Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

Khm... Ravnokar zvedla, da so bili baje eni televizijci po Ljubljani - dve uri iskali svečke, da bi posneli, kako tudi Slovenija sodeluje v temu - pa našli sam tri :vio: jups xcivx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hoj...

Grem spat, sam pofock.

Tole - tocno ob 21h sem prizgala svecko, imela sem 3, na vseh straneh... no in sicer ni bilo prav ful sveck, a recimo da sem jih videla z okna kakih 5, 6... ali morda vec celo... Torej, je vseeno bil odziv.

Kaj cmo... morda so ljudje notri jih prizgali - pri nas je ful pihalo, mi jo je prec ugasnilo, sem dala pol drug(acn)o.

Sicer pa - grozno tole... x:((x :V:

No, tolk... pri meni so ze vsi v horizontali, tako da sem totalno glasna, se mi zdi...

Ves dan norela, napoved se spravila ful pozno pisat... no, rabim se malo ibung svojih, zato se poslavljam... ob 6:50 imam namrec budnico.

Ciao bao! :palec: xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kaj pa vem, Tinka, mogoč so pa šli mal prezgodaj x:)x Ful lepo vedet, da se je folk odzval, baje je sporočilo potovalo tudi prek sms-ov :palec:

Suma do danes... Spoznala še eno sonce - našega NatrixRed-a xsrcx Noro srečna sem, ko se teorija začne udejanjati tudi v praksi, ko ljubezen enosti, ki jo čutiš sam v sebi in sam zase, zasije tudi skozi stike v realnosti. x:Xx Nepopisno lepo.

Hvaležna sem, ker imam zadnje čase okrog sebe res čudovite ljudi, moje prijatelje, nekakšne duše dvojčice, s katerimi skupaj svetlikamo na naših različnih poteh in si podajamo roke tu in tam. xsrcx

Ah, Sončna nehaj filozofirat x:o)x Pa eno lepo nočko vsem, grem jaz še mal za zapiske x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

:flower: :flower: dobro jutro! :flower: :flower:

En krasen dan vsem skupaj. Danes sem pa še ful zaspana. Ponedeljek. Vikendi so mi čist prekratki ratal. Res je fajn bit v krogu tako "sončnih" ljudi. x;)x

NO zdaj grem pa začet z delom...

poljubček

spet se mi je na bolš poslabšal

JUTROOOOOO xcivx

Sm še zaspan, pa mal jezen, s doma pozabu eno zadevco, k bi jo rabu v službi :vragec: .

Bo treba pa jutr.

Sicer pa zjutri naredu neki 'ala Tibetančki', sam da sem se razgibu, pa da se bolš počutm :palec: xDDx , zdej pa na delo, pa se pol vmes k bo cajt, kej prklopm

Lep dan vsem x;)x x;)x

xrosex Juterček vsem... xrosex

uf kak naporen vikend..., moram par stvari premislit kako in kaj...

VSEM ŽELIM KRASEN TEDEN....http://www.fu-student.com/vus/images/smiles/1_zo_blue_heart.gif

Če hočeš biti srečen....BODI!

dobrojutrodoberdanvsem

...evo malo rdeče barve na lunin dan in ponedeljek....za energi v nov teden x:Dx x;)x ....vsem nam :palec: x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

http://www.povej.net/forum/images/smiles/slon_plese.gif ...joj, mi je zdele svinjica pokazala slikce iz tortic...čisto ste me presenetile... si takole vsako čist drugače predstavljem, vse ste pa prave cvetke xrosex xsrcx xrosex xsrcx xrosex

Morgen x:Dx x:Dx x:Dx ,

pismu dela čez glavo že za zjutraj, tko da mam komaj zdajle konkretno malo časa za dnevnik pisat x:Ix .

V petek sem bila čistilka, tko da je naše gnezdece poštimano, sem vedla, da me čaka divja sobota pa malo bolj zmatrana nedelja. Pa ne najdemo nikjer vrečk za sesalec - je ta moment kriza z dobavo, tako da sem se mogla pač itisona lotit z majčkeno metlico, ni druge xrolleyesx , pa je malo potrajalo, ampak je spedenano :palec: .

V soboto je bil potovalno žrtni dan x:Dx , Zasavje, Zvezde LNFja v Zvezdi x:Dx x;)x , Zasavje, Notranjska :palec: , me je fuuuuuuul na dopust spominjalo. Na začetku tortic šla nekaj iskat v avto, pa najdejo eni Italjani mene, pa glih mene x:Ix x;)x , he he he zadovoljna, da sem jim pokazala kje je Tromostovje, pa grad, so me hotli kar sladoled častit, pa rekli so da je treba it nujno Rim pa Firenze v Italiji x8Dx :palec: , ko bo pravi moment, ampak komaj čakam. Doživetja s tortic so opisana drugje, cool, eno mojih top doživetij, tok enih fajn ljudi xsrcx :palec: .

Včeraj vstala ob normalni uri, pa me je Trudi shecal, da naj pridem malo poležavat, ker itak med tednom ne mormo, meni pa ne paše, če že prej vstanem, sem full zblojena. No in sem zaspala :sleeping: , se zbudila ob ne vem keri nečloveški uri, no nekam kratek dan je bil :wOOt: . Mickeno sem bla s Cyberčkom zunaj, pa z mamo, pa še tko mal pobluzila.

Pa privoščila sem si testenine pesto Genovese, ker sta mama in ata šla na praznovanje obletnice prvega partizanskega letališča, je bilo full ljudi baje.

No kar fajn dan, samo kratek xokkx .

Žaža, vem da boš zriuhtala tko da bo najbolj prav, ni :vragec: x;)x , itak si v zadnjem letu spedenala sebe za 100% na bolš :onfire: :hepko:

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ojla. x:Xx Čuden sem. Zelo čuden. Trenutno se sploh ne spoznam. Mi gre vse na k.....razen tistga kar bi želu. :vragec: Hih, sm se vam mislu mal zjadat, pa se za en čas poslovit, pa mi ne pustijo.....nič, morm v akcijo, bemu, glih to mi je še falil. :xx!: x8Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mick glih ugotavljam, da kaj pa je s tabo...

Ajde, kmon, saj bo bolje, keep the spirit! :vtz: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mick in v končni fazi lahko tudi piz* in se jeziš in karkoliže...saj tko nihče ni skoz dobre volje...blefiranje se pa ne obnese kolikor vem...mi smo ti pa samo pokazali, da nam ni vseeno zate... x:)x :vio: x:)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ojla.  x:Xx Čuden sem. Zelo čuden. Trenutno se sploh ne spoznam.

Mick! xsrcx

Saj veš, da že prej ni bilo vse OK, tole je verjetno samo vrhunec krize. Kar pomeni, da bo šlo lahko samo še na boljše x!x Čuden se zdiš samemu sebi, ker se na ta način ne poznaš. Trenutno se sploh ne spoznaš? Opazuj se, imaš priliko spoznati en del sebe, ki ti je ponavadi zastrt. Drek, vem da so to frazice, ampak glej, govorim ti iz prve roke!

Dan je lep, pojdi popoldan ven v naravo, in misli na druge stvari, kot jih misliš običajno.

In imej se rad. Čeprav te mi že imamo, je to premalo. Poglej, da si tudi sam sebi fejst! (Vdihni še kaj drugega kot LN!)

Čeprav zdaj misli nekaj dobrega zate kar nekaj ljudi, manjka samo še eden - ti. xsrcx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Mick, tudi jaz sem danes nekam povožen makaron, ampak ne tko sam v sebi, kot ponavadi, ampak slabo mi je, pismo mi že dolgo ni bilo slabo, uf, pa hrbtenica se mi je po nekaj letih javila, da je še na pravem mestu, sej vem trema pred sestankom, pa počas imam vsega dovolj, nikakor ne najdem energije, kr raztresena je okrog mene. Trenutno nisem niti senca same sebe...ampak, se ne dam.jutri je nov dan in nove priložnosti za dobro voljo in smeh xsrcx

It's another manic monday...:D hehe šele po kosilu mi je internet začel delat.... pismu ej... no ja dobr dan;) k zdele pa mislim da ste že vsi budni.... ;)

x8Dx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Čuj, Micki ka pa či bi mija dva kam dauč pobegnla vkup! x^x

P.s. Po mojem bi se obema razjasnilo, pa še pisat ne bi nič rabla!

Pa ti rečem, da se ne bi samo ti fajn mel, mickeni bi bil šele srečn. x:Xx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ojla.  x:Xx Čuden sem. Zelo čuden. Trenutno se sploh ne spoznam. Mi gre vse na k.....razen tistga kar bi želu.  :vragec: Hih, sm se vam mislu mal zjadat, pa se za en čas poslovit, pa mi ne pustijo.....nič, morm v akcijo, bemu, glih to mi je še falil.  :xx!:  x8Dx

Dej no, Mick, kva ga pa serjes??? :eek: x:Dx

Astrolosko gledano je vse cool ... x;)x A mislis, da mora bit vedno vse cool? Vsi smo mal v riti, eni bolj, drugi manj. x:)x

Dej postni kakega, je prav dolgcajt, ko te ni... xDDx

Dum spiro, spero.

Mick......http://www.fu-student.com/vus/images/smiles/1_zo_blue_heart.gif

Okna srca

Gledati pozitivno pomeni:

iskati vselej dobro plat,

sončno stran,

kjer je svetlo in prijazno,

kjer vlada veselje.

Gledati negativno pomeni:

strmeti na drugo stran,

kjer je temačno,

kjer se spotaknemo in pademo,

kjer vladata strah in obup.

Kar vidijo oči,

Prodre v srce.

Lahko nas razveseli ali razjezi.

Včasih se nas lahko globoko dotakne

ali močno vpliva na nas.

Naše oči so

okna našega srca.

Odprimo jih svetlobi,

podnevi soncu

in ponoči zvezdam!

Če bo v naše oči posijala svetloba,

bo svetloba zasijala tudi v našem srcu,

in tedaj bomo v svojem sivem vsakdanu

začeli odkrivati barve.

Glej pozitivno,

pa boš bolje videl.

Tvoje srce bo polno svetlobe,

oči ti bodo žarele

in povsod bo več sonca.

Phil Bosmans

:farb: :farb: :farb: :farb: :farb: :farb: :farb: :farb: :farb: :farb: :farb: :farb:

Mick.......a moji lupcki vsaj mal pomagajo? :sori: x:Xx x?x Res mi je bad zate..... :C: Upam, da bo cimprej boljse. :8):

Jaz pa se en izpit padla. Bummer. Ah well, bom ze. Se morm it ucit se za dva izpita, pol si pa mislm mal frej vzet. Pa ustvarjat! Najbolj me jezi to, da se nimam casa umetnostno izrazat zarad izpitov..... :sniky: In komaj cakam, da si bom vzela cas ustvarjat.

Zdej pa perilo obesit pa posodo zlozit iz stroja.......... Kok me je vceri brat razjezil - kao da se ze tri mesece izgovarjam na ucenje, doma pa da nic ne nardim, kar btw, sploh ni res ker se zmeraj pospravljam, sesam, brisem prah, itd. Ampak ne, in to mi gre tko na zivce! In sploh mi ne prizna, da opravljam gospodinjska dela! :!!: (njegov argument je bil, nej pogledam svojo sobo - trik je v tem, da jaz pospravljam stanovanje, svoje sobe pa ne, on pa ravno obratno, pusca svoje stvari vse povsod v stanovanju, samo zato da izgleda njegova soba pospravljena...... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx :xx!: ). Mi se pa lahko valjamo v njegovem svinjaku (brez zamere Janja x;)x ), egoist. xrolleyesx Sej ne mislim nic slabega, samo to me res razkuri........

x:Xx vsem! Volkec, come back! x;)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...