvari za osebno˝ renoviranje in načrtovanje˝ razuma .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 trenutno 322 mrtvih 155otrok, več kot 700 ranjenih v Beslanu, Putin je napovedau vojno teroristom! .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Baaaad tole....Poki...sem vidla po tv.... :o|o: ----------- MAČONA .........vse najlepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Evo mene s tortic. Super je blo, mal obsežnejši opis najdete v temi tortožerke, če koga zanima Aliana, si za kak sprehod v prihodnjih dnevih, če boš imela čas? Tivoli, tako kot takrat Pokliči kakšen dan prej, oki? Tole, kar je pa 1B postnila - ah? Ne gledam televizije, ne berem časopisov, tako da ... hmmm nekak nisem v stiku s tem, ampak si bom poiskala na netu, me res zanima, kaj je tole blo Baaaad, res. Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 trenutno 322 mrtvih 155otrok, več kot 700 ranjenih v Beslanu,danes zvečer prižigamo svečke v spomin na žalostni dogodek funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 žalostno preživela čas v krasni družbi, sem vedela , da mi bo Contesa tud v živo blizu... želim si več takšnih dnevov Resnično smo na forumu ljudje, kot jata ptic, ki gremo proti cilju... hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 trenutno 322 mrtvih 155otrok, več kot 700 ranjenih v Beslanu,danes zvečer prižigamo svečke v spomin na žalostni dogodek evo pri meni že gori Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Cosma se javlja po 22 urah vožnje in vsem lunatkom pošilja ... še nekaj kilometrčkov jim fali do cilja... gud lak, cosmica , pol pa gas pa uživajte funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Pri meni tut... za tiste, ki so v bolnišnicah in se še borijo, in za tiste, ki jim je ob odhodu dragih hudo, da bi jih lahko lažje izpustili stran od sebe... Saj se bodo spet srečali. Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 dobro jutro.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Dobro jutro in lepo nedeljo... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 tko, pa je nedelja tu... hehe včeraj uspešno prestala kuhanje mule se je izplačalo grem sedajle malce grehe izpovedat do cerkvice, sem včeraj ven izpustila, popoldan gre pa mala v Ljubljano - tekma. Aja, pa še včeraj sems e pregrešila, sem tortico jedla pa mi ni nič žal...aja pa slikica se mora danes obesit, kar tule pred računalnik, tu se zadržujem največ časa nič Selene zresni se, baj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 jutro srčica! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Kris!!!! Ful vesela zate! Sej bos vidla, letos je bedno frrr, ampak lepa stran tega je, da bos to lahko potem ti tri leta pocela drugim....... heh....ja, tak gre to.....sem pa dobla par namigov.... citiram : kriss: Hm...niti ne, sej ni treba, da je krst... en drugi:He he. Zakaj pa ne? Pa ti tega ne razumeš. Tu lahko spoznaš prav vredu fante. Ker to pomeni, da si všeč tistemu, ki te bo največ napadal. Tako najdeš fante iz starejših letnikov, ki jih lahko izkoriščaš, prosiš za usluge ("mi razkažeš šolo") in podobno ("brani me"). Skratka čisto koristni primerki. Pa mogoče bo še tebi všeč ... pa sej bo kul Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Dan, jutro Sm se zbudu, pa 'ilegalno' naredil nekaj tibetančkov, zdej sem si skuhal kavico;tle neki nagaja ta LNF (ne da se kr tko na zadnje objave), ampak bo; zdej pa še slikce od včeri zrihtam, pol morm kej za jest narest , k sta šla Ata pa Mama na neko zborovanje in smo sami doma. No pa mam kr neki dela za dons LEPO NEDELJO VSEM SKUPAJ http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2004 Avtor Prijavi Deli 5. september 2004 Hojla, vsem! Se vedno tezave z esquelom... :o|o: Tako so tu danes samo najbolj iznajdljivi... Trudi, thanx za ibunge okoli fotografiranja. Izkoriscam kul vreme (sonce in piha), da posusim ene par rund.Sem ze svasta dons nardila. Mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2004 Avtor Prijavi Deli 5. september 2004 Se vedno tezave z esquelom... :o|o:Nic vec. Ze dela - Mitja zrihtal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Očitno spadam med "bolj iznajdljive"... Jaz pa danes vzela nedeljo kot pravi ime...ne-delaj.. ...najprej se me je polotila slaba volje..ker je retro Merkur očitno imel prste vmes... ..dogovor okol potovanja... :xx!: :xx!: ...vse tiho je bilo...bi se morali tale vikend dobiti...pa se nihče ni javil...potem pa sem poklicala..in mutijo... :xx!: :xx!: ampak jaz sem že napol tam...in ni druge...bom morala spet sama na pot..kar sploh ni slabo...konc koncev...mi je čist prav... Uživajte tale lep jesenski dan x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 O, glej, pa res normalno dela. Bravo Mitja Sem bla med iznajdljivimi,ze vse prebrala kar je novega prejle.. ker sem se vsedla za racunalnik, da bi se mal pobrskala po diplomci, pa nekak ni pravi dan in iscem pol vse zivo drugo za pocet grem zdajle na en izletek z motorjem, upam, da mi bo danes uspelo.. je tak lep soncek, da ga je res skoda not zapravit.. bom potem popoldne delala.. Astra, jaz bi se ti kar pridruzila... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2004 Avtor Prijavi Deli 5. september 2004 mewle w rit' Astra... p.s. Aliana tud. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Nic vec. Ze dela - Mitja zrihtal huraaa je blo več scenarjev v zraku zarad tega .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2004 Avtor Prijavi Deli 5. september 2004 je blo več scenarjev v zraku zarad tega Smo te pogresali na tortozerkah. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Tkole. Malo sem pocistila moje gnezdo, se naspanckala, muzika do fula, zdaj bom pa sla malo soncu nasproti. Imejte se! Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts