Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kris se (s)mejemo se :D in se mamo lepo ... anyway... maš že kako reč posneto? :D bi mi pašal kak bolj v easy ritm...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

x8Dx :onfire: :onfire:

Nardila 150 km, sla po ta stari cesti do godovica, pa v ajdovscino in potem nazaj cez postojno domov. Rit boli... x:o)x sumi mi v usesih... ampak obcutek je pa enkraten. x:)x v bistvu bla prvic tam okrog, ajdovscina, vipava.. samo se nisem nic ustavljala... drugic.

Zdaj pa delat. x^x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x8Dx  :onfire:  :onfire:

Nardila 150 km, sla po ta stari cesti do godovica, pa v ajdovscino in potem nazaj cez postojno domov. Rit boli... x:o)x  sumi mi v usesih... ampak obcutek je pa enkraten. x:)x  v bistvu bla prvic tam okrog, ajdovscina, vipava.. samo se nisem nic ustavljala... drugic.

Zdaj pa delat. x^x

povej drugič kak dan preden greš v take kraje ;) da eno ornk motoristko povabim na pijačo ;) (še prej morem pa pridet v ajdovščino zato kak dan prej) hajja...

zdele morem pa mal počivat... heja... kar utudljivo včeraj pa danes.... prijetno ampak utrudljivo... en počasen komad gor.... Rolling Stones, Let it Loose... to pa kitarco v roke... nekam prožno se počutijo moji prsti... vsaj na levi roki... nekam hitr pišem.. sploh misli ne dohajajo... hehja... kak easy se piše tri pikce...' :D hitr... pa easy... hehe ... hmmm... Let it Loose...

P.S.: grem mal na chat, na easy mal kremljat... gor vidim je smehulja tihareka, pa še lena, in neychy... kar zabavno... utegne bit...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ja, saj sem se spomnila nate.. pa potem ugotavljala, da te itak verjetno ni tam.. bom sporocila drugic, ok x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Hoj!

Izvedela danes, da je Sai Baba rojen na isti dan kot jaz!!!  In ne le to...celo ta pravi ascendent ima x:Dx  x:Dx  - torej - 23,11, asc sˇkorpijon :palec:  :palec:

Pravi cˇlovek x;)x

Njami pica - jaz pa ne vem, kaj bi moji jedli danes - evo-pica :2src:

o nataly, medve bova pa skupaj zurko imeli :vio: :palec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Nekam pozno vstala tudi danes, ampak si odpustim x:Dx x;)x

Trudi, hvala ti za fotke s tortic :palec:

Astra - saj si že izvežbana popotnica, ne bo tak problem, ha? x:)x

Aliana pa vidim, da je že nazaj in da se je imela super x:Xx Upam, da je mal razpihalo tiste potencialne čudne zametke misli v glavi x;)x

Grem še mal po forumu brčkat, potem pa učenje.... :vio:

Lep večer vam želim! x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Tinka, ti pošljem tiste od Trudija in Janje, sam na soncna_vila@hotmail.com mi pošlji svoj mejl, kjer nimaš ravno velike omejitve za prostor v inboxu x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

bye...grem ven na luft, pa na čvek....z bivšo sošolko. se malo rolat....

x:Xx vsem x;)x

in kaj se zgodilo je pred tem:

z enim frendom z DGM-foruma (on je že končal drugo gim, samo še ma internetno stran pa forum prek)sem se prek irca menla....pa je reko, da pride do mene z kolesom.....iz MB do Cirkovc.

ok, potem se grem rolat....

in koga srečam..... :eek: ....me je ful lepo preseneto. :eek: :palec: x:)x x8Dx

kul..........ej, res nisem bla zihr če je čist resno mislo, samo, vem da se on nea zaje*ava...če reče da pride, pol pride.

in je prišo....ja...zaj mi je pa vse smešno....26 km...ura in deset minut.

jutri bo na šoli....ga moram poiskat x;)x

:wOOt: :wOOt:

bye...grem ven na luft, pa na čvek....z bivšo sošolko. se malo rolat....

x:Xx vsem x;)x

v petek bo pa spet Joga... bivša sošolka.... pa mal se jogat... :D hehe zakon... sem mislil da bo v torek očitn ne bo....

ma ja, saj sem se že sama spraševala, če ni mogoče nevarnosti, da bi bilo narobe razumljeno, ko sem napisala "zate"...sori no, saj veš kaj sem mislila...težave s slovnico...sem nekam utrujena in zaspana, pa čeprav nisem garala cel vikend...ko se spomnim, da delaš, se mi zdi, da nimam pravice bit zmatrana...hm :sori:

mene spoznala...tle me po komentarjih x^x ...drugač pa ne vem...enkrat mi bo menda uspelo se prikazat x:Dx x;)x

x:Xx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ma ja, saj sem se zˇe sama sprasˇevala, cˇe ni mogocˇe nevarnosti, da bi bilo narobe razumljeno, ko sem napisala "zate"...sori no, saj vesˇ kaj sem mislila...tezˇave s slovnico...sem nekam utrujena in zaspana, pa cˇeprav nisem garala cel vikend...ko se spomnim, da delasˇ, se mi zdi, da nimam pravice bit zmatrana...hm  :sori:

mene spoznala...tle me po komentarjih x^x ...drugacˇ pa ne vem...enkrat mi bo menda uspelo se prikazat x:Dx  x;)x

x:Xx  :palec:

x:Dx ma si pojava...ti dajem uradno pravico, da si zmatrana, tudi ce nic ne delas!

boljse? x;)x

mislila sem, kdaj te bom zagledala....ahm....slovnica... :inocent: x:Dx x;)x

ti se kar prikazi x8Dx

xsrcx :palec: t

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...