oona 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ,... sesam,... sem prebrala z eno crko viska... k sem dodala na tretje mesto... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Počas bom končal v službiPol pa se še k domov pridem kej prklopm, če ne bo kdo sbinsko zatežil in me odvlekel...... http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Mi se pa lahko valjamo v njegovem svinjaku (brez zamere Janja ), egoist. Sej ne mislim nic slabega, samo to me res razkuri........Katka z bratcem mata pa skoz neke fighte, a ? Ne ženi si k srcu, pa uživaj v teh mini razprtijah, jaz tega nikol nisem imela, sem 9 let satrejša od sestre in 10 od brata Zalet vzemi še za 2 izpitka, pol pa time out, pa novim zmagam naproti si precej bolj simpatična kot sem si mislila , pa že tako si mi bla simpatična Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Pol pa se še k domov pridem kej prklopm, če ne bo kdo sbinsko zatežil in me odvlekel...... Saj te bom sam za en cajt stran zvlekla... , pol lahko pa zaradi mene visiš do kadar hočeš, loh se greš tut tko kt Noč in dan Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Mick, bemte, te bom čez kolena dala, da mi ne pomisliš niti slučajno, da bi nas zapustil! Sem ob tebi, magar če rabiš en razbremenilen čvek, pokliči, pa bova mal dvignila moralo Te pa imamo preveč radi, da bi te spustili stran, to itak veš, anje anje? Jaz pa spet pozno vstala, zdaj pa učit. Res ne bo panike, po moje, ker imam sam ene 60 strani, pa še to iz predmeta, ki je zelo zelo življenjski Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Hehe, Janja, sej drgac se fajn razumeva, pa se mava ful rada, sam on zna bit tko sebicen vcasih........ kar se tice zivljenja z njim....... npr. ko ful glasno cmoka ko je, al pa ful ogabno zveci cigumi, pa ga prosim, ce je lahko tisji - haha, ja valda. In tut mal ne bo uposteval moje zelje. Komi sem ga strenirala, da daje TV bolj potiho, ko se ucim. Pa ok, he's still my bro..... .....aja, vi ste pa cudaki, po njegovo. Carovnice. .............. hvala........... ti si ful fajn, preko comp in v zivo! Pa se takega lepega kuzija mas....... KDAJ SO NASLEDNJE TORTOZERKE!?!?!?!?!?! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Pozdravljeni! Mick, daj drži se in pridi nazaj, da se jaz malo odahnem , ker takšnega tempa ne moreš kar tako zdržati . Danes ni moj uspešen ponedeljek, je povprečen, z otečenim grlom, menda me še ne bo temperatura spopadla (povišana), ne makaronast pa nisem , pa tudi sam sebi se ne bom smilil , bom malo trmast , tudi ležati ne bom šel, če sem zdržal v službi, bom pa še kje drugje ....boriti se je treba, grem si sedaj kuhati že tretji čaj, ne skrbeti, ker kopriva ne pozebe, želim vam en lep popoldan in uspešen nov teden prav vsem, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Se pa meni mickeno smiliš, čimprej pripluj v normalo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 tko, grem, kr mi ni it, pa moram, sem se odločila da bom temu tipu v Medvodah simpatična postala, da ne bo rohnel tam v pisarni name, bemu, kot da nisem njegova stranka, sicer sva si bla pa nazadnje enakovredno "simpatična".... tko, na pozitivno in itak ima že kul dogovor za nas in zanj... grem, držte pesti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Se pa meni mickeno smiliš, čimprej pripluj v normalo Kdo, jaz ali Mick FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 selene, držim pesti ...in borisu en pobož you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Selene kaka huda ikonca... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Hvala Amis , saj bo, se ne pustim . Pa res Selene ima novo ikonco FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Hojla, lunatiki Selene... držim pesti, da bo vse kot je treba Borism... to mi deli, pozitivna naravnanost velja pa pobož na grlo Mick... ne daj se, če te lajf malo tensta ... saj veš, što ne ubija, jača Za mano en zblojen vikend... obrtniki v hiši, pa obiski pri žlahti in podobne zadeve... so me zvlekli celo na šuštarsko nedeljo ... za moj okus čisto preveč gužve, pa v glavnem sama krama na štandih, cene prav nič ugodne itd... pa smo si vseeno kar luštno naredili Malo sem zvečer pokukala na luno, pa se mi nič kaj pisalo ... z mislimi sem bila v soboto pri tortožerkah/cih... vidim, da je bilo super... bo treba naslednjič udejaniti namen in se prikazati Ponedeljek pa... kaj naj rečem... ponedeljkovo delovno... še malo pa konec službe... imejte se ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Se pa meni mickeno smiliš, čimprej pripluj v normalo Kdo, jaz ali Mick Ti , ti - ti pošiljam mal zdravilne energije, Mickenemu pa opogumljajoče . Eva prvi dan šihtka v novem tednu praktično mim . Sem kar dosti postorila, kar mal važna, pa presenečena, no nekaj mi je jasno še za jutri ostalo, da mi ne bo dolgčas, pa še v vaši družbi sem dosti previsela . Vmes za pavzo skočila v diskont po nektarine za Trudija. nekam dost čikcov skadi zadnje čase, k se še doma nalima na tipkovnico, če ma nektarine, pa pač tiste hrusta, tko da bom majčken ravnovesja zrihtala. Pa jabolka sem za cyberčka nabavla, je nor nanje zadnje čase - odkar mu jih dajem . No posledica lepljenja na LNF še doma je pa odpoved miške , tko da dons ena tehnološka inovacija k nam doma najde pot , že en čas v planu, zdaj pa nujna. Bojo mel mal plavih zobčkov, ampak jaz nič kriva, nobenga mahnila .Selene, zate en ekstra da ti uspe tole, bi bil že čas Tudi preostanek dneva naj bo navihan Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 temu tipu v Medvodah Selene, Jest sm iz Medvod, koga nej brcnem v piščal v tvojem imenu? BorisM - ne čaj, žajbl na mleku - pa bo precej bolš... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Hvala Apolonija , žal ga nimam doma , najbolje bi bilo grgrati slano vodo, Sstane, kaj bi bolje pomagala tvoja sol kaj prej kot navadna, lep dan, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Pol ti pa predlagam ene tople rokice okrog tvojega vratu... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 to ima vedno dober učinek you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Res ste fajn . Vsem hvala za vzpodbudne in lepe želje, misli. Četudi vas večino poznam le po lnf, pa mi vaše besede godijo, mal me sicer razvajate ...... sam.....sej za to pa sem tu, a nje a nje Danes tako tudi če bi hotel ne bi mogel biti kaj dosti z vami. In saj se nisem mislil se čist zares posloviti, sam mal, ker se trenutno ne najdem, ne prepoznam. V velik stvari sem prepričan, veliko stvari imam (vsaj zase) razjasnjenih, sedaj pa se mi kar nekaj njih, ki so se mi zdele kot "zdravo za gotovo" ne zdi več takšnih. Med njimi tudi takšne zelo pomembne zame. Pa verjetn je kaj s temi planeti pa zvezdami in lunami ter hišami zlo neobičajnega , ker tako čudno se pa res še nisem počutil. Sicer pa, če bo vse kot običajno, ne bo dolg trajal, pol pa ....čaaaaaaaaagaaaaaaaaa Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Pol ti pa predlagam ene tople rokice okrog tvojega vratu... Sami dobri in pozitivni nasveti, hvala , bom vsekakor upošteval FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ...no, končno konec za danes, mam že itak poln kufer teh hinavcev in ritoliznikov zraven mene... :xx!: :xx!: :xx!: ...ma, bo že boljše...VSEM ŽELIM LEP DAN.... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Žaža si posrečena in zelo odkrita, včasih se pa res vprašam kakšne sodelavce imaš, fino je, če se razumeš, eh, ne skrbi, saj tudi jaz nimam idealnih, kaj čem, če še sam nisem takšen, lepo popoldne, odklopi se, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 Selene, Jest sm iz Medvod, koga nej brcnem v piščal v tvojem imenu? (in to v piscal!) Hojla, Apolonija, priloznost, da te mal pozdravim, se se nisva 'srecali'. pa vidim, da imas pogumno svojo fotkico gor - pohvalno! Mick - itak! Boris, fino so ti povedal, zajbelj, rokce tople (samo ne prevec zagnano navdusene, da bos se lohk dihal)... Morda grgraj sol? Janja - 'prvi dan sihtka'.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ...no, končno konec za danes, mam že itak poln kufer teh hinavcev in ritoliznikov zraven mene... :xx!: :xx!: :xx!: ...ma, bo že boljše...VSEM ŽELIM LEP DAN.... moji sodelavci so pa blazno dolgočasni..nimam se kaj za pogovarjat z njimi kot o službi..mamo čist drug pogled na svet..jaz se nekaj trudim, da bi bli v boljših odnosih(predvsem z eno sodelavko, ker morava skupaj sodelovati), pa zaenkrat ne kaže nič bolje..mogoče pa bi bilo bolje, da se neham trudit.. DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts